Virághoroszkóp – melyik virág illik Önhöz

Virághoroszkóp - melyik virág illik Önhöz

A  virághoroszkóp a születésnap 1 és 31 között bármelyik nap lehet, mégis csak 9 számmal dolgozunk, mert a numerológia módszerével az egyes számok egymással összeadandók és a végösszeg adja az elemzés alapját. Aki  10-én született, az 1+0=1, vagyis az egyes szám alaprezgéseit örökli, aki 22-én született, annak a két kettest kell összeadni (2+2=4), és a 4-es a rezgésszáma, aki 25-én ünnepli a születésnapját az 2+5=7 alapján a 7-eshez tartozik, és így tovább.
Napraforgó (aki a hónap 1., 10., 19., 28. napján született)

Uralkodója  bolygója a Nap
Célorientált, ragaszkodik a függetlenségéhez, rendkívül elszántan halad a célja felé, és mindig megtalálja a módját, hogy az élre kerüljön. Elismerésre vágyik, igyekszik a figyelem középpontjába kerülni.
Tele van tervekkel, ötletekkel és rendkívül lendületes, határozott és energikus, amit maga elé tűz célként, azt biztosan el is éri. Bár a környezete szemében meglehetősen önzőnek tűnik, valójában a szíve aranyból van, csak túl nyers a modora és a lobbanékonyságával is visszatetszést válthat ki azokban, akiknek “minden úgy jó, ahogy van”.  De az optimizmusa általában átragad a környezetére, és lelkesedésével végül magával tudja ragadni az embereket.
A szerelemben is állandóan lángol, imád flörtölni, aki megtetszik, azt egyszerűen “lerohanja”, rázúdítja a szerelmét, de a túl szoros kötelékből mindig igyekszik szabadulni. Akkor hűséges, ha a párja felnéz rá, csodálja, s közben folyamatosan ébren tudja tartani a kíváncsiságát.
Tökéletes társa lehet: a Bazsarózsa, a Nefelejcs és az Orchidea.
Bazsarózsa (aki a hónap 2., 11., 20., 29. napján született)

Uralkodója bolygója a Hold
A virághoroszkóp szerint nyugalomra, harmóniára törekvő, nem szereti a hangoskodást, a durvaságot, az erőszakot. Minden téren keresi a kompromisszumot, jól tud alkalmazkodni. Általában igyekszik a háttérben maradni. Ugyan szívesen segít a bajbajutottakon, de sosem tolakszik, megvárja, amíg kéréssel fordulnak hozzá. Rendkívül széles látókörű, ismereteit szívesen osztja meg a környezetével. Társasági ember, órákig szóval tudja tartani a hallgatóságát, de kevés embert enged közel magához. Könynyen sértődik, rapszodikus hangulatát nem igazán tudják követni a környezetében élők. Mindenben maximalista, így aztán hiába tartja sokra a környezete, ő maga nem igazán tudja értékelni, amit éppen elért.
A szerelemben az erotika ugyan fontos számára, de csak annak a társaságában tud teljesen feloldódni, akivel szellemi téren is megtalálja az összhangot. Mindig a tökéletes partnerről álmodik, és ha nem sikerül megtalálnia, hát plátói szerelmet táplál egy elérhetetlen álomszerető iránt.
Tökéletes társa lehet: a Nefelejcs, az Orchidea, a Pipacs és a Margaréta.

Tátika (aki a hónap 3., 12., 21., 30. napján született)
Uralkodója bolygója a Jupiter
Mozgékony, mindig tesz-vesz, tele van a feje ötlettel, a naptárja pedig programokkal. Imádja, ha nyüzsöghet, ha nagy társaság veszi körül. Nyitott, könnyen teremt kapcsolatot, nincsenek gátlásai. Fontos számára, hogy rá figyeljen a világ, viszont ő alig tud odafigyelni másokra. A környezete gyakran süti rá, hogy “megbízhatatlan”. Való igaz, állandó versenyfutásban van az idővel, sosem képes utolérni magát. Örökké úgy érzi: “hiányzik egy hét az életéből”, mert mindig ennyire van lemaradva a határidőkkel. A monoton munka, a hétköznapok egyhangúsága akár beteggé is teheti. A szigorú szabályok elől ösztönösen menekül. Minden érdekli, de csak felszínesen. Kíváncsisága olykor veszélyes vizekre hajtja, mindent szeretne kipróbálni. De szerencsére gyorsan vág az esze, és a legnehezebb helyzetben is feltalálja magát.
A szerelemben is a hármas jellemző rá, bármennyire is szerelmes, könnyen beléphet életébe az a bizonyos harmadik. Ő egyszerre kettőt is tud szeretni, úgy érzi, mindkettőhöz hűséges, hiszen mindegyikhez más miatt vonzódik.
Tökéletes társa lehet: a Pipacs, a Rózsa, esetleg egy másik Tátika.
Nefelejcs (aki a hónap 4., 13., 22., 31. napján született
Uralkodója bolygója a Szaturnusz
Lehet rá számítani, szerény, megbízható, következetes, precíz, pontos és hűséges. Általában konzervatív, nem szereti az újításokat, nehezen alkalmazkodik az új emberekhez, új körülményekhez. Gyakorlatias és rendszerető. Nála mindennek helye van. Igaz, az embereket is rangsorolja, és az előítéletén nehezen tud túllépni. Nem szereti a reflektorfényt, a hivalkodó környezetet. Lételeme a munka. Mindent elvállal, amibe másnak beletört a bicskája. Igazi munkamániás. Felfogása nem túl gyors, a saját ötleteivel nem is szívesen áll elő, ezért munkálkodik szívesebben mások árnyékában. Jól bánik a pénzzel.
A szerelemben szégyenlős, zárkózott, nehezen nyílik meg. Inkább barát, mint érzéki szerető. Megbízható társ, akire a bajban bármikor lehet számítani, viszont az élet örömeit nem tudja felhőtlenül élvezni. Mintha szégyellné, hogy boldog.
Tökéletes társa lehet: a Margarétának, de a Bazsarózsával és a Pipaccsal, vagy egy másik Nefelejccsel is jól meg tudja értetni magát.

 

Kék liliom (Nőszirom) (aki a hónap 5., 14., 23. napján született)
Uralkodója bolygója a Merkúr
Különleges, nyughatatlan, kiváncsi. Megpróbál valami módon kitűnni az átlagból. Imád utazni, új kultúrákkal ismerkedni. Igazi világpolgár, bárhol képes élni, mert mindent átmenetinek tart az életében, sehol nem akar mély gyökeret ereszteni. Számára az anyagiaknak is csak annyira van jelentőségük, hogy meg tudja venni, amire szüksége van. Ezért aztán sosem takarékoskodik, nem gondol a jövőre. Élénk a fantáziája, szívesen alkalmaz új megoldásokat, kísérletező kedve rengeteg új felfedezésre vezetheti. Semmilyen korlátot nem tűr. Ha úgy hozza a kedve, akár negyvennyolc órát dolgozik egyfolytában, viszont inkább felmond, de nem hajlandó megjelenni a munkahelyén, ha éppen más dolga van.
A szerelemben fél az érzelmektől, de ezzel egy időben a szenvedély is vonzza. A partnerkapcsolatban inkább a kötetlen együttélést, mint a törvény által megpecsételt házasságot tudja elfogadni. Az érzelmeit nehezen tudja kimutatni.
Tökéletes társa lehet: a Napraforgó és a Tátika.
Pipacs (aki a hónap 6., 15., 24. napján született)
Uralkodója bolygója a Vénusz
A virághoroszkóp szerint biztonságra, harmóniára, nyugalomra törekszik. Barátságos modorával, derűs hangulatával könnyen megszeretteti magát az emberekkel. Felelősségteljes, szolgálatkész, szívesen segít másokon. A közös munkából mindig kiveszi a részét, de nem esik kétségbe, ha éppen egyedül kell lennie. Minden remekül sikerül neki, amihez valódi együttműködésre van szükség. Mivel nagyon érzékeny, könnyen meg lehet bántani. Nagyon jó az intuíciója, könnyen bele tudja élni magát mások problémáiba, és épp ezért szinte minden helyzetre talál megoldást. Szereti az élvezeteket: a jó evést-ivást, a kellemes hangulatot.
A szerelemben az érzései vezetik. Álmodozó, romantikus, csodálatos szerető, kitűnően ért a hangulatteremtéshez. Mindennek megadja a módját. Ha megtalálta a párját, igyekszik mindig a kedvében járni. Ám ahhoz, hogy boldogsága tartós lehessen, mindig kell egy kuckó, ahová visszavonulhat, és csak a gondolataival foglalkozhat.
Tökéletes társa lehet: a Rózsa és a Tátika.

 

Orchidea (aki a hónap 7., 16., 25. napján született)
Uralkodója bolygója a Neptunusz
A virághoroszkóp alapján nagyon érzékeny, kötelességtudó és zárkózott. Titokzatos és titoktartó. Igazi művészlélek, erős fantáziával, jó kézügyességgel, jó íráskészséggel. Nagyon erős az intuíciója, megérzi mások gondolatát, de még a közelgő tragédiát is. Misztikus képességei révén jó médium. Szívesen aláveti magát mások akaratának, mert fél az egyedülléttől. Még a személyiségét is hajlandó feladni, hogy azonosulhasson azzal, akit szeret. Közösségre vágyik, de sosem törekszik vezető szerepre. A háttérből figyeli az eseményeket, mindenről határozott véleménye van, de megtartja magának. Egyébként is nagyon tud titkot tartani. A háttérből segíti partnerét is. Ha a munkájában örömét leli, és a párja mellett biztonságban érzi magát, akkor boldog és elégedett.
A szerelemben hűséges és odaadó. Harmóniára törekszik, ennek érdekében akár a saját érdekeit is képes háttérbe szorítani. Nagyon fél a magánytól, ezért akkor is kitart a párja mellett, ha a szerelem elszáll, esetleg a másik kihasználja.
Tökéletes társa lehet: a Tátika.
Margaréta (aki a hónap 8., 17., 26. napján született)
Uralkodója  bolygója a Plútó
Nem szereti a rongyrázást, megveti a könnyű szórakozásokat, és idegesíti az igénytelenség. Zárkózott, nehezen megközelíthető, saját törvényei szerint él. Maximalista, de nemcsak másoktól követel sokat, hanem önmagától is. A munka megszállottja, általában azok a feladatok vonzzák, amelyeket mások túl nehéznek tartanak. Örökké bizonyítani akar. Kitartó és megbízható, konokul ragaszkodik az elveihez. Úgy véli, ha kézben tartja a dolgokat, akkor hatalmi szóval sikerül jobbá tenni a világot. Bár rengeteg csalódás éri, sosem hajlandó belátni, hogy senkit nem lehet akarata ellenére boldoggá tenni.
A szerelemben ugyancsak tökéletes társra vágyik. Meglehet, hogy ezt egyetlen személyben nem fogja megtalálni, ezért kétfelé kötelezi el a szívét, azaz a házastársa mellett állandó szeretőt tart. És mindkettőjükre rendkívül féltékeny. Ha valaki megbántja, azt örökre kizárja a szívéből, és  kegyetlen bosszút áll rajta.
Tökéletes társa lehet: a Nefelejcs és a Bazsarózsa.

 

Rózsa (aki a hónap 9., 18., 27. napján született)
Uralkodója bolygója a Mars
A viráhoroszkóp jellemzése alapján állandóan tele van energiával, vállalkozó kedvvel. Élénk, kedves, elbűvölő. Mindent akar a világtól: hírnevet, szerelmet, boldogságot, gazdagságot. Imád versenyezni, megmérettetni. Fiatalos és friss lelkesedése általában szimpatikussá teszi. Könnyen magával tud ragadni másokat. Életét pezsgés jellemzi, de igyekszik toleránsan viselkedni másokkal. Egyfajta belső erő hajtja, ami arra készteti, hogy örökké maximális sebességgel pörögjön. Gyakorlatias. Mindig őszinte, nyílt lapokkal játszik, senkinek nem akar ártani.
A szerelemben tüzes és lehengerlő. Romantikus alkat, de többnyire szégyelli az érzéseit, így nem is igazán hajlandó beszélni róluk. Fontos számára az erotika. Kíváncsisága miatt hűségesküt nem szívesen tesz, mert érzi-tudja, hogy úgyis megszegi.
Tökéletes társa lehet: a Tátika és a Pipacs

 

Olvastad már?

Szeretteid csillagjegyük alapján – Vízöntő családtagok

Szeretteid csillagjegyük alapján -Vízöntő családtagok   Vízöntő gyermek A Vízöntő gyermek gyakran küzd alvási nehézségekkel. Talán a csillagjegyek sorrendjében Ő legrosszabb alvó. Később ez változik, de a szülőknek addig nem lesz könnyű dolga. Rendkívül élénk a képzelőereje, így sokszor mesél egy képzeletbeli világról, ami csak benne létezik. Iskolában segíteni kell a beilleszkedését, mert nagy hajlandóságot […]

Heti horoszkóp 2019.01.17 – 2019.01.24

Heti horoszkóp 2019.01.17 – 2019.01.24   KOS Tovább szeretnél álmodozni és vágysz az idilli pillanatokra. Így jóformán minden és mindenki idegesíteni fog a munkahelyeden, de legalább csak magadban fogsz morogni. A pénz bolygója szerdán belép csillagjegyedbe, ami azt jelenti, jelentősebben gyarapodni tudsz. Hívd Norbertet a 06 90 633 931-es számon (485Ft/p), kérj most pénzkódot, amit, ha szerdán […]

3 csillagjegy – Nekik a szerelem kódolva van a sorsukba

Kos A csillagjegyek között nagy esélyed van arra, hogy a közeljövőben rád talál szerelem. Már január végén olyan erők hatnak rád, amelyek sok véletlenszerűnek tűnő eseményt, találkozást hozhat el a sorsodba. Akár akkora szerencséd is lehet, hogy az összeillő csillagjegyek között szerepel majd az, aki számodra szimpatikus lesz. A szerelem hamarosan ott fog kopogtatni az […]

Top 10 újévi fogadalom – A tiéd köztük van?

Top 10 újévi fogadalom – A tiéd köztük van?   Neked ismerős az az érzés, amikor a Szilveszteri buliban, vagy újév első napján megfogadsz mindent a siker, a bőség, a szerencse, a jobb élet reményében? Elszánod magad minden jóra, és minden évben elhangzik, hogy esküszöm, az idei évben betartom!   Használd EZT a sikerkódot, ha […]

2019-es kínai horoszkóp!

2019-es kínai horoszkóp!   PATKÁNY Patkány jegyed lehetővé tette számodra, hogy megtaláld azokat az embereket, akikre számíthatsz. Az a helyzet, hogy a Disznó éve bizony tartogat neked szűkösebb és problémásabb időszakokat, főleg a téli hónapokban, de barátaid és családod, mint támogatóid, az ilyen időkben is melletted lesznek. Várnak sikerek is, a május és július közötti […]

Januári sikermágia az egész éves bőségért

Januári sikermágia az egész éves bőségért   A nemzetközi mágia szövetség az első ülésen meghatározta, hogy januárban melyik mágiát kérik a mágusoktól. A döntés az alapján születik meg, hogy melyiket gondolják a legerősebbnek, leghatékonyabbnak az egész éves bőség érdekében.   Segítő Lélek blogunkban támogatást kapsz ITT, hogy sokkal jobban bízz magadban!   Természetesen itt több […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha az élet minden területén elakadtál és nem tudod, milyen irányba is indulj, akkor ne késlekedj! Sokféle technikámnak és tanulmányaimnak köszönhetően most Neked segíthetek egy gondtalan jövő elérésében! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 830

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530