CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Vigyázat, túl hatásos, úgyhogy csak óvatosan ezzel a szexmágiával

A szexmágia mostanában újra nagy kedvenc lett. Ahogy az emberek felébrednek az erkölcsi béklyókból, a szex már egyre kevésbé szerepel a tabu témák képzeletbeli listáján. Sokszor szükséges egy kis plusz, hiszen a csillagjegyek az ágyban nem mindig találják meg azonnal a megfelelő összhangot. Hiába ír jót a szexhoroszkóp, az összhang sokszor akkor sem működik. Ilyenkor kerül előtérbe a szexmágia, amelyből egy rendkívül különleges rituálé került birtokunkba. 

 

pozitív gondolkodás

 

Úgy érzed, a stressz is kihatással van szerelmi életedre? ITT segítünk legyűrni!

 

Bármilyen mágiát gyakorolni hatalmas felelősség! Különösen igaz ez a szexmágiára, amely komoly következményeket hordozhat magában. Mielőtt belevágsz egy szexmágiába, ismerd meg a hibákat, amelyek miatt nem árt vele vigyázni, hiszen akik eddig ezt felelőtlenül alkalmazták, bizony mind megjárták vele, mert annyira működik! Mielőtt alkalmazod, tehát érdemes gondolkodnod!    

 

Csillagjegyed megsúgja ITT, mire van most igazán szükséged!

 

A szexmágia, amelyet nyújtunk, csak felelősséggel alkalmazható. Amennyiben tévedsz, ha mégsem az az igazi, akit le szeretnél nyűgözni, bizony nehezen tudsz majd tőle megszabadulni. Számíthatsz rá, hogy nagyon sokáig nem hagy majd békén, annyira felébred benne a vágy tüze. Nagyon erős összhangot fog érezni, amit te csak akkor érzel majd, ha tökéletes az összhang. 

A szexmágia nem játék! Éppen ezért ott alkalmazd, ahol már biztos vagy abban, hogy számodra is elfogadható a partner. Tökéletes eszköze ez egy házasság minőségének a javítására, de egy új kapcsolatnál nagy benne a kockázat! 

 

Védd meg magad a betegségektől! ITT találod a leghatásosabb amulettet!

 

 

Nagyon figyelj oda, ha alkalmazod a szexmágiát, mert hatással van a bőségre, termékenységre, mint minden mágia! Sajnos nincs olyan szexmágia, amely ne lenne hatással a termékenységre. Sokan ezt letagadják, de a tisztességes mágusok ezt sosem titkolják. Figyelned kell, ha nem szeretnél túl hamar belemenni a családalapításba, ha csak nem éppen az a célod, célotok. Párok is igénybe veszik a szexmágia nyújtotta előnyöket, hiszen a szenvedély, a boldogság legtöbbször közös érdek. Ez hazánkban még ritka, de bízunk benne, hogy a jövőben itt is lesznek változások. Szóval csak óvatosan a szexmágiával! Különösen akkor, ha valami félrecsúszik, és a vágyak másfelé visznek, mondjuk a családalapítás irányába!  

 

Úgy érzed, megéri kockáztatnod? Szükséged van a legerősebb szexmágiára, amitől erősebbet a magyar mágusok még nem nagyon láttak? Akkor hívd Ágnest vagy Marcus Mágust a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérd a legerősebb titkos szexmágiát!  

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

 

Olvastad már?

Cigánykártya üzenete Januárra

Cigánykártya üzenete Januárra     A Január nem lesz könnyű hónap a cigánykártya üzenete szerint. Neked is vigyáznod kell! A munkáltatók ebben a hónapban nagyon galád módon tudnak majd viselkedni alkalmazottaikkal. Sok munkáltató írja most le végleg magát, ami az amúgy is szűkös munkaerőpiacon, egyet jelent majd számára a csőddel. A karma visszavág, de nem […]

Melyik évben születtél? Ez vár rád 2020-ban!

Melyik évben születtél, ez vár rád 2020-ban     Személyes évedet megismerheted a 0690985921 számon (485 Ft/perc), a legjobb számmisztikával foglalkozó szakember várja a hívásod!   Tudni szeretnéd, hogy mi vár rád 2020-ban? ITT elolvashatod!   1-es személyes év A következő évtized első éve bizony sok jót ígér neked. Éppen ezért, ne hagyj ki semmilyen […]

Tudd meg, hogyan légy gazdag 2020-ban!

A gazdagság mágia az egyik legkeresettebb műfaj a mágusoknál, ezért mindig születnek új és még újabb rituálék, amelyek megmozgatnak valamit itt lent a Földön és fent az Égen egyaránt. A rituálékat mindig több avatott mágus hozza létre, amit egy adott esztendőben csak egy meghatározott számban lehetséges. Minél újabb egy rituálé, az annál hatékonyabb, hiszen kevesen […]

Január havi szerelmi horoszkóp!

Január havi szerelmi horoszkóp!   KOS A jelenleg egyedül élő Kos számára januárban kalandokból nem lesz hiány, mégis céltalannak is ígérkezik egyben. Végig úgy érezheti, mintha hiányozna még valami, így most semmi sem lehet elég jó. Hívd Sárát a 0690633931-es számon (485Ft/p), kérj szerelmi jóslást, kapj válaszokat! A párban élő Kos számára az igazi kihívást […]

Januári sikermágia az egész éves bőségért

Januári sikermágia az egész éves bőségért   A nemzetközi mágia szövetség az első ülésen meghatározta, hogy januárban melyik mágiát kérik a mágusoktól. A döntés az alapján születik meg, hogy melyiket gondolják a legerősebbnek, leghatékonyabbnak az egész éves bőség érdekében.   Segítő Lélek blogunkban támogatást kapsz ITT, hogy sokkal jobban bízz magadban!   Természetesen itt több […]

Mi a feladatod Januárban csillagjegyed alapján?

A januári hónap minden csillagjegy számára tartogat plusz feladatokat az évkezdéshez, hogy az újév új lehetőségeket hozhasson a számotokra! Vannak olyan életfeladatok a hónapban, amit, úgymond, be kell fejeznetek, hogy tisztán, új lappal lépjetek a jövőbe!   Bak-Nyilas: Ezen két csillagjegynek nem lesz sok teendője januárban, mindössze annyi, hogy megtervezi az előtte álló évet. Ez […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kapcsolatot szeretnél teremteni a túlvilággal, vagy kíváncsi vagy arra, mi az életfeladatod, ne késlekedj tovább! Másfél évtizedes tapasztalattal állok rendelkezésedre! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 494

Ha szeretnéd tudni, milyen lelki eredete van betegségednek, ne késlekedj! 38 év tapasztalata áll mögöttem, és Neked is segíteni fogok boldogságban, egészségben élni! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 907

Ha egészségügyi vagy párkapcsolati problémáidra keresed a megoldást, akkor itt állj meg, hiszen az atlantiszi mágiával segítek Neked! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 453