Újabb sokkoló felvétel egy kísértetről

Újabb sokkoló felvétel egy kísértetről

A túlvilági történetek, a háborgó lelkek visszatéréséről szóló legendák és a kísértetsztorik szinte egyidősek az emberiséggel. Mára már a legtöbb természeti jelenségre magyarázatot találtunk, felfedeztük a tengerek mélyét és a csillagrendszert, de még mindig vannak olyan események, amelyekre nincs ésszerű magyarázat, és amelyek sokak szerint azt igazolják: a létezés nem szűnik meg a halálunk után sem.

 jós, jóslás, jósnő, ezo, rontás, rontás levétel, telefonos jóslás, ingyen jóslás, átok, átok levétel,  átok levétele, rontás jelei, rontás vizsgálat, átok vizsgálat, szerelmi rontás,

A kételkedők szerint az ember fél a halál visszafordíthatatlanságától és ezért talál ki rémtörténeteket. Nem egy ördögűző film van, sokak szerint valós történetekre alapozva, amelyek azt akarják bizonyítani, hogy nem csak köztünk élnek túlvilági lények, hanem meg is szállhatnak minket. Mára azonban elismert szakemberek is próbálnak kielégítő választ találni a kérdésre: hagyhatunk-e az energiánkból a Földön halálunk után?

Többen úgy gondolják, hogy az elektromos eszközök, mint a tévé, a rádió vagy a videokamera alkalmasak a közvetítésre, és a szellemek gyakran igénybe is veszik ezeket az üzenésre alkalmas csatornákat, hogy kapcsolatba kerüljenek az itt maradt szeretteikkel. Az interneten több olyan felvétel kering, amely állítólag szellemlényeket örökített meg.

Ez az elképesztő felvétel egy hotelben készült. A videón jó látható, hogy egy szellem hátulról nyomást gyakorolva majdnem földre taszítja az ott megszálló lányt.

A felvételen a szellem „árnyéka” jól kivehető, és állítólag már többen is látták a kísértetet, de kézzel fogható bizonyíték eddig nem került elő róla. Hogy az árnyalak valóban egy szellem manifesztációja-e, azt természetesen senki nem tudja biztosan, ahogy az is rejtély, miért bolyong máig az élők és holtak világa között rekedve, pont egy hotelben.

Ha furcsa dolgokat tapasztalsz magad körül és már nem tudod, hogy mi tévő legyél, akkor válaszd a telefonos jóslást! Kérd jósaink segítségét, akik egy jóslás során kiderítik, van-e körülötted szellem, és ha van, megtisztítják a környezeted a negatív energiáktól! Ágnes és Sáde jósnők végeznek telefonos tisztítást a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc), akiket külföldről is elérsz: Romániából a 0903760664 (1,61€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét