CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Úgy tartják, mindenki hétszer születik újra. Te melyik fázisban vagy?

karma számitás

A leszületés sokak szerint csak egy bizonyos számban történhet meg. Bizonyos elképzelések szerint a reinkarnáció, azaz a leszületés, hétszer történik meg. Éppen ezért nem mindegy, hogy hányszor éltél, éppen hányadik reinkarnációdat éled meg. A karma nagyon fontos, különösen akkor, ha a leszületés száma korlátozva van.

 

 

Csináld meg EZT a tesztet, hogy kiderüljön, hányszor születtél újra!

 

Amennyiben a 7. leszületés az, amit jelenleg élsz, akkor vagy nagyon sok feladatod van, vagy éppen nagyon kevés. Ennek fényében lehetsz gazdag vagy éppen szegény. Aki gazdagnak születik, az most nagyon sokat hibázhat. Ő túlságosan is rohant eddigi életeiben, így gazdag lett. A gazdag ember viszont nagyokat tud hibázni, ami árt a karmának.

 

Olvasd el a karma-horoszkópod ITT!

 

Akkor viszont, ha a 7. leszületés napjait éled és szegény vagy, akkor bizony még sok feladat vár rád. Itt kerül előtérbe a karma, hiszen ha mindezt teljesíted, a következmény akár lehet a gazdagság is. Éppen ezért érdemes tájékozódnod a karmádról, hiszen, ha a hetedikben vagy, akkor már nagyon kevés feladatod van ahhoz, hogy reinkarnációd a csúcsra jusson. Mivel megtapasztaltad a szegénységet, elég bölcs és adakozó vagy a gazdagsághoz, így nem esel abba a csapdába, mint azok, akik gyorsan szaladtak át a hét leszületésen!

 

Kattints ide és nézd meg a többi elérhető jóst, akik a rituálék elvégzésében segíthetnek Neked!

 

A születési dátumod neked is újat mondhat! Olvasd el az elemzést ITT!

 

A karma vizsgálat segíthet meghatározni, hányadik életed éled. De a legjobb az, hogy arra is választ kaphatsz, mit kell azért tenned, hogy teljesítsd a karmád. Azaz, lehet csak egy apróságra van szükséged és máris magasabb szintre léphetsz. Gondolj csak bele, sokan okkal nyerik meg a főnyereményt! Valami oka van, hogy vannak nyertesek és vesztesek. A karma nagyon fontos, lehet, csak egy apró lépés kell ahhoz, hogy végre szabad és gazdag lehess!

 

Az előző életekbe való visszautazás nagyon izgalmas és sokat lehet belőle tanulni. Keresd Tündér Lilit vagy Edit Jósnőt a 06 90 633 931-es telefonszámon (485Ft/perc), akik elárulják, hol éltél és ki voltál, valamint hoztál-e onnan karmikus terheket!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

 

Olvastad már?

2020-as évi nagy horoszkóp!

2020-as évi nagy horoszkóp!   KOS Az éves horoszkópod változásokkal teli tizenkét hónapot jövendöl csillagjegyednek. Szinte nem is lesz olyan hónap, amikor nem történik valami jelentős. Tavasszal leginkább a karrieredre kell koncentrálnod, mert akkor támogatnak majd a bolygók a sikerek elérésében. Június egy különleges sorsfordító dátumot tartalmaz, amikor a szegénységet felválthatja a gazdagság. Tudd meg […]

Heti horoszkóp 2019.09.19. – 2019.09.26.

Heti horoszkóp 2019.09.19. – 2019.09.26.   KOS Úgy érzed, hogy csak az a hozzáállás lehet mérvadó és helyes, amit te mutatsz a munkahelyeden. Minden, ami ettől eltér, rettenetesen bosszant. A napokban nem tudod tolerálni, ha mások eltérő tempóban dolgoznak. A családi életedben is megfigyelhető, hogy a saját véleményedet tekinted csak helyesnek. Ha így folytatod, akkor […]

5 jel, hogy veszélyben van a kapcsolatod!

5 jel, hogy veszélyben van a kapcsolatod      A veszély sokszor nehezen észrevehető. Azt gondoljuk, minden rendben van, miközben alapvető jeleket nem ismerünk fel. Te ne ess ebbe a csapdába! Ha veszély van, ismerd azt fel időben! Most megismerhetsz öt olyan jelet, amelyek arra utalnak, hogy veszélyben van a kapcsolatod.   Vannak álmok, amik […]

Heti horoszkóp 2019.09.12. – 2019.09.19.

Heti horoszkóp 2019.09.12. – 2019.09.19.   KOS Kicsit csökken a lendületed, de ezt most meg is engedheted magadnak, mert nemrég bebizonyítottad, hogy mire vagy képes. Anyagi helyzeted és lehetőségeid egyre kedvezőbbek, használd ki ezt az időszakot! Új vállalkozásba is kezdhetsz, vagy akár növelheted bevételeid. Most nagyon fontos tudnod azt, hogy nem gátolja-e valami a sikereidet […]

Szerencsenapok a szerelemben

Szerencsenapok a szerelemben     Szerencsenapok nem csak a pénzügyekben vannak, hanem a szerelem is jobban tud működni bizonyos napokon. Ezek a különleges szerencsenapok neked is a segítségedre lehetnek, hogy megtaláld az igazi boldogságot. A pénzügyek mellett a legtöbben a szerelemben tudnak bizonytalanok lenni. Sokan vagyunk a Földön, mégis a hozzánk illő párt, akivel hosszan […]

Milyen valójában a te démoni oldalad?

Milyen valójában a te démoni oldalad?       Nekünk is van angyali és démoni oldalunk. Ismered a mondást, hogy minden éremnek két oldala van, ez vonatkozik ránk is. A legkönnyebben a csillagjegyünk alapján tudjuk megmondani, hogy milyenek lennénk, ha csak a kisördög suttogna a fülünkbe, és elnyomná az angyalt. Ezt a horoszkópot nevezhetjük démonhoroszkópnak […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha keresed a megfelelő válaszokat jövőddel kapcsolatban, akkor ne habozz. Közvetítem Neked az angyalok válaszait, így tudok irányt mutatni életed bármely területén. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 522

Már több, mint húsz éve foglalkozom kártya jóslással. A kártyák közül a cigánykártyát használom, emellett tisztánlátó vagyok, és rontáslevétellel is dolgozom.

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 619