CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Úgy tartják, mindenki hétszer születik újra. Te melyik fázisban vagy?

karma számitás

A leszületés sokak szerint csak egy bizonyos számban történhet meg. Bizonyos elképzelések szerint a reinkarnáció, azaz a leszületés, hétszer történik meg. Éppen ezért nem mindegy, hogy hányszor éltél, éppen hányadik reinkarnációdat éled meg. A karma nagyon fontos, különösen akkor, ha a leszületés száma korlátozva van.

Csináld meg EZT a tesztet, hogy kiderüljön, hányszor születtél újra!

Amennyiben a 7. leszületés az, amit jelenleg élsz, akkor vagy nagyon sok feladatod van, vagy éppen nagyon kevés. Ennek fényében lehetsz gazdag vagy éppen szegény. Aki gazdagnak születik, az most nagyon sokat hibázhat. Ő túlságosan is rohant eddigi életeiben, így gazdag lett. A gazdag ember viszont nagyokat tud hibázni, ami árt a karmának.

Olvasd el a karma-horoszkópod ITT!

Akkor viszont, ha a 7. leszületés napjait éled és szegény vagy, akkor bizony még sok feladat vár rád. Itt kerül előtérbe a karma, hiszen ha mindezt teljesíted, a következmény akár lehet a gazdagság is. Éppen ezért érdemes tájékozódnod a karmádról, hiszen, ha a hetedikben vagy, akkor már nagyon kevés feladatod van ahhoz, hogy reinkarnációd a csúcsra jusson. Mivel megtapasztaltad a szegénységet, elég bölcs és adakozó vagy a gazdagsághoz, így nem esel abba a csapdába, mint azok, akik gyorsan szaladtak át a hét leszületésen!

 

Kattints ide és nézd meg a többi elérhető jóst, akik a rituálék elvégzésében segíthetnek Neked!

 

A születési dátumod neked is újat mondhat! Olvasd el az elemzést ITT!

 

A karma vizsgálat segíthet meghatározni, hányadik életed éled. De a legjobb az, hogy arra is választ kaphatsz, mit kell azért tenned, hogy teljesítsd a karmád. Azaz, lehet csak egy apróságra van szükséged és máris magasabb szintre léphetsz. Gondolj csak bele, sokan okkal nyerik meg a főnyereményt! Valami oka van, hogy vannak nyertesek és vesztesek. A karma nagyon fontos, lehet, csak egy apró lépés kell ahhoz, hogy végre szabad és gazdag lehess!

 

Az előző életekbe való visszautazás nagyon izgalmas és sokat lehet belőle tanulni. Keresd Sárát  vagy Aurethielt  a 06 90 985 921-es telefonszámon (485Ft/perc), akik elárulják, hol éltél és ki voltál, valamint hoztál-e onnan karmikus terheket!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

 

Olvastad már?

Gyertyamágia, ami kizárólag Szenteste működik

Nincs még egy olyan este, mint a Szenteste! Napjainkban nagyon népszerű a gyertyamágia, amelyet szinte az egész világon alkalmaznak. Nálunk is a hívóknak gyakran ajánljuk, hiszen semmilyen komolyabb eszközi vagy helyszíni igénye sincs. A gyertyamágia otthon nem könnyű, hiszen a hatékony mágiákhoz valamilyen különleges helyre van szükség. Szerencsére egy évben egyszer, egy kis időre a […]

Cigánykártya üzenete Januárra

Cigánykártya üzenete Januárra     A Január nem lesz könnyű hónap a cigánykártya üzenete szerint. Neked is vigyáznod kell! A munkáltatók ebben a hónapban nagyon galád módon tudnak majd viselkedni alkalmazottaikkal. Sok munkáltató írja most le végleg magát, ami az amúgy is szűkös munkaerőpiacon, egyet jelent majd számára a csőddel. A karma visszavág, de nem […]

Melyik évben születtél? Ez vár rád 2020-ban!

Melyik évben születtél, ez vár rád 2020-ban     Személyes évedet megismerheted a 0690985921 számon (485 Ft/perc), a legjobb számmisztikával foglalkozó szakember várja a hívásod!   Tudni szeretnéd, hogy mi vár rád 2020-ban? ITT elolvashatod!   1-es személyes év A következő évtized első éve bizony sok jót ígér neked. Éppen ezért, ne hagyj ki semmilyen […]

Tudd meg, hogyan légy gazdag 2020-ban!

A gazdagság mágia az egyik legkeresettebb műfaj a mágusoknál, ezért mindig születnek új és még újabb rituálék, amelyek megmozgatnak valamit itt lent a Földön és fent az Égen egyaránt. A rituálékat mindig több avatott mágus hozza létre, amit egy adott esztendőben csak egy meghatározott számban lehetséges. Minél újabb egy rituálé, az annál hatékonyabb, hiszen kevesen […]

Január havi szerelmi horoszkóp!

Január havi szerelmi horoszkóp!   KOS A jelenleg egyedül élő Kos számára januárban kalandokból nem lesz hiány, mégis céltalannak is ígérkezik egyben. Végig úgy érezheti, mintha hiányozna még valami, így most semmi sem lehet elég jó. Hívd Sárát a 0690985921-es számon (485Ft/p), kérj szerelmi jóslást, kapj válaszokat! A párban élő Kos számára az igazi kihívást […]

Januári sikermágia az egész éves bőségért

Januári sikermágia az egész éves bőségért   A nemzetközi mágia szövetség az első ülésen meghatározta, hogy januárban melyik mágiát kérik a mágusoktól. A döntés az alapján születik meg, hogy melyiket gondolják a legerősebbnek, leghatékonyabbnak az egész éves bőség érdekében.   Segítő Lélek blogunkban támogatást kapsz ITT, hogy sokkal jobban bízz magadban!   Természetesen itt több […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha a harmónia után kutatsz, akkor jó helyen jársz! A Bach virág terápia segítségedre lesz! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 408

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530

Ha kapcsolatot szeretnél teremteni a túlvilággal, vagy kíváncsi vagy arra, mi az életfeladatod, ne késlekedj tovább! Másfél évtizedes tapasztalattal állok rendelkezésedre! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 494