Úgy tartják, mindenki hétszer születik újra. Te melyik fázisban vagy?

karma számitás

A leszületés sokak szerint csak egy bizonyos számban történhet meg. Bizonyos elképzelések szerint a reinkarnáció, azaz a leszületés, hétszer történik meg. Éppen ezért nem mindegy, hogy hányszor éltél, éppen hányadik reinkarnációdat éled meg. A karma nagyon fontos, különösen akkor, ha a leszületés száma korlátozva van.

 

 

Csináld meg EZT a tesztet, hogy kiderüljön, hányszor születtél újra!

 

Amennyiben a 7. leszületés az, amit jelenleg élsz, akkor vagy nagyon sok feladatod van, vagy éppen nagyon kevés. Ennek fényében lehetsz gazdag vagy éppen szegény. Aki gazdagnak születik, az most nagyon sokat hibázhat. Ő túlságosan is rohant eddigi életeiben, így gazdag lett. A gazdag ember viszont nagyokat tud hibázni, ami árt a karmának.

 

Olvasd el a karma-horoszkópod ITT!

 

Akkor viszont, ha a 7. leszületés napjait éled és szegény vagy, akkor bizony még sok feladat vár rád. Itt kerül előtérbe a karma, hiszen ha mindezt teljesíted, a következmény akár lehet a gazdagság is. Éppen ezért érdemes tájékozódnod a karmádról, hiszen, ha a hetedikben vagy, akkor már nagyon kevés feladatod van ahhoz, hogy reinkarnációd a csúcsra jusson. Mivel megtapasztaltad a szegénységet, elég bölcs és adakozó vagy a gazdagsághoz, így nem esel abba a csapdába, mint azok, akik gyorsan szaladtak át a hét leszületésen!

 

Kattints ide és nézd meg a többi elérhető jóst, akik a rituálék elvégzésében segíthetnek Neked!

 

A születési dátumod neked is újat mondhat! Olvasd el az elemzést ITT!

 

A karma vizsgálat segíthet meghatározni, hányadik életed éled. De a legjobb az, hogy arra is választ kaphatsz, mit kell azért tenned, hogy teljesítsd a karmád. Azaz, lehet csak egy apróságra van szükséged és máris magasabb szintre léphetsz. Gondolj csak bele, sokan okkal nyerik meg a főnyereményt! Valami oka van, hogy vannak nyertesek és vesztesek. A karma nagyon fontos, lehet, csak egy apró lépés kell ahhoz, hogy végre szabad és gazdag lehess!

 

Az előző életekbe való visszautazás nagyon izgalmas és sokat lehet belőle tanulni. Keresd Tündér Lilit vagy Edit Jósnőt a 06 90 633 931-es telefonszámon (485Ft/perc), akik elárulják, hol éltél és ki voltál, valamint hoztál-e onnan karmikus terheket!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

 

Olvastad már?

Cigánykártya üzenete Júliusra

Cigánykártya üzenete Júliusra   Cigánykártya jóslás készül a nyár legforróbb hónapjára is. Megnéztük a lapokat, hiszen a cigánykártya a legbeszédesebb kártya, és kíváncsiak voltunk, tartogat-e sok pénzt a legszerencsésebb hónap, illetve nagy szerelmet a jóslat szerint.   Olvasd el az ingyenes 2019-es jóslatod is ITT!   Tudjuk, hogy a hetedik hónap az év legszerencsésebb hónapja […]

Havi Horoszkóp Júliusra

Havi Horoszkóp Júliusra   KOS Sok minden átfuthat az agyadon ebben a hónapban. Leginkább azok a dolgok kerülnek majd előtérbe, amiket már egy ideje tervezel, de kivitelezni még nem volt erőd vagy időd. A havi horoszkóp szerint a második hét felé egy igazán jó lehetőséged adódhat, amit kár lenne elszalasztani. Hívd Marcus Mágust a 0690633931-es […]

Saját szerelemtérkép, hogy jobb legyen a kapcsolatod!

Sokan keresnek fel szerelmi jóslással kapcsolatosan, ezért úgy döntöttem, megosztom veletek a szerelemtérkép készítését. Nagyon remélem, hogy sikerül boldogabbá tenned a kapcsolatod, és kideríted, hogy Ő-e az igazi, vagy sem. Szerelmi horoszkóp, szerelmi mágia bármikor kérhető, de ha hosszútávon szeretnél változást és szerelmet, akkor készíts magadnak szerelemtérképet.     EZZEL a 3 módszerrel vonzhatod be […]

Nagy nyári egészség horoszkóp

KOS Az egészség horoszkóp a könnyed étkezésre és a testmozgásra hívja fel a figyelmed. Nem szabad túl enned magad, mert könnyen szedheted magadra a kilókat! A nyár utolsó heteiben viszont légy óvatos, rétegesen öltözködj, mert könnyen meghűlhetsz! Hívd Tündér Lilit a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj részletes energetikai bemérést a legjobbtól!   BIKA Az izmaidnak sokszor […]

Heti horoszkóp 2019.06.20 – 2019.06.27

Heti horoszkóp 2019.06.20 – 2019.06.27   KOS Ne tétovázz, ha valamilyen ajánlatot kapsz ezekben a napokban, mert a heti horoszkóp alapján, amit most megragadsz, az csak jövedelmező lehet a számodra. Tedd félre a kétségeidet és korlátaidat, mert ezek okozták eddig a sikertelenségeidet, ha voltak. Jelentős anyagi fellendülés következhet, csak légy résen! Párkapcsolati téren pedig vigyázz, […]

A Nyilas Telihold ezt hozta neked!

A Nyilas Telihold megmutatja a sorsodban rejlő titkokat. Előre mutat, feltárja a rád leselkedő veszélyeket. Éppen ezért érdemes figyelned az álmaidra, arra, ami benned zajlik a különleges holdállás ideje alatt. Ebben az időszakban te magad is gondoskodhatsz a saját jövődről, de akár kéréseket is küldhetsz az égiek felé, hiszen a Nyilas jegy az Istenek hírnöke […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha szeretnéd tudni, milyen lelki eredete van betegségednek, ne késlekedj! 38 év tapasztalata áll mögöttem, és Neked is segíteni fogok boldogságban, egészségben élni! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 907

Ha keresed a megfelelő válaszokat jövőddel kapcsolatban, akkor ne habozz. Közvetítem Neked az angyalok válaszait, így tudok irányt mutatni életed bármely területén. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 522

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530