CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Úgy tartják, mindenki hétszer születik újra. Te melyik fázisban vagy?

karma számitás

A leszületés sokak szerint csak egy bizonyos számban történhet meg. Bizonyos elképzelések szerint a reinkarnáció, azaz a leszületés, hétszer történik meg. Éppen ezért nem mindegy, hogy hányszor éltél, éppen hányadik reinkarnációdat éled meg. A karma nagyon fontos, különösen akkor, ha a leszületés száma korlátozva van.

 

 

Csináld meg EZT a tesztet, hogy kiderüljön, hányszor születtél újra!

 

Amennyiben a 7. leszületés az, amit jelenleg élsz, akkor vagy nagyon sok feladatod van, vagy éppen nagyon kevés. Ennek fényében lehetsz gazdag vagy éppen szegény. Aki gazdagnak születik, az most nagyon sokat hibázhat. Ő túlságosan is rohant eddigi életeiben, így gazdag lett. A gazdag ember viszont nagyokat tud hibázni, ami árt a karmának.

 

Olvasd el a karma-horoszkópod ITT!

 

Akkor viszont, ha a 7. leszületés napjait éled és szegény vagy, akkor bizony még sok feladat vár rád. Itt kerül előtérbe a karma, hiszen ha mindezt teljesíted, a következmény akár lehet a gazdagság is. Éppen ezért érdemes tájékozódnod a karmádról, hiszen, ha a hetedikben vagy, akkor már nagyon kevés feladatod van ahhoz, hogy reinkarnációd a csúcsra jusson. Mivel megtapasztaltad a szegénységet, elég bölcs és adakozó vagy a gazdagsághoz, így nem esel abba a csapdába, mint azok, akik gyorsan szaladtak át a hét leszületésen!

 

Kattints ide és nézd meg a többi elérhető jóst, akik a rituálék elvégzésében segíthetnek Neked!

 

A születési dátumod neked is újat mondhat! Olvasd el az elemzést ITT!

 

A karma vizsgálat segíthet meghatározni, hányadik életed éled. De a legjobb az, hogy arra is választ kaphatsz, mit kell azért tenned, hogy teljesítsd a karmád. Azaz, lehet csak egy apróságra van szükséged és máris magasabb szintre léphetsz. Gondolj csak bele, sokan okkal nyerik meg a főnyereményt! Valami oka van, hogy vannak nyertesek és vesztesek. A karma nagyon fontos, lehet, csak egy apró lépés kell ahhoz, hogy végre szabad és gazdag lehess!

 

Az előző életekbe való visszautazás nagyon izgalmas és sokat lehet belőle tanulni. Keresd Tündér Lilit vagy Edit Jósnőt a 06 90 633 931-es telefonszámon (485Ft/perc), akik elárulják, hol éltél és ki voltál, valamint hoztál-e onnan karmikus terheket!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

 

Olvastad már?

Mondd el ezt az igézetet Mindenszentek éjszakáján, és meglátod a jövődet!

Mondd el ezt az igézetet Mindenszentek éjszakáján és meglátod a jövőd!   A Mindenszentek nagyon fontos nap az életünkben. Ilyenkor a legszebbek a temetők, ilyenkor érünk el az igazi mély őszbe, amely már megállíthatatlanul ígéri a telet. Novemberben hosszú és misztikus éjszakák várnak rád, és az első napja a hónapnak, feltárhatja előtted a jövőd! Ehhez […]

Az angyal, aki a lehetetlennek tűnő kívánságaidat is teljesíti

Angyal, aki a lehetetlennek tűnő kívánságaid is teljesíti     Az angyal, aki segíthet, aki meghallgatja kérésed! A nevét nem árulom el, de ahogy közeledik a Karácsony, ez az angyal egyre több időt tölt a Földön. Segítségét ilyenkor a legtapasztaltabb mágusok gyakran veszik igénybe. Ez az angyal nem őrangyal, ő egy segítő angyal, aki vagy […]

2019 Őszi szerelmi horoszkóp!

2019 Őszi szerelmi horoszkóp    Kos  A szerelmi horoszkóp szerint ez az ősz forróbb lehet számodra, mint a nyár. Tedd, amit szíved diktál, ha a boldogságod keresed! Meglévő kapcsolatodba exed szólhat közbe. Biztos, hogy mindent lezártál? Hívd Boszi Katát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj jóslást a szerelemről!    Bika  Ez ősz más lesz, mint a […]

Heti horoszkóp 2019.10.17. – 2019.10.24.

Heti horoszkóp 2019.10.17. – 2019.10.24.   KOS Nehéz úgy teljesítened, hogy közben kétségeid vannak párkapcsolatod miatt. Pedig a helyzeted nem olyan válságos, legalábbis a heti horoszkóp szerint. Minden kapcsolat más, lehet, hogy te több segítségre szorulsz, mint amennyit a jövő csillaghatásai nyújtani képesek. Kérj segítséget, hívd Imolát a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), aki a párkapcsolatok […]

12 mágikus mantra 2020. összes hónapjára

12 mágikus mantra 2020. összes hónapjára.    A mantra ereje egyre inkább bizonyít. Régebben még csak szent nyelveken szólt egy mantra szövege, ma már minden nyelven léteznek mantrák. A 2020 -as esztendő minden hónapjára adunk most neked egy mantrát, amelyeket érdemes alkalmaznod.    ITT is egy jól működő pénzmantrát találsz!   Jó, ha elsajátítod a […]

A Merkúr belép a Skorpió házába!

A Merkúr belép a Skorpió házába -döbbenetes fordulatokra számíthatsz  Hamarosan a Merkúr belép a Skorpió házába. November elsejétől ezért komoly fordulatokra számíthatsz az élet legtöbb területén. Lehet, hogy életedben fontos a váratlan fordulat bekövetkezése, de vigyázz, mert mindentől van lentebb! Én azt tanácsolom neked, hogy légy óvatos az elkövetkezendő időszakban. Bármit is jelezzen neked a […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530

Ha túl sok a megoldatlan problémád vagy a megválaszolatlan kérdés az életedben, ne habozz tovább! Olyan módszerekkel dolgozom, amik pontos választ adnak kérdéseidre és megmutatnak minden választható lehetősége! Élj harmóniában! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 391