TUTI TIPP – Így programozd magad bőségre és pénzre

TUTI TIPP - Így programozd magad bőségre és pénzre

Az agyunk programozása, céljaink elérésének érdekében egy olyan „praktika”, amelyet még ma is nagyon kevesen alkalmaznak, hiszen a legtöbb ember sajnos csak az adott problémájára fókuszál, és állandóan csak a gondok járnak a fejében. Ez az egyik legrosszabb dolog, amelyet magunkkal tehetünk, hiszen ez nem oldja meg az adott problémát, sőt, rosszul érezzük magunkat és elkezdjük kilátástalannak látni a jövőnket!

Nézd meg ITT , hogy csillagjegyed alapján neked is anyagi fellendülésben lesz-e részed!

Az agyunk programozásával több célon is dolgozhatunk, de most az otthoni pénzmágia által a bőségre való programozás a cél! Az otthoni pénzmágia segít abban, hogy a pénz vonzása nyugodt és csendes körülmények között történjen, és gyakorta ismételhető legyen.
Ha otthoni pénzmágiát végzünk, mindig vegyük figyelembe a Hold állását is. Telihold és Növő Hold pénzmágiát is alkalmazhatunk ebben az időben, hiszen ez csak felerősíti a bőség eljövetelét!

Te mikor születtél? Nézd meg ITT , milyen színű pénztárcát kell használnod, hogy bőségben legyen részed!

A programozó mondatok használatának leghatékonyabb módja, ha nyugodt állapotban mondogatod, még jobb, ha közben vizualizálod is a célod. A kulcs, hogy minimum 17 másodpercig kell mondogatnod őket, és közben magadban elképzelned örömmel a cél elérését. Le is írhatod a célod, hogy ne legyen kuszaság a fejedben, és később is tudj az adott célra koncentrálni. A legjobb, ha gyertyát is gyújtasz, lehetőleg fehér színűt, mert az segít a koncentrálásban!

Gyakran álmodod ugyanazt? Nézd meg ITT , pénzbevételt jelez-e számodra!

penzugy_tv2

Az alábbi mondatok segítenek neked ebben az otthoni pénzmágiában, az agyad bőségre való programozásában:
„Napról napra több a pénzem, egyre gazdagabb vagyok.”
„Egyre gazdagabb vagyok, észreveszem a lehetőségeket.”
„Havonta 1.000.000 forint érkezik hozzám.”

Kilátástalannak látod az életed minden területét? Nem tudsz megbirkózni a fájdalommal, amit olyan emberek okoznak neked, akiktől ezt nem is várod? Minden összeomlik, és kifolyik a pénz a kezedből? Ágnes és Lunczer Judit jósokra számíthatsz, segítenek eligazodni az életed útvesztőjében, és megoldást találnak a problémáidra! Hívd őket bizalommal a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/p)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

lajk-vilag_animated_CS

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét