TUTI TIPP – Így kérj áldást a szerencsédre!

A szerencse lehet, hogy már régen elkerül téged, és ha ez valóban így van, annak rengeteg oka lehet. Elképzelhető, hogy valamilyen szerencse blokk, szerencse átok van rajtad.

ITT van néhány tárgy, ami védelmet nyújt számodra!

Ha azt szeretnéd, hogy hosszan tartó és minden területet érintő szerencséd legyen, akkor kérned kell Mihály arkangyal áldását és Stamiel atlantiszi angyal segítségét.

szerencse

Olvasd el ITT a kínai horoszkópod, hogy megtudd, mennyire lehetsz szerencsés!

Vásárolj egy pakli tarot kártyát, vagy nyomtasd ki az internetről a Szerencsekerék lapját. Az áldáshoz csak a Szerencsekerék lapjára lesz szükséged, és az sem baj, ha nem színes.

A kártya hátoldalára a következőket kell írnod: “Szerencsekerék fordulj, pördülj, az én nagy szerencsém legyen felül. Stamiel angyal segíts nekem, a szerencse legyen velem.”

A tibeti horoszkópod minden titkot leleplez! Olvasd el ITT!

Gyújts egy fehér gyertyát és egy kis viasz segítségével ragaszd rá a kártyára úgy, hogy a gyertya álljon meg a Szerencsekerék lapján, és a viasz csöpögjön rá.

Várd meg, amíg teljesen leég a gyertya, majd mondd el a szerencse mantrát, amit Virágtól kérhetsz el a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc), és ami teljesen személyre szabott! Csakis szakember tudja neked elmondani.

szerencse

Ezt a mantrát ismételd el kétszer, háromszor. Majd a Szerencsekerék lapját, a ráolvadt viasszal együtt, tedd a szekrényedbe a ruháid alá.

Várj egy hetet, majd fejtsd le a viaszt a papírról, zúzd apróra, és teliholdkor szórd ki az ablakon. A papírt pedig helyezd a pénztárcádba.

Szerencse bevonzó mágiát kérhetsz Leopold vagy Norbert jósoktól a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), hogy a karácsonyi időszak előtt feltöltsék az energia celláidat és a pénztárcádat szerencse energiával!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét