CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Tudd meg, hogyan légy gazdag 2020-ban!

Hogyan teremts magadnak gazdagságot 2017-ben?

A gazdagság mágia az egyik legkeresettebb műfaj a mágusoknál, ezért mindig születnek új és még újabb rituálék, amelyek megmozgatnak valamit itt lent a Földön és fent az Égen egyaránt. A rituálékat mindig több avatott mágus hozza létre, amit egy adott esztendőben csak egy meghatározott számban lehetséges. Minél újabb egy rituálé, az annál hatékonyabb, hiszen kevesen végezték azt el. Úgy kell elképzelni, mint egy iskolai táblát, ami egy új rituálé esetében új táblát jelent, tehát tisztán látják a fensőbb rendű erők, mit is akarunk. Egy idő után viszont ez a tábla megtelik és nincs idő megtisztulnia, ezért az égiek számára káosszá válik, amit érzékelnek, így a segítség elmarad. Ezért van az, hogy mindig új, vagy nagyon régen feledésbe merült rituálékat kell alkalmazni.

Kérd az angyalok segítségét is a pénzteremtésben, ITT megtudod, hogyan!

 

Most megosztok veletek néhány mágikus gazdagság tippet, amelyek egyszerűek és hasznosak, igen hatékony gazdagság mágiák.

Pénzmágia otthon  

Otthon azért érdemes pénzmágiákat végezni, mert többnyire a háznak és a családnak hoz gazdagságot. Nagyon egyszerű dolgod van, ha 2020-ban javítani szeretnél magad és családod anyagi helyzetén. Végy egy papírlapot, majd írd rá terveidet a jövővel kapcsolatban. Hajtogass ebből a lapból egy négyszöget, majd írd rá, hogy 2020. Ha ez meg van, februárig minden héten háromszor menj a szerencse templomába (lottózó) és mutass be áldozatot Fortuna Istennőnek! Ez azt jelenti, vegyél valamilyen szerencsejátékot. Február első hétfőjén égesd el a papírt, amelyre céljaid írtad, és kérd az égieket, hogy az év további részében legyél szerencsés, hiszen egy hónapot az esztendőből Fortunának adtál!

Alkalmazz pénzmantrát ITT a siker érdekében! 

 

Pénzvozó tárgyak szentelése, avatása

 

Ez egy rendkívül hatékony módja a pénzvonzásnak, csak fontos, hogy egy évre egy tárgyat nevezzünk meg. A 2020-as év egyik legjobb pénzbevonzó ásványa a füstkvarc lesz, de továbbra is érdemes elefánt vagy éppen lóhere szimbólumokat szentelni. A dolog nyitja a szentelésben van, hiszen azt telehold idején vagy más jeles időpontban érdemes elvégezni. A pénzbevonzó tárgy nem egy konkrét cél megvalósításában segít, hanem általánosan az esztendő minden egyes napján velünk lesz. A szentelése nagyon egyszerű, először is egy imát kell mondani a tárgy felett, majd egy éjszakára ki kell rakni, mikor holdtölte van. Aztán egy pentagrammába kell helyezni a tárgyat hét napra. Fontos, hogy ez január végéig megtörténjen.

 

Figyelj az álmaidra, mert azok is jelzik, ha pénz áll a házhoz! ITT a pénz eljövetelét jelző álmokat olvashatod!

Pénzvonzás Gyertya segítségével

 

A gyertya mágia egyszerűsége miatt mindig is népszerű lesz. A 2020-as év pénzvonzó gyertyája az arany színű gyertya lesz. Egy ilyen gyertyát kell mindenképpen beszereznünk és azt meg kell személyesítenünk, azaz bele kell karcolnunk az adatainkat, és egy 7-es számot, mert ennek a számnak különleges jelentősége lesz az esztendőben. Akkora gyertyára van szükségünk, hogy december 17-étől egészen január 27-éig, minden hetes napon égjen a gyertya 21 percet. Január 27-én pedig le kell égetni a gyertyát teljesen. Ez a gazdagság mágia egész évre szerencsét és jó anyagi körülményeket biztosít.

 

Három egyszerű gazdagság mágia, pénzvonzó tipp, de nagyon számít az, hogy hányan is végzik el. Amennyiben egyedibbet szeretnél, amit nem ismerhetnek sokan, hívd a vonalunkat, ahol személyesen beszélhetsz velünk, és kaphatsz egy különleges rituálét, amelyet személyre szabva, csak neked adunk! Egy ilyen gazdagság mágia mindig is hatékonyabb lesz, mint amely nyilvánosan is látható. Ne habozz, tárcsázz és végezd el a 2020-as év gazdagság mágiáját!

 

Ha nem akarsz tovább nélkülözni, akkor kérd azoknak a szakembereknek a segítségét, akiknek révén már számtalan ember élete megváltozott! Kérd  Sára jósnőket a 06 90 985 921-es telefonszámon (485 Ft/perc), hogy segítsenek Neked is!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Lájkolj minket!

Olvastad már?

Gyertyamágia, ami kizárólag Szenteste működik

Nincs még egy olyan este, mint a Szenteste! Napjainkban nagyon népszerű a gyertyamágia, amelyet szinte az egész világon alkalmaznak. Nálunk is a hívóknak gyakran ajánljuk, hiszen semmilyen komolyabb eszközi vagy helyszíni igénye sincs. A gyertyamágia otthon nem könnyű, hiszen a hatékony mágiákhoz valamilyen különleges helyre van szükség. Szerencsére egy évben egyszer, egy kis időre a […]

Cigánykártya üzenete Januárra

Cigánykártya üzenete Januárra     A Január nem lesz könnyű hónap a cigánykártya üzenete szerint. Neked is vigyáznod kell! A munkáltatók ebben a hónapban nagyon galád módon tudnak majd viselkedni alkalmazottaikkal. Sok munkáltató írja most le végleg magát, ami az amúgy is szűkös munkaerőpiacon, egyet jelent majd számára a csőddel. A karma visszavág, de nem […]

Melyik évben születtél? Ez vár rád 2020-ban!

Melyik évben születtél, ez vár rád 2020-ban     Személyes évedet megismerheted a 0690985921 számon (485 Ft/perc), a legjobb számmisztikával foglalkozó szakember várja a hívásod!   Tudni szeretnéd, hogy mi vár rád 2020-ban? ITT elolvashatod!   1-es személyes év A következő évtized első éve bizony sok jót ígér neked. Éppen ezért, ne hagyj ki semmilyen […]

Tudd meg, hogyan légy gazdag 2020-ban!

A gazdagság mágia az egyik legkeresettebb műfaj a mágusoknál, ezért mindig születnek új és még újabb rituálék, amelyek megmozgatnak valamit itt lent a Földön és fent az Égen egyaránt. A rituálékat mindig több avatott mágus hozza létre, amit egy adott esztendőben csak egy meghatározott számban lehetséges. Minél újabb egy rituálé, az annál hatékonyabb, hiszen kevesen […]

Január havi szerelmi horoszkóp!

Január havi szerelmi horoszkóp!   KOS A jelenleg egyedül élő Kos számára januárban kalandokból nem lesz hiány, mégis céltalannak is ígérkezik egyben. Végig úgy érezheti, mintha hiányozna még valami, így most semmi sem lehet elég jó. Hívd Sárát a 0690985921-es számon (485Ft/p), kérj szerelmi jóslást, kapj válaszokat! A párban élő Kos számára az igazi kihívást […]

Januári sikermágia az egész éves bőségért

Januári sikermágia az egész éves bőségért   A nemzetközi mágia szövetség az első ülésen meghatározta, hogy januárban melyik mágiát kérik a mágusoktól. A döntés az alapján születik meg, hogy melyiket gondolják a legerősebbnek, leghatékonyabbnak az egész éves bőség érdekében.   Segítő Lélek blogunkban támogatást kapsz ITT, hogy sokkal jobban bízz magadban!   Természetesen itt több […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha a harmónia után kutatsz, akkor jó helyen jársz! A Bach virág terápia segítségedre lesz! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 408

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530

Ha kapcsolatot szeretnél teremteni a túlvilággal, vagy kíváncsi vagy arra, mi az életfeladatod, ne késlekedj tovább! Másfél évtizedes tapasztalattal állok rendelkezésedre! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 494