CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Tolvajok és betörők elleni védelem, így csináld!

Tolvajok és betörők elleni védelem, így csináld!

 

Kétség nem fér hozzá, hogy megfelelő védelemre van szükségünk tolvajok és betörők ellen. Olyan személyek ellen is, akik a pénzenergiát akarják elvenni tőlünk, és olyanok ellen is, akik a szerencsétlenséget hozzák ránk. Ráadásul nap mint nap hallhatjuk a híradóban, hogy újabb és újabb módszerekkel próbálkoznak a pénztolvajok és a betörők.

 

Védd meg magad a negatív energiáktól, ne hagyd, hogy rontást tegyenek rád! ITT megtalálod, hogyan! 

Kegyetlenségük határtalan, semmit nem tisztelnek, és emiatt mindannyian veszélyben lehetünk. Sosem tudhatod, hogy miért épp téged szemelnek ki, és sajnos nagyon gyakran a saját környezetünkben vannak. Tolvaj lehet a szomszéd is, akiről soha nem gondolnál ilyet. A negatív energiák sajnos a legjobb embereket is rosszá tehetik.

 

Ezért van szükség a kellő védelemre, mind fizikailag, mind mágiával.  Megosztok veled egy ősi módszert, amit én is használok.

 

  • A következő dolgokat kell beszerezned: 

– Szükség van egy képre rólad vagy a családodról, de te is szerepelj rajta.

– Szükség van kék gyertyára, egy fekete gyertyára és egy fehér gyertyára.

– Lehetőleg egy fekete színű ásványt szerezz be, de pótolható fekete kővel is.

– Egy menta, eukaliptusz vagy zsálya illatú füstölő is kelleni fog.

 

Szerezd be EZT a tíz tárgyat, és ezzel minden rosszat távol tarthatsz! 

 

Mielőtt elkezdjük a tolvajok és betörők elleni védelmet, le kell tisztítani a teret a füstölővel. Gondosan húzd el magad körül is, legfőképp a kezeid környékén. Ezt lehetőleg többször végezd el. Miután ezzel készen vagy, helyezd a fényképet magad elé. Ülj kényelmesen, és gondoskodj arról, hogy sem a lábad, sem pedig a kezed nem lehet keresztbe. Lehetőleg a fénykép 10 centiméteres körzetében ne legyen semmi. A jobb kezed felőli oldalon helyezd el a gyertyákat. A gyertyákkal oltárt fogunk létrehozni. Elmondom neked, hogyan kell a fénykép köré rakni őket. Természetesen, a füstölőnek végig égnie kell ebben a helységben.

Csillagjegyed szerint vannak olyan hozzád illő tárgyak, amik megvédenek a szerencsétlenségtől, érdemes magadnál tartanod őket. ITT vannak!

 

Ha készen állsz, és beszereztél mindent, letisztítottad a teret, akkor jelentkezz, és mondjuk a további teendőidet! Biztosak akarunk lenni abban, hogy pontosan úgy végzed a tolvajok elleni védelmet, ahogyan azt kell, és szeretnénk, ha hatásos lenne.

24 órán át ügyelni fogunk ma, mert segíteni szeretnénk. Nem akarom azt, hogy a környezetedben pénztolvajok, betörők, energiavámpírok legyenek!

Keresd Aurethielt vagy Szegedi Pannit  a 06 90 985 921-es telefonszámon (485Ft/perc), akik segítségével akár biztos lehetsz abban, hogy semmi baj nem érhet!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Olvastad már?

Gyertyamágia, ami kizárólag Szenteste működik

Nincs még egy olyan este, mint a Szenteste! Napjainkban nagyon népszerű a gyertyamágia, amelyet szinte az egész világon alkalmaznak. Nálunk is a hívóknak gyakran ajánljuk, hiszen semmilyen komolyabb eszközi vagy helyszíni igénye sincs. A gyertyamágia otthon nem könnyű, hiszen a hatékony mágiákhoz valamilyen különleges helyre van szükség. Szerencsére egy évben egyszer, egy kis időre a […]

Cigánykártya üzenete Januárra

Cigánykártya üzenete Januárra     A Január nem lesz könnyű hónap a cigánykártya üzenete szerint. Neked is vigyáznod kell! A munkáltatók ebben a hónapban nagyon galád módon tudnak majd viselkedni alkalmazottaikkal. Sok munkáltató írja most le végleg magát, ami az amúgy is szűkös munkaerőpiacon, egyet jelent majd számára a csőddel. A karma visszavág, de nem […]

Melyik évben születtél? Ez vár rád 2020-ban!

Melyik évben születtél, ez vár rád 2020-ban     Személyes évedet megismerheted a 0690985921 számon (485 Ft/perc), a legjobb számmisztikával foglalkozó szakember várja a hívásod!   Tudni szeretnéd, hogy mi vár rád 2020-ban? ITT elolvashatod!   1-es személyes év A következő évtized első éve bizony sok jót ígér neked. Éppen ezért, ne hagyj ki semmilyen […]

Tudd meg, hogyan légy gazdag 2020-ban!

A gazdagság mágia az egyik legkeresettebb műfaj a mágusoknál, ezért mindig születnek új és még újabb rituálék, amelyek megmozgatnak valamit itt lent a Földön és fent az Égen egyaránt. A rituálékat mindig több avatott mágus hozza létre, amit egy adott esztendőben csak egy meghatározott számban lehetséges. Minél újabb egy rituálé, az annál hatékonyabb, hiszen kevesen […]

Január havi szerelmi horoszkóp!

Január havi szerelmi horoszkóp!   KOS A jelenleg egyedül élő Kos számára januárban kalandokból nem lesz hiány, mégis céltalannak is ígérkezik egyben. Végig úgy érezheti, mintha hiányozna még valami, így most semmi sem lehet elég jó. Hívd Sárát a 0690985921-es számon (485Ft/p), kérj szerelmi jóslást, kapj válaszokat! A párban élő Kos számára az igazi kihívást […]

Januári sikermágia az egész éves bőségért

Januári sikermágia az egész éves bőségért   A nemzetközi mágia szövetség az első ülésen meghatározta, hogy januárban melyik mágiát kérik a mágusoktól. A döntés az alapján születik meg, hogy melyiket gondolják a legerősebbnek, leghatékonyabbnak az egész éves bőség érdekében.   Segítő Lélek blogunkban támogatást kapsz ITT, hogy sokkal jobban bízz magadban!   Természetesen itt több […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha a harmónia után kutatsz, akkor jó helyen jársz! A Bach virág terápia segítségedre lesz! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 408

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530

Ha kapcsolatot szeretnél teremteni a túlvilággal, vagy kíváncsi vagy arra, mi az életfeladatod, ne késlekedj tovább! Másfél évtizedes tapasztalattal állok rendelkezésedre! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 985 921 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 494