Titkos szimbólumok, amik PÉNZT hoznak!

Sok olyan ősi vagy modern titkos szimbólum vesz körül, amelyeket arra is használhatnál, hogy pénzt hozzanak neked. Lehetséges, hogy a listában felsorolt pénzt hozó szimbólumok közül néhánnyal már rendelkezel, de szerezd be mindet a nagy pénz és gazdagság bevonzása érdekében.

Ne felejtsd el EZEKET a tárgyakat se beszerezni, hogy megváltozzon az életed!

Pénzérmék

Pénzérmével pénz bevonzása? Hát persze! Tegyél pénzérmét a lakás délkeleti részébe, és garantált a siker. Ha biztosra szeretnél menni, akkor tedd piros terítőre, mert a piros szín fokozza a fémnek az energia áramlását. Természetesen elég egy pénzérme fotóját,  szimbólumot hordanod magadnál.

Buddha szobor

Egy nagyon erős pénzt hozó szimbólum a nevető Buddha szobor. Nincs még neked? Akkor gyorsan szerezz be egyet! De csak akkor segít, ha megsimogatod a hasát és minden nap a szemébe nézel. Szimbólumként kis papíron is hordhatod magadnál, a siker nem marad el.

Teknős

A teknős, akár egy sematikus rajz formájában, akár élő teknős vagy dísztárgyként a pénzt szimbolizálja, és főleg a karriered fellendülésedben hoz szerencsét. Ha dísztárgyként szeretnéd az otthonodban ezt a szimbólumot, akkor olyat vegyél, amelyen  fölfelé tartja a fejét.

A pénz nem befelé, hanem kifelé áramlik az életedből? Lehet, hogy ez nem a te hibád, hanem egy olyan mérgező kapcsolatban élsz, amely blokkolja a gazdagság és a siker megteremtését az életedben.

szimbólumok

Nézd meg IDE kattintva, hogy tényleg az igazi pároddal élsz-e együtt!

Ha nem, kérd kollégáink segítségét, akik nem csak kapcsolatodat képesek helyreállítani, de az Igazit is segíthetnek bevonzani az életedbe!

Elefánt

Természetesen élő állat kizárva, de fotó, szobor mindenképpen beindítja a pénz áramlását. Nagyon fontos, hogy olyan elefánt szobrot válassz, amelynek az ormánya felfelé áll.

Pozsgafa

A pozsgafa a gazdagság szimbóluma. Szerezd be, mert nem igényel sok törődést, és mágnesként vonzza a pénzt. Elég, ha szerzel róla egy fotót és a lakásod központi helyére teszed.

Tükör

A tükröd nem csak arra jó, hogy naponta többször megnézd magad benne, hanem hogy pénztárcádban minél több pénz legyen. Minél több hosszúkás formájú tükröt helyezz el a lakásod különböző pontján. A táskádban is hordj tükröt!

Tükröt használj az angyal mágiákhoz is! ITT tudod meg, hogyan végezheted el Te magad!

szimbólumok

Papírpénz

Régi papírpénz, bekeretezve dísztárgyként, bevonzza az anyagi fellendülést. Semmiképp ne dugd el a régi pénzt, legyen szem előtt, olyan helyen, ahol minden nap láthatod.

Kristály

A kristálynak pénzbevonzó szerepéről talán még nem is hallottál. Pedig  nagy szerepe van a gazdagság bevonzásában. Ha szeretnéd, hogy kristályoknak köszönhetően változzon a pénzügyi helyzeted, akkor válaszd az ametisztet, zöld jádét, vagy éppen a vörös kalcedont.

Piros pénztárca

Az, hogy milyen színű a pénztárcád, sokat elárul az anyagi helyzetedről. A piros és az zöld a két legerőteljesebb pénzbevonzó szín. Válassz piros színű tárcát, hogy mindig tele legyen a bukszád.

Pénzbevonzó amulett készítésében segítséget kérhetsz Imola vagy Nero Domini  jósoktól a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), akik be is avatják, hogy az csak neked hozzon szerencsét és pénz!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Lájkolj minket!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét