Titkos ima: Fortuna jólét és bőség teremtő imája!

Te még nem vagy Fortuna kegyeltje? Ne aggódj, nem kell szuper képességekkel rendelkezned ahhoz, hogy Fortuna a szárnyai alá vegyen!

Ha nem vagy a 6 legszerencsésebb csillagjegy között, akkor még nagyobb szükséged van az alábbi titkos imára.

Tudd meg ITT, számíthatsz-e szerencsére csillagjegyed alapján!

Egyetlen egy titkuk van azoknak az embereknek, akiknek mindig mindenben szerencséjük van. Hozzájutottak a titkos imához. Ha ezt lejegyzed magadnak, akkor te is Fortuna pártfogoltja leszel, és mindenben szerencséd lehet.

fortuna

Nézd meg ITT a szerencse horoszkópod, hogy tudd, mire számíthatsz még az idén!

Van az imának egy fix része és egy változó része. A változó része az személyre szabott, és azt Ágnes a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc), csak személyesen adhatja át neked!

Fortuna, szerencse ősanyja, nálad a szerencseláda kulcsa. Engedj be a szerencse oltárába, hadd mártózzam a szerencse tavában. Hadd tegyem lábam a szerencse ösvényre, amely elvezet engem dicsőségre. Fogd a kezem és a vállam, hogy meg ne botoljon a lábam, ki ne essek a szerencse kerékből, ami sokat csinál a kevésből. Ha veled együtt lépek és melletted járok, a nagy szerencse megérkezik, amire várok.

Lehet, hogy éjszaka megálmodod, hogyan és mikor lesz pénzed? ITT megtalálod az álomképeket, melyek nagy pénzt jövendölnek neked!

fortuna

Az ima befejező és személyes sorait megkapod Ágnestől. Fontos, hogy az imát naponta háromszor elmondd, és este gyújts egy arany gyertyát!

Sürgősen pénzre van szükséged az ünnepek előtt? Üres a zsebed és a pénztárcád is? Lunczer Juditot vagy Edit Jósnőt keresd a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc), akik pénzbevonzó mágiával segíthetnek nagyobb összeghez jutni!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét