Tisztítás az angyalok erejével

őssejt

Az év legintenzívebb szakaszába lépve nagyon sok energiát tudunk megkötni. Sajnos nem csak a pozitív energiák azok, amelyek ragadnak ránk.

A sok negatív energia ellen hívd angyalodat, aki egy tisztítás keretén belül átsegít ezen a szakaszon, és hogy minél pozitívabb élményekkel tudjon meglepni téged!

Tekintsd meg ITT, hogyan tudsz anyagi javakhoz jutni angyalod jóságos erejével!

tisztítás

Az angyali tisztítás befogadásához mindössze magadat kell felkészítened arra, hogy mi is az, amit igazából tisztítás alá kell vetned, hogy melyik az az életterület, ami igazából tisztítást igényel nálad.

Tanácsadóink egyes gyógyító hangokat használnak fel, hogy minél közelebb juttathassanak angyali léted céljához, majd, mikor már ezt teljesen el tudod érni önerőből is, akkor már nincs akadálya annak sem, hogy felhasználd angyali nyerőszámaidat.

Az angyali nyerőszámokat ITT találod!

A gyógyító hatás eléréséhez fordulj tanácsadóinkhoz, és kérd tőlük az angyali tisztítás pecsétjét, vagy az angyali tisztító szimbólumok egyikét! Az angyalok nagyon sok pozitív és jó lehetőséget teremtenek nekünk életünk során.

Amikor már az angyali tisztítás elért hozzád és megszűnt minden rosszakaró energia körülötted, teszteld magad!

Teszteld magad egy egyszerű módszerrel, amelyet a titkos szerencse horoszkópod árul el ITT neked 2017-re!

tisztítás

Ariel arkangyal az egyik leghatalmasabb angyal, aki egyszerre eltünteti a körülötted lévő negatív energiákat és mindeközben segítséget is ad melléd hatalmas teremtő energiáival, a bőség bevonzásáért.

Ne feledd az angyali üzeneteket sem, ezeket bármelyik kiváló tanácsadónk előhívhatja neked!

Kérheted az angyal kártyával való jóslást is, amely megmutatja neked, hogy mikor és hol kell lenned ahhoz, hogy megtaláld a szerelmet, ki az, akinek melletted kell lennie, és ki vagy mi az, ami hamarosan az életedbe cseppen!

Visszatérő negatív energiák keserítik meg az életed? Állandóan rosszul érzed magad a bőrödben és semmi sem sikerül? Tündér Lili vagy Matt jósokat keresd a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), akik megtanítanak arra, hogyan védekezz az ártó negatív energiáktól!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Lájkolj minket!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét