TIBETI SZERZETESEK TITKA! 5 gyakorlat, ami lelassítja az öregedést!

Tibet szerzeteseinek titkát sokan kutatták és néhányan próbálták már a nyilvánosságra hozni, de lehet, hogy te még nem olvastad, nem láttad, vagy nem hallottad a tibeti szerzetesek egészségmegőrző tippjeit.

A hosszú és betegségmentes életük titka egy olyan gyakorlatsorozatban rejlik, ami összesen napi 15 percet vesz igénybe, és bárki el tudja végezni.

Próbáld ki te is az 5 gyakorlatot, amelyet rítusnak neveznek. Lehetőség szerint reggel vagy délelőtt végezd a gyakorlatokat.

KOS a csillagjegyed? Akkor gyorsan kattints IDE fontos infókért!

  • 1 tibeti gyakorlat:

Állj a szoba közepére és tárd szét mindkét karod. A karod legyen teljesen vízszintes. Kezdj el forogni az óra járásával megegyező irányba. Forogj kb. 60 másodpercig. Bármennyire is szédülsz, a gyakorlat után ne ülj le! A forgási időt növelheted, ha már hozzászoktál a 60 másodperchez. Ez a gyakorlat akkor is jó, ha új párkapcsolatot szeretnél. Csak akkor légy résen, ha Szűz férfit szemeltél ki magadnak, mert ahhoz nem elég a gyakorlatot elvégezni.

IDE kattintva olvashatsz a Szűz jegyről bővebben!

Lunczer Judit

  • 2 tibeti gyakorlat:

Feküdj hanyatt a földre, nyújtsd ki mindkét karod a tested mellett, tenyered felfele nézzen. Egyidejűleg és lassan emeld a lábad és a fejed. A lábad addig emeld, amíg teljesen függőleges nem lesz, és 45 fokos szöget alkot a felsőtesteddel. Ezután a fejed és a lábad egyszerre, lassan engedd a földre. Miközben emeled a lábad, vegyél egy mély lélegzetet, amikor visszaengeded a lábad, engedd ki a levegőt.

  • 3 tibeti gyakorlat

Térdelj a földre, és törekedj arra, hogy a felső tested a gyakorlat során mindvégig egyenes maradjon. Hajtsd előre a fejed, amennyire tudod. Akkor végzed helyesen a gyakorlatot, ha az állad hozzáér a mellkasodhoz, majd hajtsd hátra a fejed, amennyire csak tudod. Háromszor ismételd a gyakorlatot.

Figyelj az álmaidra, mert azt is jelenthetik, hogy megcsal a párod. Kattints IDE a részletekért!

tibet

  • 4 tibeti gyakorlat

Hajolj előre és tedd a kezed a földre úgy, hogy közben állva maradsz. Figyelj arra, hogy a térdeid egyenesen maradjanak. Ha letetted a kezed a földre és a térded is egyenes, akkor emeld fel a fejed és nézz egyenesen. Maradj így, ameddig csak bírsz. Ez a gyakorlat rossz álmok elűzésére vagy megszüntetésére is alkalmas.

Amennyiben visszatérő vagy rossz álmok gyötörnek, vagy úgy érzed, átok ül rajtad, hívd Virágot a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), aki kiváló álomfejtő, és hatékony tisztítással is segíthet egyenesbe jönnöd!

  • 5 tibeti gyakorlat

Ez a legegyszerűbbnek tűnő gyakorlat, de ugyanakkor a legnehezebb is. Feküdj fekvőtámasz pozícióba és nyomd ki magad úgy, hogy teljesen vízszintes legyen a tested. Maradj így, ameddig bírsz. A gyakorlat közben koncentrálj a ki- és belégzésre. Lassan vegyél egy mély lélegzetet és ugyanolyan lassan engedd ki. Mindig tartsd bent a levegőt legalább 10 másodpercig.

A fenti gyakorlatok rendszeres elvégzése nem fiatalít meg ugyan, de segít a jelenlegi állapotod javításában és ennek a javított állapotnak a konzerválásában.

Ha úgy gondolod, hogy jó lenne 80 évesen is hasonló kondícióban lenned mint most, akkor már ma kezdd el a gyakorlatokat!

Ha az egészségi állapotod már régen megromlott és szeretnél feltöltődni pozitív és gyógyító hatású energiával, akkor Megmondó vagy Gabó jósnőket kell felhívnod a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc) és kérned, hogy segítségedre legyenek!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!
lajk-vilag_animated_CS

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét