Tibeti horoszkóp – minden titkot leleplez rólad!

A tibeti horoszkópot az ősi buddhista vallás tanításai szövik át, amelynek alapja a karma és a karma törvényének a betartása, tisztelete. A tibetiek szinte mindent az asztrológiának rendeltek alá, olyannyira, hogy meg az orvostudomány is használta az asztrológiai ismereteket a megfelelő gyógyszer és kezelés megállapítása során. Az emberek temetését is a tibeti horoszkóp alapján rendezték, mert úgy gondolták születésünk és halálunk egy végtelenített körforgás része, ami előre meghatározott és elrendeltetett.

Ha tudni szeretnéd, hogy születésed szerint mikor és milyen körülmények között fogsz eltávozni az élők sorából, kattints IDE!

A tibeti asztrológia 9 jegyet különít el és ez nem más, mint 9 szín. Keresd ki az évszámodat és társítsd a sor elején feltüntetett színnel, majd ezután olvasd el a rád vonatkozó tibeti horoszkóp üzenetét.

horoszkóp

Ha a tibeti horoszkópod szerint sok pénzed kellene, hogy legyen, de még nincs, akkor lehetséges, hogy negatív energiák befolyásolják az életed.

Első lépésként szabadulj meg a  téged körülvevő negatív tárgyaktól és emberektől. A tárgyakról a cikkünkben olvashatsz ITT!

A negatív emberektől pedig szakembereink segítségével szabadulhatsz meg!

https://astro24h.hu/osszeillo-csillagjegyek-kos-es-a-12-zodiakus

Pharka Kham (Fehér 1.)

Nagyon jók a megérzéseid, de sajnos ezekre ritkán hallgatsz. Racionális döntéseid sokszor egyre távolabb sodornak a karmád beteljesítésétől. Sokkal többre lennél képes, mint amit eddig elértél, de lusta vagy és mindig beletörődsz abba, ami van, nem veszed fel a kesztyűt és nem harcolsz azért, amit el szeretnél érni. A karmádat csak akkor teljesítheted, ha kilépsz a passzivitásból és a kezedbe veszed a sorsod, és a rád bízottak sorsának az irányítását.

Hívd Mattet a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), és ő személyre szabott tanácsot ad, hogy mit kellene tenned azért, hogy több pénzed legyen.

Pharka Khön (Fekete 2.)

A tibeti horoszkópod szerint, ha rajtad múlna, sosem találnád meg életed párját, ugyanis nagyon keveset teszel azért, hogy egymásra találjatok. Sőt, ha már megtaláltad, akkor is egy helyben toporogsz és mindent a másik félre bízol. Ha szerencséd van és a csillagjegyed szerint hozzád illő párral találkoztál, akkor együtt maradtok, de ha nem, akkor a passzivitásoddal valószínűleg hamar elüldözöd őt. Anyagi helyzeted kiegyensúlyozott, ha nem mész bele kockázatos dolgokba, mint például tőzsdézés vagy kiszámíthatatlan hitel.

A legszerencsésebb 45 és 47 éves korod között leszel.

Hívd Ágnest a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), és ő személyre szabott tanácsot ad arra vonatkozóan, hogy mit kellene tenned, hogy több pénzed legyen!

Parkha Cin (Kék 3.)

Tele vagy életkedvvel és nálad optimistább jegy a tibeti horoszkópban nem létezik. Általában te vagy minden társaság középpontja és az a hitvallásod, hogy bármi megvalósítható, ha valaki igazán akarja. Eszerint élsz és szinte mindig sikereket érsz el.

Legszerencsésebb időszakod 34 és 38 éves korod közé tehető. De előtte és utána is Fortuna kegyeltje vagy. Kisebb-nagyobb nyeremények és szerencsés fordulatok tarkítják az életed. Ha úgy érzed, nem vagy szerencsés, akkor valami hiba csúszott a rendszerbe, lehet, hogy rontás vagy átok ül rajtad. Kérdezd Boszi Katát a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), és ők segít neked!

Parkha Zön (Zöld 4.)

A te jegyed hasonló az európai horoszkóp szerinti Mérleg jegyhez. Nehezen döntesz és túl sokat vacillálsz mindenen. Így értékes órák, percek és napok vesznek kárba. Sokszor emiatt a tulajdonságod miatt csúszol le jó lehetőségekről, máskor meg a kitartás hiánya okoz kárt neked. Legszerencsésebb időszakod 37 és 39 éves korod között lesz. Mivel hiszékeny vagy, többször is átverhetnek. Kérj Kamillától a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc) egy védelmet, hogy ne legyél kiszolgáltatva a környezetednek!

Tudni akarod, hogy mi vár rád a jövőben szerelem, pénz, párkapcsolat, család, munka terén? Marcus Mágust vagy Virág jósnőt keresd a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), akik a jövőbeli eseményekről leránthatják a leplet, és figyelmeztethetnek olyan negatív eseményekre is, amelyeket elkerülhetsz!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Parkha Böm (Sárga 5.)

A karriered és a szerelmi életed mindig is viharos, szélsőséges lesz, de mindkettőben sikereket érhetsz el. Ha nem spórolnál annyira, akkor élvezhetnéd is az életed. A legszerencsésebb 42 éves korod után leszel. Több élettársad, szeretőd is lehet ebben a leszületésedben, de figyelj, mert jó anyagi helyzeted miatt előfordulhat, hogy valaki számításból van veled és megcsal téged, majd kiforgat a pénzedből és lelép valaki mással. Ha szeretnéd tudni, hűséges-e hozzád a párod, most hívd Jós Katit a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), és ő mindent elmond neked!

Parkha Khen (Fehér 6.)

Túl sokat dolgozol és nem nagyon ismered a pihenés és a lazítás fogalmát. Lehetséges, hogy fényes karriert futsz be, de ha nem pihensz eleget, akkor hamarabb utolérnek az öregkori nyavalyák, mint gondolnád, és nem tudod majd élvezni a felhalmozott pénzt és javakat. Élvezd még fiatal korodban azt, amit megteremtettél, ugyanis a legszerencsésebb időszakod 28 és 33 éves korod között lehet. Lehet, hogy ekkor ismered meg a nagy szerelmed is, de ha mégsem, akkor hívd Tündér Lilit a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), és ő elmondja, hogy pontosan mikor és hol fogtok találkozni!

Parkha Da (Vörös 7.) 

A szabadságra akkor is szükséged van, ha már házasságban élsz. Ha ezt a párod nem érti meg, akkor a kapcsolatotok nem lesz hosszú távú. Szeretsz költekezni, olyannyira, hogy az sem zavar, ha kölcsönt kell felvenned, hogy fedezd a legújabb hobbidat.

Kérd Megmondó segítségét abban, a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), hogy miként juthatsz egy nagyobb összeghez, ugyanis a tibeti horoszkópod szerint nagy nyereményed lehet 36 és 40 éves korod között, de most előre hozhatod ennek a nyereménynek a lehetőségét!

horoszkóp
Olvasd el ITT, hogy a hagyományos horoszkóp szerint ki illik hozzád leginkább és eszerint próbálj társat választani!

Parkha Kin (Fehér 8.)

Önfejűséged és makacsságod sok pénzt hozhat a konyhára, de ugyanakkor sok jó barát marad el mellőled az évek során. Nem baj az, ha ragaszkodsz az elveidhez, de ha minden áron ragaszkodsz ezekhez az elvekhez, akkor lehet, hogy túl nagy árat fizetsz a végén. Mit ér a gazdagság, ha nem tudod kivel megosztani? És könnyen lehet, hogy öregkorodra lesz egy nagy halom pénzed, de egyetlen barátod sem, vagy társad, akivel ezt közösen élvezhetnéd. Lehet, hogy csak 50 éves korod után találod meg a társad, ezért Xalen  a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc) segíthet megtalálni a duál párod minél előbb, aki hűséges társad és barátod is lesz egyben!

Parkha Li (Vörös 9.)

Túl sokat adsz a külsőségekre és túl fontos neked, hogy mit gondolnak mások rólad, és arról, amit csinálsz. Mielőtt hoznál egy döntést, mindig lefuttatod az agyadban, hogy mit szólnak majd ehhez a többiek. Ne hasonlítsd magad senkihez és élj úgy, ahogy neked tetszik, mert olyan úgysem lesz, hogy amit csinálsz, az mindenkinek szimpatikus legyen. Mindig is lesznek kritikusaid, de mivel nehezen viseled a kritikát, inkább kerüld el őket messzire.

Fontosak számodra az anyagiak, és hogy mindig legyen spórolt pénzed. Ha most nem állsz jól anyagilag, akkor kérd Gabó tanácsát  a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), ő elmondja, mit kell tenned a horoszkópod szerint, hogy hozzá juthass egy nagyobb összeghez!

Lájkolj minket!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét