CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Tenyér jóslás – A tenyér vonalai

A-tenyer-joslas-avagy-a-kiromantia

A tenyér jóslás szerint, a tenyerünkbe vésődött vonalak minden kétséget kizáróan a legfontosabb kiinduló pont a jóslás számára. Mindegyik vonalnak megvan a maga jelentése.

A legfontosabb vonalak jelentése a tenyér jóslásban.

Szeretnéd tudni, hogyan készül egy sorselemzés? Akkor nincs mire várnod, hisz egy sorselemzés során minden kiderül rólad és a jövődről! Kattints IDE!

 

Életvonal

Az élet hosszúságáról tájékoztat bennünket. A váratlan eseményekről, a betegségekről és általában az élet minőségéről árulkodik. Ha ez a vonal hosszú és mélyen bevésődött, akkor jó egészséget és hosszú öregkort jósol. Ha szakadozott vagy szerteágazó, rossz egészséget mutat.

Fejvonal

A gondolkodásmódról és az intelligenciáról árulkodik. Az észlelésre és az értelmi képességekre vonatkozik.

Jázmin jósnő 522 kód, Jázmin astro24h, Jázmin jóslás, Szívvonal

Az érzelmi viselkedésünkre világít rá, arra ahogyan szeretünk és elárulja milyenek vagyunk egy-egy kapcsolatban. A szerelem lelki oldalára utal. Továbbá kifejezi érdeklődésünket a művészetek iránt.

Születésünk napja megmutatja, hogy milyen körülmények között hagyjuk el a földi létet. Kattints IDE és tudd meg te is, mire számíthatsz!

Sorsvonal

Az élet nagy eseményeire vonatkozik, valamint a nagy változásokra mind a szerelem, mind munkaügyi téren. A munkahelyi céljainkról és az alkalmazkodó képességünkről is őriz adatokat. Jellemzője a három részre ágazó vonal, mindegyik vonal egy-egy életterületet jelent:

  • A csuklótól az első vízszintes vonalig az élet első 30 évére voantkozik
  • Az első vonal végétől a következő elejéig a 30 és 45 életév közötti szakaszra vonatkozik
  • A második vonal végétől egészen az ujj tövéig a későbbi évekre vonatkozik
Norbert jós, Norbert astro24h, Norbert mágus, jóslás

Napvonal

Ez a nagy szerencse vonala. Művészeti téren aratott sikerre vonatkozik, vagyis az ízlésre és a szépség iránti érzékre. Az élet bármely területén elért sikerre is utalhat.

Egészségvonal

Az erős akarat hiányára mutat, jellemtelen emberekre jellemző, ezért jobb, ha hiányzik a tenyerünkről.

Vénusz-vonal és a Vénusz-öv

Amennyiben jelen van, szenvedélyességre utal, és a tulajdonosának gyakran változik a hangulata. Burjánzó kapcsolatokra is utal, amelyeknek rossz következményeik is lehetnek.

Házasságvonal

Ha mélyen be van vésődve a tenyérbe, akkor stabil házastársi viszonyt jelez. Amennyiben több van belőle, több lehetséges házasságra vagy több hosszú és tartalmas kapcsolatra utal.

Utazásvonal

Hosszabb-rövidebb utazásokról árulkodik, illetve hosszabb ideig tartó külföldi tartozkodást vagy határon túli letelepedést mutat.

Mars-vonal

Az életerő meglétére vagy hiányára utal, valamint a fegyelmezettségre és az anyagi nyereségekre.

Intuició-vonal

Ritkán van jelen. Ha mégis, akkor alig látható. Amennyiben a bal tenyéren helyezkedik el, öröklött intuitív képességre utal. A jobb tenyéren található intuitív-vonal pedig a szerzett intuitív képességre és a jóslási képességekre.

 

Szeretnéd tudni előre, pontosan hogyan alakul majd az életed, hogy ki tudd kerülni a buktatókat, vagy megragadni a nagy lehetőségeket? Akkor keresd fel Ágnes vagy Tündér Lilit a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), és a jövő nem lesz titok többé!

Jósainkat eléred külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,61€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

 

 

Lájkolj minket!

Olvastad már?

A kínai asztrológia szerint ettől lesz különleges a karácsony

A kínai asztrológia szerint, ettől lesz különleges a karácsony      December 24.  A Disznó éve, 2019. hamarosan lezárul. Elkezdődik a baljós 2020-as esztendő, a Patkány éve. Most még a Disznó bősége köszönt rád, most még élhetsz olyan energiákkal, amelyek jövőre már elérhetetlenek lesznek. A Disznó évének minden ünnepe különleges, amikor különösen boldog pillanatokat élhetsz […]

Heti horoszkóp 2019.11.14. – 2019.11.21.

Heti horoszkóp 2019.11.14. – 2019.11.21.   KOS Barátaidra sokat támaszkodhatsz a héten. Bármi is történjék, melletted leszek és segítenek, leginkább lelkileg. Ugyanígy szerelmi életed is nagyon jól alakulhat, az alvó vulkán kitörni látszik. Igen heves, boldog hét lehet ez számodra érzelmi téren. Anyagiakkal kapcsolatban sok feszültség látható a heti horoszkópban, több kiadás, kevesebb bevétel. Vagy […]

Heti horoszkóp 2019.11.07. – 2019.11.14.

Heti horoszkóp 2019.11.07. – 2019.11.14.   KOS A szenvedély fogja meghatározni a mindennapjaidat. Ez a munkában akár jól is jöhet, mert olyan lelkesedéssel fogod végezni a dolgaidat, amire munkában is felfigyelnek. Jó esélyed van a héten arra, hogy elérd végre a hőn áhított bérelemelést. Ha ezeknek semmi jelét nem látod, érdemes megnézetned, hogy mi okozza […]

Vedd át a novemberi siker-kódod, és nyerj nagy összeget!

Vedd át a novemberi sikerkódot és nyerj nagy összeget!     A számok mágikus hatása sok embert foglalkoztat. Az utóbbi időben sok nyertes használt bizonyos sikerkódot. Voltak, akik nagy összeget nyertek, voltak, akik kisebb összeghez jutottak. A szerencse mindenkinél másképpen lép működésbe.   EZEKKEL a módszerekkel is sikeresebb lehetsz! Sosem gondoltam volna, hogy egy teljes […]

November havi szerelmi horoszkóp!

November havi szerelmi horoszkóp     Kos  A havi horoszkóp szerint nem lesz kedvenc hónapod a november. A szerelem ebben a hónapban messze elkerül, így inkább csak barátságok kötésére van esélyed. Meglévő kapcsolatodban viszont több hangsúlyt fogsz fordítani az érzelmek kimutatására. Ez akkor jó, ha kölcsönös. Hívd Eugéniát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj jóslást, ha bizonytalan […]

A cigánykártya üzenete Novemberre

A cigánykártya üzenete Novemberre    A cigánykártya jóslás ideje ismét itt van. Elérkezett az esztendő legsötétebb hónapja, a november. A december sötétebb, de ott megtörténik az évszakváltás, így az éjszakák elkezdenek rövidülni, ami már jelzi a születendő fényt. November a szellemek és démonok hónapja, a boszorkányok ebben a hónapban szórják ki a legtöbb rontást. Légy […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha kapcsolatot szeretnél teremteni a túlvilággal, vagy kíváncsi vagy arra, mi az életfeladatod, ne késlekedj tovább! Másfél évtizedes tapasztalattal állok rendelkezésedre! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 494

Ha egészségügyi vagy párkapcsolati problémáidra keresed a megoldást, akkor itt állj meg, hiszen az atlantiszi mágiával segítek Neked! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 453