CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Telihold és holdfogyatkozás – veszélyeket tartogat!

Telihold

A mai Telihold és Holdfogyatkozás veszélyeiről olvashatsz most. Bár a Telihold általában támogató jelleggel bír, ami céljaink elérést illeti, most a Holdfogyatkozással együtt inkább több rosszat hozhat, mint jót.

Nem árt óvatosnak lenned, mert sosem tudni: lehet, éppen rád lesz negatív hatással, amit sikerrel kikerülhetsz, ha figyelmesen olvasol.

 

telihold_tv2_cikkbe

 

Leírtuk neked ITT, hogyan használd ki a Telihold idejét vágyaid elérésére!

 

A Telihold hatása erős lesz az emberek életére. Minden csillagjegyre másképpen hat, de egy biztos, valamilyen negatív megnyilvánulás jellemző lesz mindegyikre. Szó lehet álmatlanságról, alvajárásról, ingerlékenységről, meggondolatlan tettekről. Hisztérikus kitörésekről, fejfájásról, lustaságról, sőt még rosszindulatról is. Itt fontos megemlíteni azt is, hogy sokan tudják, a Teliholdnál igen hatásos átkok és rontások születnek, így ha úgy érzed, van rosszakaród, szinte teljesen biztos lehetsz abban, hogy veszélyben vagy! Hívd Megmondót a 06 90 633 931-es telefonszámon (485Ft/perc), érdemes mielőbb kérned egy védelmet!

 

Fogyó Hold ideje alatt is leselkedhet rád veszély. Olvass róla ITT!

 

A Telihold nem kedvez most túlságosan a sikeres műtéteknek, beavatkozásoknak sem, és kihat a gyógyulás időtartamára is. Ez nem mindenkire igaz, de tény, hogy előfordulhat.

Vigyáznod kell akkor is, ha diétázol, fogyókúrázol, mert Telihold és Holdfogyatkozás idején a divatdiéták kifejezetten inkább károsan hatnak szervezetedre, mintsem hasznosan! Nem kell mindent elhinned, amit az interneten olvasol! Ha el szeretnéd érni a kívánt hatást, és eredményeket akarsz, fordulj inkább egy szakemberekhez, aki jól tudja, hogy neked mi lesz a megfelelő diéta!

Nagy a veszélye a közúti baleseteknek is. Kérünk, hogy ne telefonozz vezetés közben! Csak az útra figyelj, mert a baj egy pillanat alatt megtörténhet!

 

 

Nézd meg ITT, melyik holdfázis támogat a fogyásban!

 

Itt vannak még az állatok és a növények is, melyek szintén nem bújhatnak el a rossz égi hatások elől.

Az ő épségükre is ugyanolyan rossz hatással lehet ez a nap, mint az emberekére. A jó karma is megköveteli, hogy vigyázz a környezetedre. Óvd, védelmezd! Törődj az állataiddal, növényeiddel!

Jóindulattal közelíts mindenhez, mindenkihez és vigyázz magadra is!

 

Ha semmi sem sikerül, és csak a negatív dolgok történnek veled folyamatosan, akkor el kell gondolkodnod azon, hogy valaki rontást, átkot tett rád. Amíg ezt nem szünteted meg, addig ne is várj változást az életedben! Keresd tisztításért Ágnest vagy Sárát a 06 90 633 931-es telefonszámon (485Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Olvastad már?

Havi Horoszkóp Szeptemberre

Havi Horoszkóp Szeptemberre   KOS A havi horoszkóp alapján munkahelyeden történhetnek olyan változások, amelyek hatással lehetnek a megélhetésedre. De az is lehet, hogy valaki megpróbál olyan irányba terelni, amelybe nem szabad elmenni, mert ezzel csak magad alatt vághatod a fát. Tudd meg inkább, mik lesznek a helyes lépések a siker és gyarapodás érdekében! Hívd Tündér […]

Heti horoszkóp 2019.08.22. – 2019.08.29.

Heti horoszkóp 2019.08.22. – 2019.08.29.   KOS Mozgékony leszel, és ez alkalmat ad arra is, hogy a barátaiddal szervezz programot. Viszont dönthetsz úgy is, hogy energiádat és idődet magadra szánod. Érdemes ezt akkor arra használnod, hogy előre dolgozz, vagy előrébb juss az otthoni teendőkben. Legyen egy kis időd arra is, hogy vegyél egy sorsjegyet, mert […]

Olyan nő vagy, akit mindig dobnak a pasik? Ezt rontod el!

Olyan nő vagy, akit mindig dobnak a pasik? Ezt rontod el!     Sok olyan nő létezik, akit állandóan dobnak a pasik. Legtöbb esetben a nő úgy érzi, ő mindent megtett, hogy boldog legyen a kapcsolat, de cserébe nem kapott semmit. Ám ez nem igaz, hiszen ahhoz, hogy egy kapcsolat tönkremenjen, két ember kell. A […]

A betegségek lelki okai

A betegségek lelki okai   Természetesen vannak olyan betegségek, amik külső tényezők hatására jönnek létre, de a legtöbbjüknek lelki oka van. Az, hogy valamit nem tudunk elengedni, ha megrekedünk egy bizonyos mókuskerékben, elégedetlenkedünk, sok a stressz, megbántottak minket (és még sorolhatnánk), mind-mind nyomot hagynak testünkben. Nagyon fontos, hogy bármilyen negatívum is ér minket, tudjuk a […]

Tarot suli

Tarot suli   Az alábbi linkeken megmutatjuk nektek, hogyan jósolhattok magatoknak. A Tarot kártya bármilyen jellegű kérdésedre képes pontos választ adni, ha megfelelően kérdezed. Segítségével kiderítheted, mi az életfeladatod, mikor találsz szerelmet, hogyan lehetsz sikeres, szerencsés, és hogyan élhetsz anyagi bőségben. De ha konkrét kérdésed, problémád van, azokra is megkapod a választ, megoldást.   Nézzük […]

Heti horoszkóp 2019.08.15. – 2019.08.22.

Heti horoszkóp 2019.08.15. – 2019.08.22.   KOS Munkában úgy érzed, mintha meg lennél rekedve, ráadásul nagy az esélye, hogy olyanokkal kell együtt dolgoznod, akik nem igazán kedvelnek, vagy pedig fordítva. Még a várt eredményeket se hozza meg neked, hiszen a pénztárcád gyakran üres. Heti horoszkópod alapján nem csak ez a hét ilyen, már hosszabb idő […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Üdvözöllek sok szeretettel! Gigi vagyok! Jóslással, lelki tanácsadással foglalkozom. Specialitásom a cigánykártya, ezen kívül használom az angyalkártyák és tarot kártyák segítségét. Az évek során sok embernek segítettem rávilágítani a problémáikra és kezelésükre. Ha tönkrement a kapcsolatod, megoldást vagy kiutat szeretnél belőle, ha nem látod tisztán a jövődet, esetleg ha szeretnél több jövedelemre szert tenni, itt […]

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 112

Ha keresed a megoldást felmerülő problémáidra, és egy igazan tapasztalt jóssal szeretnél beszelni, akkor ne tétovázz! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 383

Ha keresed a megfelelő válaszokat jövőddel kapcsolatban, akkor ne habozz. Közvetítem Neked az angyalok válaszait, így tudok irányt mutatni életed bármely területén. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 522