CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Telihold és holdfogyatkozás – veszélyeket tartogat!

Telihold

A mai Telihold és Holdfogyatkozás veszélyeiről olvashatsz most. Bár a Telihold általában támogató jelleggel bír, ami céljaink elérést illeti, most a Holdfogyatkozással együtt inkább több rosszat hozhat, mint jót.

Nem árt óvatosnak lenned, mert sosem tudni: lehet, éppen rád lesz negatív hatással, amit sikerrel kikerülhetsz, ha figyelmesen olvasol.

 

telihold_tv2_cikkbe

 

Leírtuk neked ITT, hogyan használd ki a Telihold idejét vágyaid elérésére!

 

A Telihold hatása erős lesz az emberek életére. Minden csillagjegyre másképpen hat, de egy biztos, valamilyen negatív megnyilvánulás jellemző lesz mindegyikre. Szó lehet álmatlanságról, alvajárásról, ingerlékenységről, meggondolatlan tettekről. Hisztérikus kitörésekről, fejfájásról, lustaságról, sőt még rosszindulatról is. Itt fontos megemlíteni azt is, hogy sokan tudják, a Teliholdnál igen hatásos átkok és rontások születnek, így ha úgy érzed, van rosszakaród, szinte teljesen biztos lehetsz abban, hogy veszélyben vagy! Hívd Megmondót a 06 90 633 931-es telefonszámon (485Ft/perc), érdemes mielőbb kérned egy védelmet!

 

Fogyó Hold ideje alatt is leselkedhet rád veszély. Olvass róla ITT!

 

A Telihold nem kedvez most túlságosan a sikeres műtéteknek, beavatkozásoknak sem, és kihat a gyógyulás időtartamára is. Ez nem mindenkire igaz, de tény, hogy előfordulhat.

Vigyáznod kell akkor is, ha diétázol, fogyókúrázol, mert Telihold és Holdfogyatkozás idején a divatdiéták kifejezetten inkább károsan hatnak szervezetedre, mintsem hasznosan! Nem kell mindent elhinned, amit az interneten olvasol! Ha el szeretnéd érni a kívánt hatást, és eredményeket akarsz, fordulj inkább egy szakemberekhez, aki jól tudja, hogy neked mi lesz a megfelelő diéta!

Nagy a veszélye a közúti baleseteknek is. Kérünk, hogy ne telefonozz vezetés közben! Csak az útra figyelj, mert a baj egy pillanat alatt megtörténhet!

 

 

Nézd meg ITT, melyik holdfázis támogat a fogyásban!

 

Itt vannak még az állatok és a növények is, melyek szintén nem bújhatnak el a rossz égi hatások elől.

Az ő épségükre is ugyanolyan rossz hatással lehet ez a nap, mint az emberekére. A jó karma is megköveteli, hogy vigyázz a környezetedre. Óvd, védelmezd! Törődj az állataiddal, növényeiddel!

Jóindulattal közelíts mindenhez, mindenkihez és vigyázz magadra is!

 

Ha semmi sem sikerül, és csak a negatív dolgok történnek veled folyamatosan, akkor el kell gondolkodnod azon, hogy valaki rontást, átkot tett rád. Amíg ezt nem szünteted meg, addig ne is várj változást az életedben! Keresd tisztításért Ágnest vagy Sárát a 06 90 633 931-es telefonszámon (485Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Olvastad már?

Cigánykártya üzenete Januárra

Cigánykártya üzenete Januárra     A Január nem lesz könnyű hónap a cigánykártya üzenete szerint. Neked is vigyáznod kell! A munkáltatók ebben a hónapban nagyon galád módon tudnak majd viselkedni alkalmazottaikkal. Sok munkáltató írja most le végleg magát, ami az amúgy is szűkös munkaerőpiacon, egyet jelent majd számára a csőddel. A karma visszavág, de nem […]

Melyik évben születtél? Ez vár rád 2020-ban!

Melyik évben születtél, ez vár rád 2020-ban     Személyes évedet megismerheted a 0690985921 számon (485 Ft/perc), a legjobb számmisztikával foglalkozó szakember várja a hívásod!   Tudni szeretnéd, hogy mi vár rád 2020-ban? ITT elolvashatod!   1-es személyes év A következő évtized első éve bizony sok jót ígér neked. Éppen ezért, ne hagyj ki semmilyen […]

Tudd meg, hogyan légy gazdag 2020-ban!

A gazdagság mágia az egyik legkeresettebb műfaj a mágusoknál, ezért mindig születnek új és még újabb rituálék, amelyek megmozgatnak valamit itt lent a Földön és fent az Égen egyaránt. A rituálékat mindig több avatott mágus hozza létre, amit egy adott esztendőben csak egy meghatározott számban lehetséges. Minél újabb egy rituálé, az annál hatékonyabb, hiszen kevesen […]

Január havi szerelmi horoszkóp!

Január havi szerelmi horoszkóp!   KOS A jelenleg egyedül élő Kos számára januárban kalandokból nem lesz hiány, mégis céltalannak is ígérkezik egyben. Végig úgy érezheti, mintha hiányozna még valami, így most semmi sem lehet elég jó. Hívd Sárát a 0690633931-es számon (485Ft/p), kérj szerelmi jóslást, kapj válaszokat! A párban élő Kos számára az igazi kihívást […]

Januári sikermágia az egész éves bőségért

Januári sikermágia az egész éves bőségért   A nemzetközi mágia szövetség az első ülésen meghatározta, hogy januárban melyik mágiát kérik a mágusoktól. A döntés az alapján születik meg, hogy melyiket gondolják a legerősebbnek, leghatékonyabbnak az egész éves bőség érdekében.   Segítő Lélek blogunkban támogatást kapsz ITT, hogy sokkal jobban bízz magadban!   Természetesen itt több […]

Mi a feladatod Januárban csillagjegyed alapján?

A januári hónap minden csillagjegy számára tartogat plusz feladatokat az évkezdéshez, hogy az újév új lehetőségeket hozhasson a számotokra! Vannak olyan életfeladatok a hónapban, amit, úgymond, be kell fejeznetek, hogy tisztán, új lappal lépjetek a jövőbe!   Bak-Nyilas: Ezen két csillagjegynek nem lesz sok teendője januárban, mindössze annyi, hogy megtervezi az előtte álló évet. Ez […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kapcsolatot szeretnél teremteni a túlvilággal, vagy kíváncsi vagy arra, mi az életfeladatod, ne késlekedj tovább! Másfél évtizedes tapasztalattal állok rendelkezésedre! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 494

Ha szeretnéd tudni, milyen lelki eredete van betegségednek, ne késlekedj! 38 év tapasztalata áll mögöttem, és Neked is segíteni fogok boldogságban, egészségben élni! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 907

Ha egészségügyi vagy párkapcsolati problémáidra keresed a megoldást, akkor itt állj meg, hiszen az atlantiszi mágiával segítek Neked! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 453