Téli nagy szerelmi horoszkóp

Téli nagy szerelmi horoszkóp

 

Kos

Kos

A havi horoszkóp sorait érdemes egész télen nyomon követned, mert nagyon sokat segíthet megtalálni a szerelmet. Valakinek csak te hiányzol, keres téged, de Ő mindig elvész a tömegben. Amennyiben párkapcsolatban vagy, szintén érdemes figyelned a havi horoszkóp soraira. Meg kell tudnod, párod miért bizonytalanodik el! Hívd Lunczer Juditot a 0690633931-es számon (485Ft/perc), tudd meg a segítségével, volt-e már hozzád hűtlen!

 

Bika

Bika

Egész télen nagy szerepet tölt be életedben a szerelem. Leginkább a Mars és a Vénusz bolygók gyakorolnak rád hatást. Vigyázz, mert ideáid nem mindig a helyes útra vezetnek! Meglévő párkapcsolatban figyeld a havi horoszkóp sorait, mert sokat segíthet megérteni a helyzeted! Hívd Boszi Katát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj párkapcsolati előrejelzést, ha bizonytalan vagy!

 

Olvass utána a szerelmi kötés veszélyeinek ITT, mert lehet, hogy téged is érint!

 

Ikrek

Ikrek

A szerelmi horoszkóp inkább kimozdulásra sarkall a téli hónapok folyamán. Még ha hidegebb is az idő, akkor is lehet a hangulatod derűs. Próbáld a szabadidőd társaságban tölteni. Hívd fel magadra a figyelmet, hogy észrevegyen az is, akit te keresel. Meglévő kapcsolat esetén figyelj a jelekre! A meglepetés nem mindig sül el jól! Hívd Váradi Évát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj szerelem-vonzást, ha nem találod az igazit!

 

Rák

Rák

Sok időt ne fektess a társkeresésbe, inkább figyeld a havi horoszkóp sorait és engedd, hogy téged találjon meg a valódi szerelem! Mire itt a tavasz, már boldog is lehetsz. Meglévő kapcsolatodban akkor lehetnek gondjaid, ha párod nem az összeillő csillagjegyek közül van. Ilyenkor a türelem az, ami leginkább segítségedre lehet. Hívd Gabit a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj párkapcsolati horoszkópot, ha kétségeid vannak a közös jövőről!

Nagy kínai szerelmi horoszkóp! Sok izgalmas részletet tudhatsz meg szerelmi életedről ITT!

 

Oroszlán

Oroszlán

Vagy a szerelemben, vagy a pénzben szerencséd lesz a télen. Neked kell döntened, melyik a fontosabb, milyen úton is indulsz el. Meglévő párkapcsolatban viszont figyelned kell párod családjára. Az év utolsó napjaiban sokszor kell majd helytállnod és bizonyítanod, hogy méltó társa vagy párodnak. Hívd Marcus Mágust a 0690633931-es számon (485Ft/perc), tudd meg tőle, mit is gondolnak rólad párod szülei!

 

Szűz

Szűz

Nem árt,ha jobban figyelsz a télen, mert valaki már egy ideje figyel téged! Vedd észre a szerelem jeleit, mert a boldogság csupán egy karnyújtásnyira van! Amennyiben párkapcsolatban élsz, ideje végre elindulnod egy új irány felé. Kapcsolatodban hamarosan fordulópont következik, ami után már biztosan tudod, hogy ez egy életre szóló kapcsolat-e. Hívd Sárát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj szerelmi mágiát, ha úgy érzed, nem vesz észre az igazi!

 

Nem érzed teljesnek szerelmi életed? Valami hiányzik kapcsolatodból, esetleg sok a veszekedés? Hívd Boszi Katát vagy Megmondót a 06 90 633 931-es telefonszámon (485Ft/perc), akik harmonizálni tudják párkapcsolatod, de sok szinglinek is bevonzották már a nagy szerelmet az életébe!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

 

Mérleg

Mérleg

A szerelem néha becsaphat. Könnyen ígérhet valaki sokat, miközben nem akarja, hogy átláss rajta!.Azzal foglalkozz csak, aki őszinte! A tél hozhat szerelmet, de fagyos pillanatokat is. Meglévő párkapcsolatodban nagy meglepetés vár rád. Utazni most nem érdemes, a boldogságot inkább helyben találjátok meg! Hívd Tündér Lilit a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj jóslást, hogy tudd, hová is tart a kapcsolatod!

 

Skorpió

Skorpió

Nem szabad bíznod mindenkiben, aki szépen mosolyog! Inkább a komoly beszélgetésekre fektesd a hangsúlyt. Fontos, hogy meglegyen a közös érdeklődés, inkább kerüld a kompromisszumokat a tél folyamán! Meglévő kapcsolatod változékony lesz, így érdemes figyelned a havi horoszkóp sorait. Talán túl sok a közös terv, pihenésre nem fog jutni elég idő. Hívd Megmondót a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj szerelmi jóslást, ha bizonytalan vagy a jövővel kapcsolatban!

tv2_szerelembevonzas

Nézd meg ITT, hogy gátolja-e valami a párkapcsolati területet életedben!

 

Nyilas

Nyilas

Sok energiát fektetsz a barátaidba, sokszor túl sokat adsz a véleményükre. Ideje észrevenned, hogy a barátoknak egy partnered sem felelt meg igazán. Éppen ezért ne a tanácsokra, hanem inkább a szívedre hallgass a tél folyamán! A szerelmi horoszkóp szerint most meglévő párkapcsolatod komoly fordulatot vehet! Talán itt az ideje a családtervezésnek! Hívd Boszi Katát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj jóslást, hogy tudd, mikor várható sorsodban gyermekáldás vagy egyéb nagy fordulat!

 

Bak

Bak

A pillantok is hozhatnak változást. A szerelem akkor érkezik, amikor nem is várod. Akár a munkahelyeden is ott várhat rád most az igazi. Meglévő kapcsolatod ezen a télen sok eseményt tartogat számodra. Párod életében felbukkanhat a múltból valaki, de a féltékenységnek ne adj utat. Inkább légy figyelmes, ha róla beszél, mert észreveheted, hogy a múlt idő az a múlt! Hívd Xalent a 0690633931-es számon (485Ft/perc), tudd meg, párod elhagyna-e téged másért!

 

Vízöntő

Vízöntő

Túl sok erőt fektetsz olyan emberekbe, akik igazán nem is illenek hozzád. Mindenkinek esélyt adsz, de jobb lenne, ha végre csak az igazinak adnád meg az esélyt. A sok csalódás után viszont jó is következhet az asztrológia szerint! Meglévő kapcsolatodban gondot okozhat a barátokkal tervezett programok sűrűsége. Éppen ezért jobb, ha időben egyensúlyt teremtesz. Hívd Violát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj tanácsot a jóstól, ha tudni szeretnéd, ki az igazi!

 

Halak

Halak

A párkeresés miatt jobb, ha nem töltöd otthon egyedül a Szilveszter estéd. Új év, új tél, új szerelem, amelyet neked kell megtalálnod! Akár több száz kilométerre is lehet tőled a szerelem, de a távolság sokszor legyőzhető. Meglévő kapcsolatodban komoly gondot okoz, hogy nem bíznak meg benned párod szülei. Érdemes pároddal beszélni erről, mert nem jó, ha a tél nem csak a hideg miatt fagyos! Hívd Ágnest a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj jóslást, hogy tudd, van lehetőség javítani a viszonyon párod szüleivel!

Olvastad már?

Heti horoszkóp 2019.02.14 – 2019.02.21

Heti horoszkóp 2019.02.14 – 2019.02.21   KOS Munkába nagyon eredményes leszel, és elégedett lehetsz még pénzügyekben is. Ne érdekeljenek a kisebb akadályok, most tényleg vágj bele mindenbe, amibe csak szeretnél, mert a tízmilliószoros nap hatalmas ereje támogat! Egyedül szerelmi életedben okozhat kárt ez a nap, ami negatív fordulatot vehet. A heti horoszkóp szerint olyan gondtól […]

Február havi szerelmi horoszkóp!

Február havi szerelmi horoszkóp   Kos A havi szerelmi horoszkóp új távlatokat jelez előre neked a februári hónapra. Sok új embert ismersz majd meg, aki között ott lehet az igazi is! Meglévő kapcsolatod esetében légy óvatos, mert párod félre értheti egy régi jóslat sorait! Hívd Váradi Évát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj egy jóslatot, ami […]

Valentin napi titkos szerelmi mágia

Valentin napi titkos szerelmi mágia   Már nyakunkon a Valentin-nap, úgyhogy gyorsan készültünk nektek egy meglepetéssel. Szingliknek, párkapcsolatban élőknek, társas magányban élőnek, csalódottaknak, és boldog szerelmeseknek is.   Nagyon fontos dolog, hogy Valentin-nap előtt nézd meg ITT, van-e rajtad esetleg valamilyen nem kívánt szerelmi kötés!   Ugyanis egy olyan Valentin napi szerelmi mágiát osztunk meg […]

Angyali nyerőszámok Februárra

Angyali nyerőszámok Februárra   Angyali nyerőszámok érkeztek februárra is. Az angyalok ilyenkor megjelölik azokat a számokat, amelyek nyereményt hozhatnak. A számoknak különleges rezgése van ebben az időszakba.   EZEKET az angyali szimbólumokat használd, hogy teljesüljenek az álmaid!   Saját magunknak is kérhetünk számokat az angyaltól, személyre szabott számokat. Ehhez meg kell tanulnunk az angyalokra koncentrálni, […]

Heti horoszkóp 2019.02.07 – 2019.02.14

Heti horoszkóp 2019.02.07 – 2019.02.14   KOS Több lehetőséget is megragadhatsz a héten, ha elég figyelmes leszel, és csak rajtad múlik, hogy élsz-e ezekkel. Fizikailag és lelkileg is rendben leszel, ennek köszönhetően a kellő lendületed meglesz ahhoz, hogy belevágj valamibe, amit sikerre is vihetsz hosszútávon. Ha viszont úgy érzed, neked soha semmi nem sikerül, akkor […]

Angyali üzenet Februárra

Angyali üzenet Februárra   Különleges angyali üzenet érkezett februárra. Az angyal hihetetlen veszélyre figyelmeztet, és a figyelmeztetés mindenkinek szól!   Használj pénzteremtő imát, amit ITT találsz!   Több őrangyal is megjelent, társultak melléjük a védőangyalok. Az angyalok arra figyelmeztetnek, hogy veszély leselkedik ránk. A hitünkben akarnak megrengetni bennünket, és ki akarnak mozdítani minket a komfort […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha kapcsolatot szeretnél teremteni a túlvilággal, vagy kíváncsi vagy arra, mi az életfeladatod, ne késlekedj tovább! Másfél évtizedes tapasztalattal állok rendelkezésedre! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 494

Ha egészségügyi vagy párkapcsolati problémáidra keresed a megoldást, akkor itt állj meg, hiszen az atlantiszi mágiával segítek Neked! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 453