CREDIT CARD PAYMENTS 069 888 888

Téli nagy szerelmi horoszkóp

Téli nagy szerelmi horoszkóp

 

Kos

Kos

A havi horoszkóp sorait érdemes egész télen nyomon követned, mert nagyon sokat segíthet megtalálni a szerelmet. Valakinek csak te hiányzol, keres téged, de Ő mindig elvész a tömegben. Amennyiben párkapcsolatban vagy, szintén érdemes figyelned a havi horoszkóp soraira. Meg kell tudnod, párod miért bizonytalanodik el! Hívd Lunczer Juditot a 0690633931-es számon (485Ft/perc), tudd meg a segítségével, volt-e már hozzád hűtlen!

 

Bika

Bika

Egész télen nagy szerepet tölt be életedben a szerelem. Leginkább a Mars és a Vénusz bolygók gyakorolnak rád hatást. Vigyázz, mert ideáid nem mindig a helyes útra vezetnek! Meglévő párkapcsolatban figyeld a havi horoszkóp sorait, mert sokat segíthet megérteni a helyzeted! Hívd Boszi Katát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj párkapcsolati előrejelzést, ha bizonytalan vagy!

 

Olvass utána a szerelmi kötés veszélyeinek ITT, mert lehet, hogy téged is érint!

 

Ikrek

Ikrek

A szerelmi horoszkóp inkább kimozdulásra sarkall a téli hónapok folyamán. Még ha hidegebb is az idő, akkor is lehet a hangulatod derűs. Próbáld a szabadidőd társaságban tölteni. Hívd fel magadra a figyelmet, hogy észrevegyen az is, akit te keresel. Meglévő kapcsolat esetén figyelj a jelekre! A meglepetés nem mindig sül el jól! Hívd Váradi Évát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj szerelem-vonzást, ha nem találod az igazit!

 

Rák

Rák

Sok időt ne fektess a társkeresésbe, inkább figyeld a havi horoszkóp sorait és engedd, hogy téged találjon meg a valódi szerelem! Mire itt a tavasz, már boldog is lehetsz. Meglévő kapcsolatodban akkor lehetnek gondjaid, ha párod nem az összeillő csillagjegyek közül van. Ilyenkor a türelem az, ami leginkább segítségedre lehet. Hívd Gabit a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj párkapcsolati horoszkópot, ha kétségeid vannak a közös jövőről!

Nagy kínai szerelmi horoszkóp! Sok izgalmas részletet tudhatsz meg szerelmi életedről ITT!

 

Oroszlán

Oroszlán

Vagy a szerelemben, vagy a pénzben szerencséd lesz a télen. Neked kell döntened, melyik a fontosabb, milyen úton is indulsz el. Meglévő párkapcsolatban viszont figyelned kell párod családjára. Az év utolsó napjaiban sokszor kell majd helytállnod és bizonyítanod, hogy méltó társa vagy párodnak. Hívd Marcus Mágust a 0690633931-es számon (485Ft/perc), tudd meg tőle, mit is gondolnak rólad párod szülei!

 

Szűz

Szűz

Nem árt,ha jobban figyelsz a télen, mert valaki már egy ideje figyel téged! Vedd észre a szerelem jeleit, mert a boldogság csupán egy karnyújtásnyira van! Amennyiben párkapcsolatban élsz, ideje végre elindulnod egy új irány felé. Kapcsolatodban hamarosan fordulópont következik, ami után már biztosan tudod, hogy ez egy életre szóló kapcsolat-e. Hívd Sárát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj szerelmi mágiát, ha úgy érzed, nem vesz észre az igazi!

 

Nem érzed teljesnek szerelmi életed? Valami hiányzik kapcsolatodból, esetleg sok a veszekedés? Hívd Boszi Katát vagy Megmondót a 06 90 633 931-es telefonszámon (485Ft/perc), akik harmonizálni tudják párkapcsolatod, de sok szinglinek is bevonzották már a nagy szerelmet az életébe!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

 

Mérleg

Mérleg

A szerelem néha becsaphat. Könnyen ígérhet valaki sokat, miközben nem akarja, hogy átláss rajta!.Azzal foglalkozz csak, aki őszinte! A tél hozhat szerelmet, de fagyos pillanatokat is. Meglévő párkapcsolatodban nagy meglepetés vár rád. Utazni most nem érdemes, a boldogságot inkább helyben találjátok meg! Hívd Tündér Lilit a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj jóslást, hogy tudd, hová is tart a kapcsolatod!

 

Skorpió

Skorpió

Nem szabad bíznod mindenkiben, aki szépen mosolyog! Inkább a komoly beszélgetésekre fektesd a hangsúlyt. Fontos, hogy meglegyen a közös érdeklődés, inkább kerüld a kompromisszumokat a tél folyamán! Meglévő kapcsolatod változékony lesz, így érdemes figyelned a havi horoszkóp sorait. Talán túl sok a közös terv, pihenésre nem fog jutni elég idő. Hívd Megmondót a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj szerelmi jóslást, ha bizonytalan vagy a jövővel kapcsolatban!

tv2_szerelembevonzas

Nézd meg ITT, hogy gátolja-e valami a párkapcsolati területet életedben!

 

Nyilas

Nyilas

Sok energiát fektetsz a barátaidba, sokszor túl sokat adsz a véleményükre. Ideje észrevenned, hogy a barátoknak egy partnered sem felelt meg igazán. Éppen ezért ne a tanácsokra, hanem inkább a szívedre hallgass a tél folyamán! A szerelmi horoszkóp szerint most meglévő párkapcsolatod komoly fordulatot vehet! Talán itt az ideje a családtervezésnek! Hívd Boszi Katát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj jóslást, hogy tudd, mikor várható sorsodban gyermekáldás vagy egyéb nagy fordulat!

 

Bak

Bak

A pillantok is hozhatnak változást. A szerelem akkor érkezik, amikor nem is várod. Akár a munkahelyeden is ott várhat rád most az igazi. Meglévő kapcsolatod ezen a télen sok eseményt tartogat számodra. Párod életében felbukkanhat a múltból valaki, de a féltékenységnek ne adj utat. Inkább légy figyelmes, ha róla beszél, mert észreveheted, hogy a múlt idő az a múlt! Hívd Xalent a 0690633931-es számon (485Ft/perc), tudd meg, párod elhagyna-e téged másért!

 

Vízöntő

Vízöntő

Túl sok erőt fektetsz olyan emberekbe, akik igazán nem is illenek hozzád. Mindenkinek esélyt adsz, de jobb lenne, ha végre csak az igazinak adnád meg az esélyt. A sok csalódás után viszont jó is következhet az asztrológia szerint! Meglévő kapcsolatodban gondot okozhat a barátokkal tervezett programok sűrűsége. Éppen ezért jobb, ha időben egyensúlyt teremtesz. Hívd Violát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj tanácsot a jóstól, ha tudni szeretnéd, ki az igazi!

 

Halak

Halak

A párkeresés miatt jobb, ha nem töltöd otthon egyedül a Szilveszter estéd. Új év, új tél, új szerelem, amelyet neked kell megtalálnod! Akár több száz kilométerre is lehet tőled a szerelem, de a távolság sokszor legyőzhető. Meglévő kapcsolatodban komoly gondot okoz, hogy nem bíznak meg benned párod szülei. Érdemes pároddal beszélni erről, mert nem jó, ha a tél nem csak a hideg miatt fagyos! Hívd Ágnest a 0690633931-es számon (485Ft/perc), kérj jóslást, hogy tudd, van lehetőség javítani a viszonyon párod szüleivel!

Olvastad már?

Telihold és holdfogyatkozás – veszélyeket tartogat!

A mai Telihold és Holdfogyatkozás veszélyeiről olvashatsz most. Bár a Telihold általában támogató jelleggel bír, ami céljaink elérést illeti, most a Holdfogyatkozással együtt inkább több rosszat hozhat, mint jót. Nem árt óvatosnak lenned, mert sosem tudni: lehet, éppen rád lesz negatív hatással, amit sikerrel kikerülhetsz, ha figyelmesen olvasol.     Leírtuk neked ITT, hogyan használd […]

Összeillő csillagjegyek a szerelemben

Összeillő csillagjegyek a szerelemben   Az asztrológia nagyban meghatározza, hogy bizonyos csillagjegyek mennyire is illenek össze. Hogy milyen intenzitású és minőségű kapcsolatra is számíthatnak egymással, valamint van-e egyáltalán közös jövőjük. A bolygók minden csillagjegyre másként hatnak, ezért sokszor előfordul, hogy bizonyos jegyek egy kapcsolaton belül csak civakodásra számíthatnak, és arra, hogy a kéréseik, elvárásaik biztos, […]

Nagy nyári szerelmi horoszkóp 2019!

Nyári nagy szerelmi horoszkóp   Kos A szerelmi horoszkóp tüzes nyarat jelez előre neked. Nagy választások előtt állsz majd, leginkább a szenvedély adhatja meg a legjobb választ számodra. Meglévő kapcsolatodnak nem tesznek jót a titkok. Hívd Juliannát a 0690633931-es számon (485Ft/perc), tudd meg, párod megcsal-e a nyáron!     Bika Nagyon erős nyarad lesz a […]

Heti horoszkóp 2019.07.11 – 2019.07.18

Heti horoszkóp 2019.07.11 – 2019.07.18   KOS Sikereidet és a szerencsédet több minden is próbálja akadályozni a heti horoszkóp szerint, pedig ezeknek lassan meg kell érkezniük az életedbe. Önmagad is gátolod a fejlődésedet, nem helyén való gondolatokkal és hozzáállással. Fontos lenne megtudnod, mi is az, amit el kell elengedni azért, hogy a céljaid elérhetővé váljanak. […]

Így szeretkeznek a csillagjegyek!

Így szeretkeznek a csillagjegyek!   KOS: A Kos minden mennyiségben imádja a szexet, egy igazi szexuális ragadozó. Gyorsan szereti, és folyamatosan új hódításokon töri a fejét, de ha igaz szerelemre talál, mindent megtesz a párjáért.   BIKA: Nagyon romantikus, inkább a szerelmet szereti. Ő a legerotikusabb a csillagjegyek között. A legérzékenyebb pontja a talpa és […]

Nagy Nyári Szerencse Horoszkóp

Nagy nyári szerencsehoroszkóp     Kos      A szerencse változó mértékben lesz veled a nyári hónapokban. Érdemes figyelned a 2019-es horoszkóp sorait, ha nagyot szeretnél szakítani. Hívd Marcus Mágust a 0690633931-es számon (485Ft/perc), ismerd meg a szerencseszámaid a nyári hónapokra!     Bika Leginkább az augusztus hozhat eredményt a szerencse területén számodra. A szerencse horoszkóp […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530

Ha az élet minden területén elakadtál és nem tudod, milyen irányba is indulj, akkor ne késlekedj! Sokféle technikámnak és tanulmányaimnak köszönhetően most Neked segíthetek egy gondtalan jövő elérésében! Tárcsázd a számot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 830