Teendők Teliholdkor

Telihold

A telihold – ami a mostani égbolton is megfigyelhető –az egyik legérdekesebb ezoterikus jelenség, és szerencsére sokszor láthatjuk. Jelentősége nem véletlen, hiszen ilyenkor a Nap pontosan szemben áll a Holddal.

Ez az együttállás minden emberre hat, kire jobban, kire kevésbé. Már a teliholdhoz kapcsolódó régi történetek is sokat elárulnak arról, hogy ez a hatás akár számokkal is bizonyítható (bűncselekmények, születések száma).

De mit javasol a csillagtan teliholdkor?

Érzelmi életünkben legyünk elővigyázatosak, mert a szerelem gyorsan megtalálhat, de nem biztos, hogy tartósnak is bizonyul, hiszen a Hold ezután fogyni kezd, és az nem kedvez a kialakuló kapcsolatoknak.

Derítsd ki ITT, ki van-e rajtad szerelmi kötés!

Az erőszakos indulatok, ilyen jellegű megnyilvánulások is valószínűbbek, megnő a veszekedések száma is. Teliholdkor az emberek feszültebbek, ingerlékenyebbek.jós, jóslás, jósnő, telihold, telihold naptár, hold, telihold ereje, számmisztika, számmisztika kalkulátor, telefonos jóslás

Az üzleti életben a telihold az aktuális dolgok felgyorsulását idézi elő, illetve egy jelenlegi tárgyalás is sikeresen zárulhat. Nagyon fontos, hogy fokozottabban kell koncentrálni. Ne engedjük, hogy a meglévő tervekről elterelődjön a figyelem. Ilyenkor ki kell zárni mindent, ami hátráltat, vagy túl sok időt venne igénybe.

Egészségügyi szempontból megfigyelhetünk álmatlanságot és alvászavart. Teliholdkor felerősödhetnek a meglévő testi problémák tünetei. A szervezetünk azonban készen áll minden változásra, tehát a fodrászt, és a bőrápolást nem érdemes elhalasztani.

ITT megtudhatod, hogyan használd ki minden hónapban a telihold idejét, akár pénzbevonzásra!

A telihold ereje a növényekre és az állatokra is hatással van. Megfigyelhetjük házi kedvencünkön, hogy a szokásosnál nyugtalanabb, mozgékonyabb. Nem ritka, hogy egy „ugatós” kutya ebben az időszakban gyakorlatilag elviselhetetlenné válik. Mindenkiben él a  kép a telihold előtt vonyító farkasról, és az a mondás sem véletlen, hogy ugatja a Holdat! A növényeket ilyenkor érdemes békén hagyni, és inkább más időpontra tenni a kerti teendők elvégzését is.

Így tegyél, ha változást szeretnél és tovább lépnél egy nehéz élethelyzeten:

– Ismerd meg magad jobban, dolgozz Önmagadon! (Ha most úgy gondoltad, hogy „Én ismerem magam”, akkor jó, ha tudod, hogy ez a belső önismeret az idővel egyre mélyebb lesz, egyre jobban letisztul, és sosem fejeződik be.)

jós, jóslás, jósnő, telihold, telihold naptár, hold, telihold ereje, számmisztika, számmisztika kalkulátor, telefonos jóslás

– Tudnod kell, miként érd el a változást. Ami egyszerűen azt jelenti, hogy megtalálod, és használod azokat a módszereket, amik segítségével a vágyott dolgokat gyorsan és könnyedén bevonzod a tapasztalatodba. Kezdj el valamin változtatni, mert azok a tettek és cselekedetek, amiket eddig csináltál, ezt a mostani helyzetet eredményezték. Tehát, valamit másképp kell csinálnod ahhoz, hogy változás tudjon történni. Nagyon fontos, hogy már ma kezdd elengedni a régi visszahúzó dolgokat.

Szeretnéd az anyagi bőséget és a gyökeres változást bevonzani az életedbe? Akkor Megmondó jósnő vagy Bettina segítenek ennek elérésében a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc)! Régóta foglalkoznak ezotériával, hívd őket bátran és a pozitív változás nem marad el!

Tárcsázhatsz külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,61€/p) számra, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számra, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számra!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét