Tarot suli III. – 4 tipp az életfeladat jóslásához!

csillagjegyek

Rengeteg feladatot kell elvégeznünk nap mint nap, ki sem látszunk az elvégzendő teendők tömkelegéből és a határidők szorításában talán nincs is idő elgondolkodni azon, hogy mi az a legfontosabb feladat, ami miatt születtünk, amit a földi életünkben véghez kell vinnünk.

Nem tudjuk, hogy pontosan mi ez a feladat, azt sem, hogy  mikorra kell teljesítenünk, nincs szoros határidőnk, ezért hajlamosak vagyunk halogatni a feltárását és a megoldását is.

Ágnes jósnő, Ágnes jósnő 313 kód, astro24h Ágnes jósnő, jóslás,

Miért is fontos minél előbb kideríteni, hogy mi az életfeladatod?

Elsősorban azért, mert ha már tudod, mi a dolgod és helyed a világban, az életed minden területén pozitív változásokat fogsz tapasztalni. Azt tudni kell, hogy az életfeladat soha nem teher, és minden képességed megvan hozzá, hogy teljesítsd. Ha ezen dolgozol, akkor minden, amibe belefogsz, sikeres lesz, mert a helyes úton haladsz. Ezért, ha nem sikerülnek a dolgaid, és sorozatosan pechesnek érzed magad, tudnod kell, hogy nem a helyes feladatot végzed, és könnyen lehet, hogy más karmáját cipeled s vállaltad magadra, ezzel is bonyolítva és nehezítve az életed.

Az életfeladatod kiderítésének egyik módja, ha megkérdezed a Tarot-kártyát. Ehhez a jósláshoz csak a Nagy Árkánum lapjait használd, keresd ki ezeket a lapokat, és keverd jól össze. Összesen 23 lapot tartasz a kezedben, nem kell elemelni. Terítsd ki magad elé legyező alakban, majd válassz ki 11 lapot. Az első lapot tedd középre, ez a lap lesz a legfontosabb. Helyezz előbb alá, majd fölé is egy-egy kártyalapot. Végül fentről lefele haladva a már kitett lapok bal és jobb oldalára is tegyél ki 3-3 lapot, majd a maradék két lapot helyezd a középső, és elsőként kirakott kártya tetejére.

élet, astro24h élet, jóslás, jós, telefonos jóslás, életfeladat

A középső lap jelöli magát az életfeladatot, a ráhelyezett két lap pedig azt a szakmát, hivatást mutatja, ami segít a karmád teljesítésében, és amelyben a legjobban ki tudsz teljesedni.

A felső lapok mutatják, hogy most hol tartasz, mit sikerült megvalósítanod eddig, az alsó lapok jelölik az akadályokat, amit le kell küzdened, a bal oldali 3 lap a múltbeli próbálkozásokat, a jobb oldali három pedig a jövőbe enged bepillantást, és útmutatást ad arra vonatkozóan, hogy hogyan teljesítsd az életcélodat.

A kártyák értelmezéséhez használhatod bármelyik tarot-kártya leírást, de a legjobb, ha felhívsz egy szakembert, és az ő segítségével értelmezed a lapokat.

Kiderítheted az életfeladatod egy könyv segítségével is. Válassz egy tetszőleges könyvet, lehet ez egy kedvenc regény is, tulajdonképpen bármilyen könyv jó a szótár kivételével. Gyújts meg egy fehér mécsest és helyezd a könyvre, kérdezd meg hangosan, hogy mi az életfeladatod, miért születtél, mit kell tenned földi életedben, majd tedd a gyertyát egy biztonságos helyre s üsd fel a könyvet találomra, bárhol.

Engedd, hogy az intuitív éned irányítsa a kezed. Ne gondolkozz, a legjobb, ha a szemed is becsukod. Akkor nyisd ki a szemed, ha már kinyitottad a könyvet, és olvasd el azt a szövegrészt/mondatot, ahova először esett a tekinteted. Ebben a mondatban rejlik a megfejtés, most már csak olvasnod kell a sorok között és mögött, hogy megfejtsd az üzenetet.

könyv, astro24h könyv, tudás, számmisztika, jóslás, telefonos jóslás

Ha a fentiek közül egyik módszer sem szimpatikus a számodra, akkor fordulj a számmisztikához és születésnapod alapján számold ki a sorsfeladatod. Add össze a születési dátumodban szereplő számokat, amíg egy egyjegyű számot kapsz, majd olvasd el az ehhez a számhoz tartozó leírást.

Ez egy általános leírás lesz, ha személyre szabott választ szeretnél,akkor hívd 0690 633 931-es telefonszámot (485 ft/perc) és diktáld be a születési dátumod, majd hallgasd meg, hogy ez alapján mi a sorsfeladatod , akár külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,61€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

A negyedik és egyben a legbonyolultabb módja, hogy megtaláld a választ a nagy kérdésre, az az, ha megkérdezed az ingát. Az inga sajnos elég szűkszavú, igennel, nemmel, és igen is meg nem is válaszokkal tud neked segíteni, így ha az ingához fordulsz, csak eldöntendő kérdéseket tehetsz fel. Tehát ez esetben konkrét elképzelésed kell, hogy legyen a feladatodról és ezeket felsorolva az ingának, megtudhatod a választ.

Ha a fenti megoldások közül egyik sem nyerte el a tetszésed, akkor válaszd a legegyszerűbb módját az életfeladatod kiderítésére, és hívd jósainkat, tisztánlátóinkat, és tudd meg még ma a 0690 633 631-es telefonszámon (485 Ft/p), hogy merre találod azt az utat, amely harmóniát, békét és bőséget hoz a mindennapjaidba.
Vagy tanulj tarot jóslást tarot jósainktól, ők Magyarország legjobbjai. Sokaknak segítettek már, így nem csak az életfeladatodat tudod majd kideríteni, hanem számos más dolgot is megtudhatsz magadról, másokról, és a jövődről!

lájkold ha tetszett, lájkold és oszd meg, lájkold astro24h,

suli, astro24h suli,szerelem, szerelmi jóslás, párkapcsolat, telefonos jóslás

Tarot-suli I. rész: 4 tipp a szerelmi jósláshoz

suli, astro24h suli2, karrier, karrier horoszkóp, állás

Tarot suli II. – 4 tipp a karrierjósláshozÖnt is foglalkoztatja az ezotéria világa? Szeretne hasonló témában olvasni friss cikkeket nap mint nap? Lájkolja most Facebook oldalunkat és értesüljön első kézből.

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét