Tarot-suli I. rész: 4 tipp a szerelmi jósláshoz

tarot suli

Szerelmi jóslás

A legtöbbet kért jóslás mindig a szerelemmel kapcsolatos, ezért mostani tarot-sulinkban ezt veszem elsőnek. Ahhoz, hogy jól működő szerelmi jóslást készítsünk, természetesen jól meg kell kevernünk a kártyát, miközben a kérdésünkre koncentrálunk.

jós, jóslás, jósnő, ezotéria, ezo, spiritualitás, spirituális képességek, spirituális tanítások

Ha úgy érezzük elég, egyszer emelnünk kell, bal kézzel. Ezt követően kettő lapot ki kell tennünk jobbra, ez jelképezi a kérdezőt. Kettő tarot lapot ki kell tenni balra, ez jelképezi azt, akiről kérdezünk. Ha azt kérdeztük, hogy mikor lesz párunk, akkor ezek a leendőbeli kedvesünk lapjai. Egy lapot oldalra fordítva felülre, egyet pedig ugyanígy alulra kell még elhelyezni. A felső lap jelzi a vágyakat, míg az alsó a valós eseményeket, hogy mi válik ebből valóra. Így néz ki a szerelmi tarot jóslás kivetése, és ha ezt szeretnéd egy profitól kérni, kérheted a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc) Edit jósnőtől! Most pedig nézzünk néhány elemzéshez szükséges információt.

tarot, tarot jóslás, tarot üzenete, tarot kártya, szerelmi, szerelmi tarot

Harmadik személy a kapcsolatban

A szerelmi tarot jóslás során a harmadik személyt kétféleképpen jelezheti a kártya. Vagy a felső, illetve alsó lapok egyike a Szeretők, s ez arra utalhat, hogy a kérdező másra vágyik, illetve ha alul van a lap, akkor azt, hogy a párja/kiszemeltje kacsintgat félre. Megjelenhet azonban a kérdező, illetve a kérdezett személy lapjai közt is a Szeretők, s akkor jóval több dolgot fed fel a kártya. A harmadik személy jelenlétére utalhat még a Hold, ami csábítót jelent, illetve a Főpapnő, ami pedig plátói rajongást. Természetesen mindez függ azért a kérdéstől is, hiszen ha arra kérdezünk rá, hogy mikor lesz szerelem az életünkben, egészen más a lapok jelentése. Ebben az esetben a Szeretők több udvarlót is jelenthet, míg a Papnő olyan személyt, aki kedvel minket, de nem mer lépni. A Holddal azonban ekkor is érdemes vigyázni, mert az csupán szenvedélyes kalandra utalhat a tarot jóslásban. Szeretnél biztos választ a kérdésedre? Hívd Happyt a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc) és mindent elmond pároddal kapcsolatban, amit tudnod kell!

Tamara jósnő astro24h, Tamara 513 kód, jóslás,

Szakítás után

Amikor szakítás után kérdezünk a tarot kártyától, fontos tudnunk, hogy a jövőre való kilátásokban ott lesz még a múlt eseményeinek lelki lenyomata. Mivel a tarot kártya lényegében tükröz, így nagyon profinak kell lennie ilyenkor a jósnak, hogy a valós jövőt tudja kiolvasni a sorokból, hiszen a kérdező vágya sok esetben jelenik meg a lapok közt. Egy ilyen profi jós Nero, akit ha felkeresel a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc), pontos választ kapsz! Nagyon gyakori ilyenkor a Főpap-Főpapnő vagy az Uralkodó-Uralkodónő páros megjelenése, mintha a vágyott ex még visszatérne, pedig ez csupán az említett vágy kivetülése. A kártya persze ilyenkor is jelzi valamilyen módon, hogy mi lesz a valós jövő, de sokkal nehezebb azt észrevennie annak, aki mást szeretne látni a valóságon kívül. Ezért is nem szoktuk azt javasolni, hogy ilyen esetben magunknak vessünk kártyát, mert könnyen lehet az eredmény téves. Más, érzelmileg nagy szinten érintett eseményeknél vagy kérdéseknél is ugyanez a helyzet.

Ágnes jósnő, Ágnes jósnő 313 kód, astro24h Ágnes jósnő, jóslás,

Tanácsok, és nem csak a jövő

A tarot kártya nem csak jóslásra alkalmas, sőt, az avatottak tudják, hogy elsősorban az optimális döntések meghozatalában segít. Olyan tanácsokat adnak az ősi szimbólumok, melyek önmagunkban elsajátítva segítenek megtalálni a szerelmi boldogságot. Ilyen lehet például a Nap kártyája, mely arra kéri a kérdezőt, hogy találja meg a mindennapi örömöket. Megemlíthetem a Torony lapját is, mely szerint ki kellene lépnünk egy tarthatatlan helyzetből, még akkor is, ha ez áldozatokkal jár, például szakítással. A Bolond kártyája a tarotban a görcsöktől való megszabadulás művészetét tanítja, mely sokszor lehet akadálya annak, hogy megtaláljuk másik felünket. Rengeteg ilyen tanács van még a lapokban, melyekkel egy könyvet is meg lehetne tölteni. Ha úgy érzed, nem boldogulsz a tarot jóslás elemzésével, hívj bátran engem, vagy Xalen kolléganőmet a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc) és segítünk!

Eléred Magyarország legjobb jósait külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,61€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

facebook like, facebook asztro világ

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét