Tarot suli 2. – 4 tipp a karrierjósláshoz

Enjoying the sun

Először tudd meg a sorsfeladatod!

Ahhoz, hogy megfelelő célokat tudjunk kitűzni magunk elé, fontos, hogy felismerjük a sorsfeladatunkat. Ezt úgy teheted meg a Tarot kártyával, ha alaposan megkevered a lapokat, majd bal kézzel emelsz és felütsz három lapot. Természetesen végig koncentrálj arra, hogy mit szeretnél megtudni, illetve karmavetésnél arra érdemes koncentrálnod, hogy mi volt régen, gyerekkorodban a kedvenc játékod, mert ebben rejlik a sorsfeladatod kulcsa.

Ez a három szimbólum, amit felhúztál lesz az, amit ebben az életedben karma szerint meg kell valósítanod a hivatásodban. Érdemes elolvasnod a jelentésüket egy arra szakosodott könyvben, majd külön-külön rámeditálnod, hogy megtudd, számodra mit jelent. Érdemes azonban erről megkérdezned egy szakembert is, hiszen ő jobban átlátja a lapok jelentését, ismeri az összeolvasás lehetőségét is. Hívd Sádet a 0690 633931-es számon, aki segít eligazodni karmádban, nem csak a Tarot kártya segítségével!

Vizsgáld meg a szerencséd!

Ahhoz, hogy jól tudjunk haladni előre a karrierünkbe fontos, hogy megfelelő energiák vegyenek minket körbe kívül-belül. A szerencse nem csak nyereményben tud megnyilvánulni, hanem értelem szerűen azokban az aprónak tűnő véletlenekben, mikor jókor vagyunk jó helyen. Fontos ehhez saját kisugárzásunk is, a csillagok támogatása, és persze az is, hogy milyen energiákat kapunk környezetünkből. Egy olyan ember, akin rontás, vagy átok van egészen biztosan nem lesz szerencsés a karrier terén, ezért is kell másodszorra ezt megvizsgálnunk.

A kivetés most is ugyanúgy történik, alaposan meg kell keverni a paklit, majd bal kézzel emelni rajt egyet. Most jobb kézzel húz fel kilenc lapot, hármat-hármat egymás mellé és alá. Az értelmezés során keresd azokat a negatív lapokat, melyek rontásra utalhatnak. Ilyen az Ördög és a Bábel tornya, de szerencsétlenségre utalhat az Akasztott ember is. Ha szeretnél segítséget az értelmezéshez, vagy úgy érzed, a lapok szerint rontás van rajtad, hívd Ágnest a 0690 633 931-es számon, aki az átoklevétel mestere!

 Ágnes jósnő, Ágnes jósnő 313 kód, astro24h Ágnes jósnő, jóslás,

Kérdezd meg, van-e segítőd!

Most, hogy már tudod, mi a feladatod és azt is, hogy milyen energiák vesznek körül, ideje azt is megnézned, hogy van-e, illetve lesz-e segítőd az előrelépésben. Keverd meg a Tarot kártyád, majd húzz fel hat lapot, bal kézzel. Kétszer hármat egymás alá. Ha ez megvan, jöhet is az értelmezés. Sokféle segítő létezik, lássunk rá néhány példát.

 karrier, astro24h karrier, jóslás, állás, munka

Uralkodónő: Jelezheti a szülői, édesanyai segítséget, vagy egy idősebb, és határozott nőt.

Uralkodó: Édesapa, báty, vagy munkahelyi segítségre utalhat. Akár a főnököd is felfigyelhet rád, ha ez feljön.

Főpap: Baráti segítség, de vigyázz, mert sokszor nem teljesen önzetlen!

Főpapnő: Titkos segítség, protekció vagy sorsszerű véletlen jele lehet.

Szeretők: Üzlettársi segítség, akár új állásajánlat is lehet.

Bábel tornya: Bank kölcsön, vagy egyéb hivatali segítség.

Végül használd a 4-es vetés!

A karriervetést előkészítetted, most már bele is vághatsz. A profik a négyes vetést szokták alkalmazni, ezt fogom most neked is leírni. Keverd meg a paklit, nagyon alaposan, és tisztítsd meg az elméd minden gondolattól. Majd keverés közben gondolj erősen a céljaidra, majd tedd fel a kérdést. Hogyan alakul a karrierem a jövőben?

Ha ez megvan egyesével húzz fel négy lapot. Egyet bal kézzel, majd egyet jobbal, és ismét bal, ismét jobb. A lapokat időrendben olvassuk össze, tehát az első a jelen és a legközelebbi jövő, a második az 1-2 hónapra előre, a harmadik körülbelül fél évre, míg a negyedik egy évre előre vetít. Más módszer szerint minden lap egy negyedévet jelez előre.

Értelmezés közben azonban nem csak a jövőt, az események alakulását lehet kiolvasni a lapokból, hanem azt is, hogy milyen tanácsokat adnak a kártyán lévő szimbólumok külön-külön a karriered alakításához. Ha úgy érzed, ez már kicsit sok neked, és nem tudod rendesen értelmezni a szimbólumokat, hívd Bettinát a 0690 633 931-es számon, aki elvégzi neked a teljes karrierjóslást, vagy segít abban, hogy megtudd, mit is üzentek neked a lapok!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét