Virág

NEM ELÉRHETŐ

(250 értékelések)

Technikák: Tisztánlátás
Specialitások: Egészség, Rituálék

Hívd most

 • Hívd
 • 0690 633 931
 • 485 Ft/p
 • és üsd be a kódot
 • 389

Szeretettel üdvözöllek!
Virág jósnő vagyok.

Több éves tapasztalattal egyengetem azok útját, akik bizalommal fordulnak hozzám, legyen szó párkapcsolatianyagiegészségügyi, de még akár függőségi problémáról! Mindehhez kártyáim és tisztán látói vénám nyújt segítséget!

Gyermekkoromtól szoros kötelék fűz az ezotériához, nagymamától örököltem képességeimet. Megtanította a cigánykártya olvasást és megmutatta a tisztánlátás csodálatos erejét!

virág elérhetősége, párkapcsolati tanács, párkapcsolati probléma, anyagiak

Előszeretettel használom a mindennapokban ezen tudásomat, segítséget nyújtva azoknak akik megtisztelnek bizalmukkal. Többször kaptam visszajelzést pártfogoltjaimtól, hogy bevonzásom és rituáléim által kisebb nagyobb nyereményre tettek szert, amellyel változtattak anyagi helyzetükön! Magánéletükben is jelentős változásokat tapasztaltak azok, akiket párkapcsolati tanácsokkal láttam el!

Bátran fordulj hozzám, hogy együtt jobbra fordítsuk sorsod!

Virág jósnő telefonszáma, Virág jósnő elérhetőség, Virág jósnő száma, jóslás telefononvélemények jósokról, beszéltél már jóssal, melyik jóst ajánlod, jóslással kapcsolatosa tapasztalatok

 

Anett, 31 éves, Salgótarján

Köszönöm, hogy elmondta a teljes múltam és jövőm. Tisztánlátásának köszönhetem, hogy nem történt nagyobb baj az életemben!

Gabi, 28 éves, Budapest

Kedves Virág, köszönöm, hogy figyelmeztetett, hogy a munkahelyemen fel akarnak Nekem mondani, és időben elkezdtem keresni új munkahelyet. Felmondtak, de addigra már volt egy állásajánlatom!

szerelem, párkapcsolati jóslás, párkapcsolati elemzés, csillagjegyek és a párkapcsolat

Felhasználók hozzászólásai (6)

zsolt on október 3, 2015 Válasz

Mindig szétkapcsol vagy kredithiányom van..ezért ijen módon szeretnék Köszönetet mondani önnek mindenért

  Virág on október 4, 2015 Válasz

  Drága Zsolt, köszönöm, hogy megtisztel a bizalmával, örömmel segítek Önnek bármikor! Ha a jövőben el szeretne érni, megteheti a 06 90 633 931-es számon (485 ft/p)!
  Virág, 389

Adrienn on november 12, 2015 Válasz

Kedves Virág! 2 napja beszéltünk Adrienn vagyok 1970.05.09. Attilaval való kapcsolatomról.Nem tudom mi történik, nem keres engem.Azt mondta legyek türelmes, de nem is mondja, hogy találkozzunk, ahol el tudnám neki mondani a dolgokat. Változott valami?

  Virág on november 14, 2015 Válasz

  Kedves Adrienn! Köszönöm a bizalmát! Cselekedjen aszerint, amit megbeszéltünk, és ha szüksége van további tanácsokra, mindig elér a 06 90 633 931-es számon (485 ft/p), 389-es kódon!

Éva on november 14, 2015 Válasz

Kedves Virág!
Folyamatosan kapom az sms-t 2 napja Megdőbbentő jővő képem ,nagy a tét szerdán este tudlak csak hívni nem lesz még késő?
Éva
További szép estét.

  Virág on november 15, 2015 Válasz

  Kedves Éva! Szerdán 19 óra körül elér, hívhat bátran akkor is, és elmondom Önnek, amit tudnia kell ezzel kapcsolatban! Virág – 389 (06 90 633 931 – 485 ft/p)

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét