Veronika

Veronika

NEM ELÉRHETŐ

(94 értékelések)

Technikák: Bioenergia, Kártyajóslás, Reiki, Tarot
Specialitások: Család, Egészség, Munka, Rituálék, Szerelmi jóslás

Hívd most

 • Hívd
 • 0690 633 931
 • 485 Ft/p
 • és üsd be a kódot
 • 546

Üdvözöllek, Veronika vagyok!
Sorselemző és természetgyógyász.

A kártyákon kívül  energia-érzékelő és látóképességemet, valamint természetgyógyász tudásomat egyaránt használom. Bármilyen témát érintően lehet kérdezni.

Auraelemzésnél az aura nagyságáról, színeiről, a csakrák működéséről kapunk információt. Káros földsugárzás lenyomatait is látom az aurában. Családtagjairól is kérdezhet. Szülők hívását várom gyermekük tanulási nehézsége esetén. Kitesztelem és részletesen ismertetem, melyik kineziológiai gyakorlatot ajánlhatom diszlexia, illetve egyéb tanulási problémáknál.

anyagi problémák, pénz problémák, kevs pénz, pénzhiánym angyali segítség, angyalok, angyali üzenet, álmok, álmom jelentése, mit jelent az álmom

Blokkoldás: A blokkokat, sikertelenségeket csakráinkban, auránkban tároljuk. Érdemes megszabadulni ezektől, hogy az élet különböző területein harmonikusan és sikeresen működjünk. Ezeket az eltéréseket képességeimmel érzékelem.

Vízprogramozás: belső félelmek, rossz lelki és testi állapot esetén ajánlott rendszeres igénybevétele.

Álomértelmezés: Minden embernél mást és mást jelenthetnek ugyanazok a jelek. Ismétlődő álmaink megoldatlan problémákat jelezhetnek.

Keress fel bátran és problémáid forrását közösen megkeressük, nem kell tovább élned a gondokkal!

vidó jósokról, jóslás, ingyen jóslás, kártyajós, cigánykártya jóslás, jósok, telefonos jósok, elérhető jósok

 

vélemények jósokról, beszéltél már jóssal, melyik jóst ajánlod, jóslással kapcsolatosa tapasztalatok

 

Zoltán, 42 éves, Budapest

Már évek óta minden egyes éjszaka ugyanaz az rémálom kínzott. Szinte már féltem elaludni, annyira rossz érzéssel töltött el. Veronika megtalálta a megoldást, hogyan küzdhetem le és sikerült! Ma már nyugodtan alszom

Tibor, 44 éves, Szeged

Nekem Veronika nagyon sokat segített, sajnos én is azok közé tartozom, aki saját magát blokkolja az előrejutásban. Sok beszélgetés megtette a hatását, párkapcsolatom és munkám is lett hosszú évek után.

 

tarot kártya, tarot kártyajós, tarot jós, tarot kártya jós, jóslás tarotval, jóslás tarotból,

 

Felhasználók hozzászólásai (4)

zoli on május 21, 2017 Válasz

Te vagy a KIVÁLASZTOTTAM!
Köszöntelek sok szeretettel, Veronika vagyok, az Asztro Show műsorvezetője!
Nem egyszer szóltam már Hozzád élő adásban, többször is kerestelek, sajnos nem
jelentkeztél. Régóta várom már, hogy beszélhessünk, mert olyan dolgot szeretnék
Veled közölni, ami megváltoztathatja az egész életedet, pozitív irányba! ezt őn kűlte nekem

  Astro 24h on május 22, 2017 Válasz

  Kedves Zoli! Akkor érdemes hívnia a 06 90 633 931-es számot (485 Ft/p), kollégáim várakozás nélkül elmondják Önnek, miről van szó, már várják! Otthagytam Ágnesnél és Megmondónál az üzenetét, hívja valamelyiküket bizalommal! Nem írhatjuk le ide, hogy ne vehesse el Öntől más a lehetőséget. Szeretettel: Veronika

Tibor on szeptember 8, 2017 Válasz

Kedves Veronika! Tibor vagyok (1980.02.24) Most ősszel kūlfōldre kaptam 2 hònapra állást. Oda ahova mindigis vágytam. igaz ez csak szakmaigyakorlati állás. A kérdésem az, hogy ez a 2 hónap sikeresen telikle? kapok segítséget a kiutazáshoz? A 2 hónap elteltével, kapok egy álandó ideàlis hivatali állást, amiben szívem örömét lelem a munkàm elvégzésében? Még mire számíthatok a munka terén.? Lesz e egy komoly párkapcsolatom? Milyen pozitiv meglepetéseket tartogat számomra a sors? Mind 7 vàgyam beteljesül? Köszönöm!

  Astro 24h on szeptember 14, 2017 Válasz

  Drága Tibor! Összetett kérdései vannak, amiket egy részletes elemzés során meg is tudok, vagy tudnak kollégáim válaszolni Önnek. Ingyen jóslás lehetőségének hiányában az elemzést, és pontos válaszokat a kérdéseire itt kérheti: 06 90 633 931 (485 Ft/p)! Szeretettel: Veronika

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét