Tündér Lili

NEM ELÉRHETŐ

(775 értékelések)

Technikák: Krisztusi energia, Látnoki képesség, Lelki tanácsadás
Specialitások: Egészség, Pénzügyi jóslás, Szerelmi jóslás

Hívd most

 • Hívd
 • 0690 633 931
 • 485 Ft/p
 • és üsd be a kódot
 • 954

Szeretettel Üdvözöl Téged a Tündér Lili!
Reiki Energiával Gyógyító, Médium, Jós vagyok!

Áldásommal és tudásommal segítek a hozzám fordulóknak! Tizennyolc éve foglalkozom ezoterikával, spiritualitással. Gyerekkorom óta érzem, látom az angyalokat és a szellemvilágot is.

egészségi problémák, egészség, gyógyító, negatív energiák, átoklevétel, rontáslevétel, ártó szellemek

Számomra nagyon fontos a Médiumi-, Látnoki hivatás, a gyógyítás minden ágazata. Akár távolból is megtisztítalak a Jó Isten által kapott Krisztusi Gyógyító energiámmal. Leveszem a fájdalmaid, és éltető, friss pozitív energiával töltelek fel. Az Égiek és az Angyalok üzenetét közvetítem kertelés nélkül! Minden dimenzióban látom a múltat, jelent, jövőt! Tisztánlátó, -halló, -érző vagyok!

Továbbá eltávolítom Tőled és a házadból mindazokat a negatív hatásokat, amelyek az életed bármely területén blokkot okoznak.
Tanácsaimmal nagyon szívesen segítek akár a térrendezésben is, hogy egy kiegyensúlyozottabb, harmonikus életed legyen!

Áldásom küldöm most hozzád…, érezd! 

vélemények Tündér Lili jós, Tündér Liliről vélemények, Tündér Lili jósnő

Katalin, 57 éves, Sopron

Kedves Lili! Ön valóban tündéri! Örülök, hogy összehozott a sors Önnel. Gyorsan, profin belelátott az életembe. Köszönöm az energiát és idejét!

Zolna, 40 éves, Szeged

Köszönöm Lili, hogy segített végre elűzni az ártó energiákat az életemből, már érzem, hogy a változás beindult az életemben. A munkában is egyre jobban teljesítek. Másoknak is ajánlani fogom Önt.

 kártyajóslás, kártyák, cigánykártya, cigánykártya jóslás, cigánykártyából jóslás, cigánykártya jós

Felhasználók hozzászólásai (15)

Emese on december 22, 2014 Válasz

Szia Emese vagyok a rontast le kellene venni a parkapcsolatomrol szeretnek meg tudni beszeltünk telefonon de megszakadt hiaba hivlak vissza nem tudlak mashol eltudlak erni??

Zsolt on október 5, 2015 Válasz

Kedves Lili Zsolt vagyok az este beszelgetunk.En karpatalyjabol vagyis Ukrajnaban lakom ketos alampolgar vagyok.Hol tudnak ervenyesulni komuves es festo stb.Hongyan induljak meg milyen penzbol.Kerem segitsen meginditani.Megegy kerdest Alexander azt mondta a vasarnapi musoraban akinek nyolcasal kezdodik es ha van bene tobb akkor aze a nagy penz nekem haromnyolcas van.

Zsolt on október 5, 2015 Válasz

Kedves Tunder Lili megint en vagyok Zsolt szeretem volna megkerdezni ki es hogy hivjak az en Orangyalomat megmondananekem mikor szuksegem vanra hogy hivjam es segitsen nekem es hogy hivjam.

  Tündér Lili on október 6, 2015 Válasz

  Kedves Zsolt! Meg van az esélye új, kedvező munkahelyet találni a jövő évben, csak legyen kicsit türelmes! Ha mindenképp olyan helyen szeretne dolgozni, ami tartós is lesz, akkor keressen fel a 06 90 633 931-es számon (485 ft/p), 954-es kódon, és egy kis mágiával megteremhetem Önnek a lehető legjobb munkát!
  Hogy hogyan kérheti őrangyalát a segítségért, csak szóban tudom Önnek elmondani, hiszen úgy sokkal egyszerűbb! Várom ismét hívását!

Zsolt on október 10, 2015 Válasz

Kedves Lili. Jovo heten kapok egykispenzt folfogom ont hivni.Segitsen nekem van egy olyan betegsegem mar ket eve kaptam ilyen fuladasos panik stresz felelem vagy micsoda ez.Jartam belgyogyaszhoz semi tobb fele gyogykezelesem volt semi. Most egy honapja jarok egy Terapetuara de semi valtozas.Alergiam nincs nemtudom megerteni mijez a fuladas ami ramjon.Segitsen nekem kerem.Azt szeretnem tudni ez mind oszeteve menyi idot vesz igenybe bele ertve megegy elenorzes tisztitas hogy soha netudjon nekem senki sem artani.Pedig en nem bantotam senkit sem sosem.Szerdan vagy Csutortokon felhivom szeretnek vedelmet.Szeretnem megvedeni a csaladomat hogy mindig egyut eljek veluk nagyon szeretem oket.Jon a telefon kartyamra olyan sms,hogy Valaki negativ energiaval ellehetetleniti az eletet ki lehet az megtuthatnam. Mindentol meg akarnam vedeni magam.Szertetnek egy kis penz hez jutni hogy kifizesem a hitelem.Szeptember 23 an lejart a masfeleves szerzodesem tartozom kb 150 ezer forinva sehogy nem tudom kifizetni.Nem tudom mit csijajak hogyan gondolkozam hogy megteretsem azt a penzt.A bank ketszer volt hozam mit tudnak csinalni.Tündér Lili nagyon szepen kerem segitsen ezt mind megoldani.Koszonom Zsolt.

  Tündér Lili on október 11, 2015 Válasz

  Kedves Zsolt! Örülök, hogy lesz lehetősége felhívni, mert nagyon szeretnék segíteni Önnek! Készüljön kb. 10-15 percre, és keressen bátran a 06 90 603 411-es számon (381 ft/p)! Kódom a 954, várom!

Szilvia on október 18, 2015 Válasz

Kedves Lili!Nekem nem jött be,pedig a lottó számokat is megmondta.Én szótfogadtam.Elvégeztem a Reiki I.tanfolyamot.A felendüléshez kell a pénz is.Folytatom inkább a reiki tanulást.Isten áldja!55.04.17.

  Tündér Lili on október 19, 2015 Válasz

  Kedves Szilvia! Sokaknak csak többedik próbálkozásra sikerül nyerni. Ne adja fel! Ráerősítésért bármikor hívhat, anyagi gondjait megoldjuk! Kódom: 954, 06 90 633 931 (485 ft/p)

Zsolt on június 7, 2016 Válasz

Kedves Tunder Lili.Zsolt vagyok ma beszeltunk hogy tavaji even beszeltunk de mondtam hogy semire nem jutodtam elore egy lepest sem.Kerdesztem hogy talalkoszhatunk e de nem megertem.Tudnank e ugy beszelni hogy elerjek valamit az eletben.Segitsen nekem maskepen.

Dávid on június 25, 2016 Válasz

Kedves Lili.Én Dávid vagyok.Az előbb olvastam azt a cikket a szerelmi jóslásról. Szeretném megtudni,hogy az én életemben mikor jön el az igazi szerelem.Már sokszor mondták,hogy hamar eljön,és boldogok leszünk.De azóta sem történt semmi.Már kezdem elveszíteni a reményt.Meglehetne nézni a cigány kártyából,hogy mikor találkozok az igazival? Telefonon is felkeresem majd a héten.Köszönettel Dávid.

  Tündér Lili on június 26, 2016 Válasz

  Kedves Dávid! Megnézette már, hogy van-e Önön szerelmi kötés, vagy esetleg hozott-e magával karmikus terheket előző életeiből? Valami minden bizonnyal akadályozza abban, hogy boldog párkapcsolatban élhessen. Várom hívását, és megnézem Önnek, együtt megoldást találunk! 06 90 633 931 – 485 ft/p

Gyongyi on szeptember 19, 2017 Válasz

Kedves Tundér Lili.A párommal régota vagyok egyutt,nem olyan rég egy fiatalabb no lépett be a kapcsolatunkba,azota sokat veszekedunk, meg tudná nézni hogy mi volt vagy van még koztuk?Tartják még a kapcsolatot telefonon?Koszonom a válaszát Gyongyi

  Astro 24h on szeptember 20, 2017 Válasz

  Kedves Gyöngyi! Én azt látom, nem szakadt meg közöttük teljesen a kapcsolat. A veszekedés nem megoldás, azonban el kell döntenie, így is megmarad-e a kapcsolatban, bizalom hiányában, vagy továbblép és a boldogságot keresi inkább? Bármikor segíthetek, legyen bármelyikről is szó: 06 90 633 991 (485 Ft/p)! Szeretettel: Tündér Lili 954

Zsolt on november 26, 2017 Válasz

Kedves Tunder Lili !Eloszoris szeretnek bemutatkozni Zsolt szeretnek onnel szemelyesen talalkozni nagyon fontosvolna !

  Astro 24h on január 10, 2018 Válasz

  Drága Zsolt! Engem a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc) tud elérni, itt bármikor szívesen segítek Önnek, bármiben, várom szeretettel! Tündér Lili 954

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét