Szandra 387

Szandra

NEM ELÉRHETŐ

(31 értékelések)

Technikák: Lelki tanácsadás, Számmisztika
Specialitások: Rituálék, Szerelmi jóslás

Hívd most

  • Hívd
  • 0690 633 931
  • 485 Ft/p
  • és üsd be a kódot
  • 387

Üdvözöllek szeretettel! Szandra vagyok, sorselemző, párkapcsolati tanácsadó.
Kora gyermekkorom óta megéreztem a történéseket, emiatt később sokan fordultak hozzám tanácsért. Ráláttam az élethelyzetekre, és megéreztem a megoldást.

Számos képzésen vettem részt (asztrológia, számmisztika, feng shui, tarot). Az asztrológia tudományáról szóló előadásokat hallgattam, ezek alapján kiderült számomra, hogy bárhonnan nézzük, bármilyen eszközt használunk, minden mindennel összefügg. Bár vannak sorsszerű események életünkben, módunkban áll befolyásolni ezek kimenetelét. Nagyon fontos a pozitív gondolkodás, mert minden belőlünk indul ki, és azt vonzzuk be, aminek energiát adunk.

A születési dátumunk megmutatja, milyen a személyiségünk, a gondolkodásunk, az érzésvilágunk, mi az életfeladatunk. Az asztrológia a párkapcsolat során felmerülő akadályok, konfliktusok kezelését mutatja meg oly módom, hogy a hiányzó, társunkban meglévő energiákat tudatosan beépíthessük életünkbe. Képet ad az egészségi állapotunkról, adott időszakban az érzékenyebb területekről. Ezekre odafigyelve elkerülhetők a betegségek, továbbá megmutatja, melyik életterületre fókuszáljunk, hogy sikeresek lehessünk. Láthatóvá válik a sorsforduló az életünkben, megtudhatjuk, miben vagyunk tehetségesek.

Szeretettel segítek Neked is, ha felkeresel a 387-es kódon!

vélemények jósokról, beszéltél már jóssal, melyik jóst ajánlod, jóslással kapcsolatosa tapasztalatok

 

Erika, 45 éves, Zalaegerszeg

Kedves Szandra, csak annyit szeretnék írni Önnek, hogy KÖSZÖNÖM. Házasságom már rég tönkrement, de én valami oknál fogva vakon tűrtem a sok bántást, megcsalást. Ön felnyitotta a szemem és erőt adott, hogy leküzdjem félelmeimet.

Mária, 42 éves, Szekszárd

Szandrának köszönhetem, hogy most elmondhatom magamról: végre boldog vagyok! A sorozatos kudarc és a rosszul megválasztott férfiak után rátaláltam Gáborra. Ezt megelőzően beszélgetéseink során Szandra utat mutatott nekem saját magam megismeréséhez és így vált valóra az álom.

pénzenergia, pénzbevonzás, bőség, anyagi jólét, anyagi segítség, pénz mágia, pénz,

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét