Mónika

NEM ELÉRHETŐ

(1 értékelések)

Technikák: Cigánykártya, Kártyajóslás
Specialitások: Angyal mágia, Egészség, Lélekterápia, párkapcsolat, Szerelem

Hívd most

  • Hívd
  • 0690 633 931
  • 485 Ft/p
  • és üsd be a kódot
  • 838

Üdvözöllek szeretettel, Mónika vagyok!

A jóslás, és mások megsegítése az életutam. A legfontosabb számomra, hogy reményt és útmutatást adhassak azoknak, akik erre rászorulnak. Legfőbb mottóm: Ne félj segítséget kérni!

Azért jöttem el, hogy cigánykártyámmal minden lehetőségedet észrevegyem, és azokat segítsek is megragadni. Hogy megmutassam, merre is kell indulnod, ha az életed valamelyik területére többet vársz.

Anyagi kérdésekben is bátran fordulhatsz hozzám, de foglalkozom még a párkapcsolatok helyreállításával is. Útmutatást adhatok, hogyan rendezd párkapcsolati gondjaidat, vagy hogyan találd meg a harmóniát, az igaz szerelem által. Szerelem által okozott fájdalmak kiküszöbölésére Angyali Szeretet mágiát alkalmazok!

Egészségedben is rendet tehetek, amennyiben ezt igényled. Különleges módszerrel dolgozom: lélekápolással, lélekterápiával, ami olyan pozitív változásokat hozhat neked legbelül, mely a testedet is meggyógyíthatja.

Úgy érzed, bármelyik fent említett dologban elkél a változás? Akkor várlak sok szeretettel, hisz Neked is segíteni akarok! Keress bizalommal a 838-as kódon!

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét