metatron

Metatron

NEM ELÉRHETŐ

(77 értékelések)

Technikák: Inga, Kártyajóslás, Lelki tanácsadás, Mennyei kör
Specialitások: Család, Egészség, Munka, Pénzügyi jóslás

Hívd most

  • Hívd
  • 0690 633 931
  • 485 Ft/p
  • és üsd be a kódot
  • 458

Üdvözöllek! A nevem Metatron.

Metatron vagyok, a Fény küldötte, segíteni jöttem e világba azért, hogy utat mutassak Neked. Amennyiben érdekel a sorsod, keress bizalommal! Amit adni tudok, az a Szeretet és a Fény ereje és a testi-lelki egyensúly. Földi leszületésemben táltosként létezem és mint mágus, médium, tisztánlátó, tisztánérző világosan látom, mi van megírva a sorsodban! Már kiskoromban felfigyeltem arra, hogy nem érdekelnek olyan dolgok, mint más gyerekeket. Megéreztem, ha rossz szándékkal közeledett felém valaki.

jövő titka, negatív energiák, múlt elengedése, metatron elérhetősége

Számos tanítónál jártam és elsajátítottam egyes technikákat, és ráeszméltem a magamban hordozott erőre. Az AKASHA az, amit használok főként.

Minden bennünk dől el. Senki nem fogja a döntéseket meghozni, mi magunknak kell. Tedd meg az első lépést és segítségedre lesz minden s mindenki!
Kialakítottam “a” technikát, melyet Teremtő – Esszénia technikának kereszteltem el. Bár hasonló elnevezésű technika létezik, azonban csak az alapjaink egyformák, mint mindennek az alapja. Ebben valóban benne van minden, ami körül vesz bennünket s csak alkalmaznunk kell, mint a teljes és tiszta szeretet.

Áldás legyen az úton Rajtad! Tisztelettel várom a hívásod a 458-as kódon! Metatron.

 

vidó jósokról, jóslás, ingyen jóslás, kártyajós, cigánykártya jóslás, jósok, telefonos jósok, elérhető jósok

vélemények jósokról, beszéltél már jóssal, melyik jóst ajánlod, jóslással kapcsolatosa tapasztalatok

János, 45 éves, Baja

Nekem Metatron segített, hogy egészségi állapotom mára már kitűnő, jól érzem magam. Pedig igencsak gyenge, erőtlen voltam pár hónappal ezelőtt. Segítségét köszönöm!

Anikó, 56 éves, Kiskőrös

Köszönöm Önnek Metatron, hogy a családom újra együtt van, és boldogan élünk újra együtt, már majdnem lemondtam erről a boldogságról!

pénzrituálé, bőségrituálé, aranyhal rituálé, fortuna, bőségszaru, tízmilliószoros nap, rituálé, mágia. pénzmágia, szerelmi mágia, szerelmi kötés, gyógyító rituálé, szerencsemágia, szerencse rituálé, szerelmi rítus, rituálé, otthon végezhető mágia, otthon végezhető rituálé

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét