Marcus Mágus

Marcus Mágus

NEM ELÉRHETŐ

(333 értékelések)

Technikák: Álomfejtés, Lelki tanácsadás
Specialitások: Rituálék, Szellemvilág

Hívd most

  • Hívd
  • 0690 633 931
  • 485 Ft/p
  • és üsd be a kódot
  • 993

Szeretettel üdvözöllek!
Pénzmágus és rontás szakértő nagymester vagyok

Fordulj hozzám, ha úgy érzed, készen állsz a mágiát beengedni az életedbe. Pénzmágusként rengeteg embernek segítettem már anyagi helyzetén javítani, szerencséjét a lehető legmagasabb szintre hozni. Mindezt a legegyszerűbb és leghatékonyabb mágiákon keresztül végzem.

Keress meg akkor, ha úgy érzed, gondjaid a természetfelettiből erednek, és furcsa, kellemetlen dolgok sorozata vitt  lehetetlennek tűnő élethelyzetedbe. Rontás szakértőként ismerem a sötétség minden szolgáját, uralmam alá tudom hajtani a Fény erőit ellenük.

Minden mágia, amit ügyfeleimnél használok csak is bevált, már bizonyított szertartáson és rituálén alapul!

Hívj, ha a jövő titkait szeretnéd kiismerni, vagy tanácsot szeretnél valamilyen ügyben. Tarot kártyajósként ismerem még az emberi lélek fejlődésének minden egyes lépcsőfokát, ezért képes vagyok tanácsot adni a szerelmiegészségügyi és egyéb problémákkal kapcsolatban is.

Keress bizalommal álmaid megfejtésével kapcsolatban. Nagymesterré válásom során tanulmányoztam az egyetemes szimbólumokat, mely tudást a látás képességével kiegészítve alkalmazni tudok álomfejtések során is.

Hívj bizalommal és száz százalékosan jó kezekbe kerülsz, egy nagymesterhez, aki tanítja és alkalmazza is a mágiát, élete minden területén.

vélemények jósokról, beszéltél már jóssal, melyik jóst ajánlod, jóslással kapcsolatosa tapasztalatok

 

 

Irénke, 38 éves, Mátraháza

Köszönöm Önnek Marcus, hogy nagyon komolyan vette a lelki gondjaimat, és visszaadta az Önbizalmamat is! Rég elvesztett hitemet adta Ön vissza!

Ottó, 30 éves Budapest

Nekem Marcus magus abban segített, hogy elvégezett egy különleges pénzrituálét, amivel az anyagi helyzetem rövid időn belül rendeződött, utolsó reményem benne volt!

egészségügyi probléma, gyógyítás, reiki, reiki mester, energiaküldés, egészségi állapot felmérés

Felhasználók hozzászólásai (4)

Dávid on január 27, 2016 Válasz

Tisztelt Marcus. Én Dávid vagyok.Megismertem 6 hónapja egy kedves hölgyet Marikát.1987.10 08.Én 1979.04.19-én születtem.Azt szeretném kérdezni,hogy lehet-e kettőnk között komoly kapcsolat?Vagy csak barátok maradunk? Ha nem ő az igazi,ki lesz az mikor jön el?Találkozok vele ebben az évben? Köszönettel Dávid.

Marcus Mágus on január 28, 2016 Válasz

Kedves Dávid! Úgy látom, a hölgynek egyelőre nem olyan komolyak a szándékai, és hogy nem ő az ideális partner az Ön számára. Amennyiben van lehetősége felkeresni, segítek megtalálni azt a hölgyet, aki mellett boldog és harmonikus kapcsolatot élhet meg. Elér a 06 90 633 931-es számon (485 ft/p)! Kódom: 993

Zsolt on május 26, 2016 Válasz

Kedves Marcus.Zsolt vagyok.szeretnem ha pontosan leirna nekem.Azt a het mondatot amit a telefonba lediktalt.Mert lehet hogy nem helyesen irtam le amit be kelene tenem az agyam ala.Inventor a tobit on tudja leirna nekem kerem koszonom.

    Marcus Mágus on május 28, 2016 Válasz

    Kedves Zsolt! Nem adhatom ki nyilvánosan a szertartás menetét, sem a mondatokat. Ha tud, keressen meg mielőbb a 0690633931-es számon (485 Ft/p), 993-as kódon!

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét