Lunczer Judit

NEM ELÉRHETŐ

(36 értékelések)

Technikák: Asztrológia
Specialitások: Család, Egészség, Gyerekek, Munka, Rituálék

Hívd most

  • Hívd
  • 0690 633 931
  • 485 Ft/p
  • és üsd be a kódot
  • 935

Üdvözöllek, nem hiába kattintottál ide!
Lunczer Judit vagyok, asztrológus.

A legfontosabb adat a jó munkához, a percre pontos horoszkóp. Azok a személyek, akik nem tudják, mikor születtek órára, percre pontosan, azok is kérhetnek tőlem pontos horoszkópot, mivel speciális asztrológiai módszerrel az életeseményeik alapján tudom kiszámolni a születés pontos idejét.
Asztrológus vagyok immár 16 éve. Rengeteg embernek adtam és adok segítséget abban, hogy megismerjék önmagukat, így ezután már könnyebb megérteni az életet.elakadt az életem, hova tovább, mi vár rám, rossz egészség, egészségügyi problémák, gyógyítót keresek, gyógyító

Bármilyen kérdés is merül fel Benned, legyen szó akár anyagi, egészségi, karrier, munka, szerelmi, párkapcsolati, gyermekkel kapcsolatos kérdés, a választ nálam megleled.

Keress fel bizalommal, hiszen érdemes megtudnod, milyen életterületeken is ad segítséget a horoszkóp, a kínai asztrológia és egy jó asztrológus tevékenysége. Foglalkozom az egészséges életmóddal, tanácsadással, jó közérzetet biztosítok a hozzám segítségért fordulóknak, mivel egészségügyi végzettséggel is rendelkezem.

Tisztelj meg a bizalmaddal, várom a hívásod!

vidó jósokról, jóslás, ingyen jóslás, kártyajós, cigánykártya jóslás, jósok, telefonos jósok, elérhető jósok

 

vélemények jósokról, beszéltél már jóssal, melyik jóst ajánlod, jóslással kapcsolatosa tapasztalatok

Zoltán, 53 éves, Mezőkövesd

Kedves Judit! Szeretném megköszönni, hogy segített feltérképezni a betegségem valódi okát, az orvosok már szinte lemondtak rólam. Pedig a megoldás így utólag már egyszerűnek tűnik, de ki gondolta volna, hogy a lelki problémák ennyire megrongálják a szervezetet és azt kellett volna kezelni először is.

Péter, 33 éves, Budapest

Köszönöm a pontos elemzést, amit nyújtott nekem, így már könnyebben tudom kezelni párom és gyermekem reakcióját is némely krízishelyzetben. Sajnos az alma nem esett messze a fájától. Köszönöm, hívom még!

 

 

egészségügyi probléma, gyógyítás, reiki, reiki mester, energiaküldés, egészségi állapot felmérés

Felhasználók hozzászólásai (3)

Kelemenné on augusztus 11, 2014 Válasz

Én Lunczer Judit asztrológust több önálló TV műsorában is láttam. Kb. 10 éve kérek szorult helyzeteimben útmutatást Tőle. Preciz, alapos és ugy vázolja fel a megoldásokat, hogy érthető és megoldható.Csodálom, hogy nem fogy a türelme és szerény tud maradni. Ezen a vonalon kérek gyors segítséget. Maradjanak még sokáig és az asztrológusnőnek jó egészséget hozzá. Én kigyógyultam egy komoly betegségből, és hiszem, ebben Neki is nagy része volt. Merem bátran ajánlani MINDENKINEK. Köszönöm: Gabriella 49

Margit on április 12, 2016 Válasz

Hozzaszo szép jonapot!
Hétnap elteltével elégetem a papírt és ember formájú lett a hamu.és melette pébz formájunak láthato a sok apro ez milehet? nagy baj e véletlen ráfujtam.és lement a szönyegre véletken.1954-06-13 születem .kedves Juditka mit lát a továbiakban .szerelemben egéségben házhoz lesz e szerencse.
Köszönöm tiszteletel!!!
Margit.

    Lunczer Judit on május 24, 2016 Válasz

    Kedves Margit! Azt jelenti, hogy hamarosan beindul az anyagi gyarapodás az életében! Csak nagyon fontos, hogy Ön is bízzon benne, higgye el, hogy tényleg így lesz. Egészségi állapota is javulhat, főleg, ha lélekben minden rendben van. Párkapcsolati terület blokkolt, jó lenne eltávolítani Önről ezeket, hogy a pozitív változás itt is beinduljon. Keressen fel a 0690633931-es számon (485 Ft/p), amennyiben kéri! Lunczer Judit – 935

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét