Liliom - kártya és Ji Csing segítségével adok választ

Liliom

NEM ELÉRHETŐ

(37 értékelések)

Technikák: Kártyajóslás, Látnoki képesség, Tarot
Specialitások: Az élet értelme, Család, Gyerekek, Szerelmi jóslás

Hívd most

 • Hívd
 • 0690 633 931
 • 485 Ft/p
 • és üsd be a kódot
 • 552

Üdvözöllek!
Liliom vagyok, mások életének, sorsának megoldásában nyújtok segítséget, főleg kártya és Ji Csing segítségével.

Mottóm: Szeress, és szeretetet fogsz visszakapni; ugyanaz a Hold tükröződik milliónyi tóban: nézz föl, és ismerd meg az Igazságot!

lelki társ, szerelmi problémák, nagy Ő, keresem a párom, párkeresés, családi problémák

Párkapcsolati, szerelmi, emberi kapcsolatok megoldása a szakterületem, de bármilyen témában hívhatsz, segítek. Tanácsadással, jóslással már 10 éve foglalkozom. Feladatomnak érzem saját és mások karmikus sebeinek gyógyítását. Hiszek a karmában: az ok-okozati összefüggésekben, és abban, hogy semmi sem véletlen.

Tarot kártyáim segítségével könnyedén választ kaphatunk az emberek között lévő kapcsolatok és feladataink karmikus hátterére. A lapok útmutatást adnak, azonban a döntés mindig a mi kezünkben van!  A Ji Csing ezekben a döntésekben segít, tiszta képet kaphatunk általa, és könnyebben maradhatunk vagy térhetünk rá a helyes ösvényre.

Keress fel és tisztánlátásommal, tarot kártyáimmal és a Ji Csinggel segítek helyesen látni, és ugyanígy a várható fejleményekre és következményekre is rávilágítok eszközeim segítségével!

vélemények jósokról, beszéltél már jóssal, melyik jóst ajánlod, jóslással kapcsolatosa tapasztalatok

Éva, 42 éves, Balatonlelle

Nagyon jó tanácsokkal, ötletekkel látott el engem Liliom jósnő, elfogadtam a korom, és hogy nem kell egyedül lennem, így nemrégiben a szerelem újra rám talált. Köszönöm!

Balázs, 21 éves, Szeged

Azt gondoltam, hogy az életem véget ér azzal, hogy elveszítettem Timit és a szerelmét, nagyon magam alatt voltam, köszönöm, hogy erőt adott nekem. A új szerelmet még várom, de érzem és tudom, hogy hamarosan eljön.

 

szerelem, párkapcsolati jóslás, párkapcsolati elemzés, csillagjegyek és a párkapcsolat

Felhasználók hozzászólásai (8)

Marianna on október 9, 2015 Válasz

Nekem 2 két 3-as van a születési dátumomba
Marianna

  Liliom on október 10, 2015 Válasz

  Kedves Marianna! Ha egy szám 2x szerepel a születési dátumában, az nem feltétlenül jelent jót. Jelez szerencsét ugyan, de azt is látom, hogy negatív energiák vannak Önön, amik gátolják a szerencséjét. Hívjon és leveszem a negatív erőket Önről, és ráerősítek szerencséjére!
  Liliom 552, 06 90 633 931 (485 ft/p)

zoli on április 28, 2017 Válasz

kedves liliom szeretném megkérdezni öntől hogy van e rajtam átok rontás szerelmi kötés nagyon úgy érzem hogy szerelmi kötés áldozata lettem mert valami a sorsom vagy valaki teljesen ellehetetleníti nem működik ez az élet terület.. 🙁 vagy isteni időzítés működik

  Astro 24h on május 12, 2017 Válasz

  Kedves Zoli! Igen, tettek Önre szerelmi kötést szakember által. Mielőbb meg kell szabadulnia tőle, hogy szerelmi életébe pozitív változások jöjjenek. Keressen meg érte a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc)! Szeretettel: Liliom 552

zoli on szeptember 16, 2017 Válasz

ez égben kötött vagy szakember által köttetett szerelem? mert érzek valamit ami Elképesztő természetfeletti energiák most az egyszer azt érzem hogy nem én irányítok.

  Astro 24h on szeptember 20, 2017 Válasz

  Kedves Zoli! Minden ember okkal lép be az életünkbe. Ők vagy a boldogságot hozzák, vagy egy leckét tartogatnak számunkra. Ha megírja nekem a hölgy születési dátumát, megnézem, hogyan alakulhatnak a dolgok. Szeretettel: Liliom 552

Zoli on szeptember 20, 2017 Válasz

1996. július. 19. ben született én 1991 szeptember 20.

  Astro 24h on november 8, 2017 Válasz

  Kedves Zoli! Nagyon erős kötelék van Önök között, előző életeikben már találkoztak. Amikor ilyen lelkek közel kerülnek egymáshoz, megmagyarázhatatlan érzések törnek fel. Nem minden esetben válik ezekből párkapcsolat, inkább erős baráti kötelék. Most hol tart Önök között a dolog? Lapjaim szerint nem a reményei alakulnak a dolgok. Várom válaszát! Liliom 552

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét