Leopold

NEM ELÉRHETŐ

(107 értékelések)

Technikák: Cigánykártya, Inga, Látnoki képesség, Lelki tanácsadás
Specialitások: Az élet értelme, Család, Egészség, Gyerekek, Munka

Hívd most

  • Hívd
  • 0690 633 931
  • 485 Ft/p
  • és üsd be a kódot
  • 457

Üdvözöllek, Leopold vagyok!

 

Első sorban kártyavetéssel foglalkozom, és az érzelmek kifürkészéséhez értek igazán.

A kártya jóslás számomra nyomozás, logikai feladvány. Ez a tevékenység adja nekem az éltető erőt. Minden embernek szüksége van segítségre. Az ezotériával régóta kapcsolatban állok, tisztánlátónak és médiumnak tartom magamat, de életem egy fordulópontja után ez a kapcsolat különösen elmélyült.

Úgy döntöttem, hogy tudásomat az emberek megsegítésére használom fel. Cigánykártyából, Rider Tarotból és Crowley Tarotból is kiválóan jósolok, de ugyanolyan előszeretettel használom a pozitív energiámat, azt is kérheted tőlem.

Ha valakin rontás, ártó szellem vagy átok van, esetleg negatív energia, azt automatikusan megérzem és le is veszem róla. Valamint kérheted a pénzenergiámat is, ami visszajelzések alapján nagyon hatásos.

 

Ha meghallom annak a személynek a nevét, akiről jósolok, mintha egy láthatatlan úton keresztül odajutnék hozzá. Mindent látok, ami benne lejátszódik vagy körülötte zajlik. Életemben a legizgalmasabb dolog, a számomra legkedvesebb szenvedély az emberek legbelsőbb titkainak megfejtése, érzéseinek felfedezése.

 

A legjobb tudásom szerint fogok Neked segíteni. Látásom és tisztán hallásom vezet biztos utamon. Várom szeretettel a hívásodat a 457-es kódon!

Felhasználók hozzászólásai (2)

zoli on április 11, 2017 Válasz

kedves leopold meg szeretném kérdezni öntől hogy ha szerencsejátékon játszom tippmixen folyamatosan a közeljövőben van e esélyem kisebb nagyobb összegek re.

    Astro 24h on április 11, 2017 Válasz

    Úgy látom, kedves Zoli, hogy ez az időszak Önnek nem kedvező nagy nyeremény megragadására. Régóta próbálkozik? Úgy érzem, hogy szerencse blokk van Önön. Levételért bármikor megkereshet a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc)! Leopold 457

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét