karmaemma

Karma Emma

NEM ELÉRHETŐ

(15 értékelések)

Technikák: Számmisztika
Specialitások: Pénzügyi jóslás

Hívd most

 • Hívd
 • 0690 633 931
 • 485 Ft/p
 • és üsd be a kódot
 • 374

Karma Emma vagyok, szeretettel köszöntök mindenkit!

15 éve foglalkozom sorselemzéssel, 2 éves parapszichológiai tanfolyamon fejlesztettem a tudásom. Megtanultam a számmisztika rejtelmeit, a különböző kártyák jelentését. Több fajta kártyával dolgozom: Tarot, cigánykártya, Rúna.
A tisztánlátásom mindenféle segítő eszköz nélkül is működik. Felismerem a negatív blokkokat, energiákat, átkokat. Levételükben rituálé segítségével tudok segíteni Neked.

A pénzügyi gondokra is meg van a megoldás! Be tudom vonzani Veled együtt a pozitív energiákat, a pénz energiáit. Legfőbb területem a párkapcsolatok, karmikus párkapcsolatok.

Az élet minden területén közösen, együttműködve megtaláljuk a megoldást! Kérheted a segítségem jogi peres ügyekkel, ingatlan eladással-vétellel, lelki problémákkal, pénzügyi gondokkal, üzleti tanácsadással kapcsolatban. Az angyalokkal is kommunikálok, rajtam keresztül megkaphatod a segítségüket!

Fő feladatomnak érzem, hogy az embereknek segítsek, gondjaikat megoldjam, EZ A KARMÁM

vélemények jósokról, beszéltél már jóssal, melyik jóst ajánlod, jóslással kapcsolatosa tapasztalatok

Anita, 31 éves, Budapest

Kedves Karma Emma, köszönöm a pénzenergiát amit Ön ajánlott és el is végzett Nekem. Megszűntek az anyagi gondjaim, és felvettek arra a munkahelyre, amiről oly sokat beszéltünk!

Zoltán, 28 éves, Miskolc

Köszönöm a szerencseszámokat, amit kiszámolt Nekem Kedves Karma Emma. Azóta is csak azokkal a számokkal játszom, és folyamatosan vannak kisebb nagyobb nyereményeim!

Felhasználók hozzászólásai (6)

zoltán on szeptember 19, 2016 Válasz

1991.09.20 ez a születési dátum mit rejt a karmámba

  Astro 24h on január 18, 2017 Válasz

  Kedves Zoltán! Karmája egy egészen másik út, mint amelyen most jár. Ugye Ön is érzékeli, hogy amerre most tart, nem sokkal viszi előrébb? Karma oldást kell végeznünk, mert előző életeiből olyan terheket hozott, melyek akadályozzák abban, hogy a helyes útra léphessen! Ha szeretné kérni, elér a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/p), 374-es kódon! Várom szeretettel: Karma Emma

zoltán on március 29, 2017 Válasz

köszönöm segített figyelmeztetett és hogy felhívta a figyelmem meditációs gyakorlatokat fogok végezni hogy feloldjam a saját karmám

  Astro 24h on március 31, 2017 Válasz

  Örülök, hogy segíthettem, kedves Zoltán! Ha egyedül nem megy, és szeretné, hogy segítsek, elér a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/p), 374 kódon! Karma Emma

zoltán on március 31, 2017 Válasz

még annyit szeretnék megkérdezni öntől hogy van egy személy aki született 1996. július 19. én 1991. 0 9. 20.. van e közös utunk én úgy érzem hogy ő az igazi hogy ő az ikerlángom tehát hogy öh a nagy ő..

  Astro 24h on április 3, 2017 Válasz

  Kedves Zoltán! Nagyon jó kapcsolat alakulhat ki Önök között. Jelenleg hol tartanak? Még csak ismerkedési fázisban? Karma Emma

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét