jazmin

Jázmin

NEM ELÉRHETŐ

(125 értékelések)

Technikák: Látnoki képesség
Specialitások: Az élet értelme, Család, Egészség, Munka, Pénzügyi jóslás

Hívd most

 • Hívd
 • 0690 633 931
 • 485 Ft/p
 • és üsd be a kódot
 • 522

Jázmin vagyok. Tisztánlátóként születtem, azóta vannak különleges képességeim.

7 évvel ezelőtt jelent meg előttem Jézus, és azt az érzést nehéz lenne leírni ide. Hirtelen megvilágosodtam, és csodálatos érzés volt. Tudom, ezt most hogyan olvasod, lehet, mosolyogsz is ezen. Ezután még többet fejlődtem.

Egyszerűen hallom az angyalokat. Látok eltűnt embereket, állatokat, tárgyakat.

Az angyalok segítségével végzek gyógyításokat, és a tanácsaikat tudom Neked közvetíteni, bár lehet, hogy először nem biztos, hogy pont arra számítasz, amit mondok, de mindennek megvan a miértje. Rosszat nem szeretek mondani, de néha muszáj kimondani, és van olyan dolog, amit még nekem sem mondanak el, egyszerűen csak azért, mert változtathatsz a jövődön.

A választási lehetőséget megmutatják, és szívesen elmondom azt is, hogy melyek azok. Amit természetesen nem én fogalmazok meg, én csak közvetítem az angyalok válaszait, így tudok irányt mutatni életed bármely területén. Legyen az párkapcsolat, gyermek, betegségek, munka, pénz, és sorolhatnám még, hiszen az angyalok előtt nincsenek titkok.

angyalkommunikáció, angyalok, angyali üzenet, egészségügyi probléma, betegség, betegségek, betegség kezelése, alternatív módszer, elhagyott tárgy, elveszett tárgy, elveszett személy

Csak kérdezz bátran. Azt azért tudnod kell, hogy ehhez el kell mélyülnöm csendben és hallgatnom kell a válaszokat, valamint az üzeneteket.

Előfordulhat, hogy megkérlek, várj egy picit. Türelmed kérem olyankor éppen ezért. Nem, nem szakadt meg a vonal, ne ijedj meg. Fontos, hogy pontosan tudjam a válaszokat elmondani.

Először nagyon sok ismerősömnek, barátomnak tudtam segíteni. Most szeretnék Neked is. Viszont fontos az együttműködés, hiszen sokszor mi teremtjük meg magunknak a rosszat, fontos tudnod, hogy a negatív gondolatoknak nagyobb teremtő ereje van, mert általában azokat az emberek többször megerősítik újabb és újabb negatív gondolatokkal, ilyenkor érezzük magunkat egyre rosszabbul.

Én szeretném ha jól éreznéd magad. Hívj! Neked is segíteni szeretnék.

vidó jósokról, jóslás, ingyen jóslás, kártyajós, cigánykártya jóslás, jósok, telefonos jósok, elérhető jósok

vélemények jósokról, beszéltél már jóssal, melyik jóst ajánlod, jóslással kapcsolatosa tapasztalatok

Csongor, 37 éves, Budapest

Köszönöm, kedves Jázmin a segítéségét, sokat jelentett számomra, hogy Ön mellettem állt, mikor már minden reményemet elveszítettem. Energiával töltött fel.

Réka, 34 éves, Szeged

Szűnni nem akaró fájdalmakkal küzdöttem, egészen addig, amíg Jázmint meg nem találtam!

pénzrituálé, bőségrituálé, aranyhal rituálé, fortuna, bőségszaru, tízmilliószoros nap, rituálé, mágia. pénzmágia, szerelmi mágia, szerelmi kötés, gyógyító rituálé, szerencsemágia, szerencse rituálé, szerelmi rítus, rituálé, otthon végezhető mágia, otthon végezhető rituálé

Felhasználók hozzászólásai (7)

Bence on december 11, 2013 Válasz

Szia Jázmin..

Ki szeretném deríteni,hogy van e rajtam rontás,és ebben az Ön segítségét szeretném kérni. Előre is köszönöm szépen.
Bence.

Jázmin on szeptember 12, 2014 Válasz

Kedves Bence!
Rontást nem látok.De rengeteg negatív gondolatod van.Sok sok fájó seb,amit nem dolgoztál föl rendesen.szívesen segítek ha szeretnéd.Remélem nem baj hogy le tegeztelek.Üdvözlettel:Jázmin

Timea on szeptember 23, 2014 Válasz

Kedves Jàzmin! SMS-ben mar egyszer beszeltunk, gyermekaldassal kapcsolatban. On azt mondta, hogy 1,5 even belul johet a gyermek. A kerdesem az lenne, hogy ennek mik a feltetelei? Mit kellene tennem azert, hogy minel hamarabb sikeruljon? Koszonom szepen!
Timea

Ancsi on március 12, 2015 Válasz

Kedves Jázmin!
Én(1981/05/13) csak azt szeretném megkérdezni,hogy ennek az évnek,2015. melyik hónapjában fogunk összeköltözni a Kedvesemmel(Zoli:1966/02/09)? Illetve mikor fogunk összeházasodni, ugyanebben az évben vagy csak jövőre? Válaszát előre is köszönöm!

  Astro24h on augusztus 17, 2015 Válasz

  Kedves Ancsi! Év vége felé látok Önnél nagy változást, de a részleteket telefonon tudom elmondani kérem hívjon a 0690633931-es (485Ft/p) telefonszámon 522 kódon. Üdv. Jázmin

Csongor on június 11, 2015 Válasz

Szia Jázmin!
Köszönöm neked mindazt mit teszel! Számomra egy igazi Angyalka vagy! Szeretnék kapcsolatban lépni veled, megbeszélni sokmindent!
Addig is kívánok minden elképzelhető szépet & jót!
<3
Üdvözlettel: CSONGOR

  Astro24h on augusztus 17, 2015 Válasz

  Kedves Csongor! Várom mielőbbi hívásod a 0690633931-es (485Ft/p) telefonszámon az 522 kódon. Üdv. Jázmin

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét