Happy

NEM ELÉRHETŐ

(42 értékelések)

Technikák: Cigánykártya
Specialitások: Munka, Rituálék, Szerelmi jóslás

Hívd most

 • Hívd
 • 0690 633 931
 • 485 Ft/p
 • és üsd be a kódot
 • 354

Szeretettel üdvözöllek, Happy vagyok.

Talán felmerült a kérdés benned, hogy miért is Happy a nevem. A Happy név egészen gyerekkoromig vezethető vissza. Egy idős hölgynek lelki segítséget tudtam nyújtani, és ő már akkor azt mondta nekem, hogy mindig maradjak ilyen “happy”, vagyis boldog, hogy másnak is segítséget, illetve boldogságérzetet tudjak nyújtani.

Istennek hála, az évek során ezt még tudtam kamatoztatni, mert rengeteg embernek sikerült már segítséget és lelki békét nyújtanom. Ez lett a hivatásom.

energiák, pozitív energia, szerelmi élet, szeretnék boldog lenni, hogyan éljek kiegyensúlyozott életet,, energiaszint emelés

A fő területem, amivel foglalkozom, a cigánykártya jóslás, 9 szentek imái, és rontástisztítás.
A 9 szentek imáival a családom hagyományait viszem tovább.

Mit is jelent az, hogy 9 szentek?

A 9 szentek: BJFKHLKJK
Itt mindegyiknél megvan a külön ima, hogy mit kell használnom. Ezeket az imákat csak is jó célra használhatom. A nagymamám halálakor ezt kézrátétellel kaptam, mert én rendelkeztem olyan erőkkel, amivel a későbbiekben az embereknek segíteni tudtam és tudok.

Amiben eddig segíteni tudtam: nehéz anyagi helyzetű emberek fellendülésében, egészségügyi problémák pozitív változásában, párkapcsolatok jobbá tételében.

Szeretném, ha Te is bizalommal fordulnál hozzám, hogy át tudjam adni a szentek energiáját, a szeretetet és a megértést, ami bennem lakozik!

vidó jósokról, jóslás, ingyen jóslás, kártyajós, cigánykártya jóslás, jósok, telefonos jósok, elérhető jósok

vélemények jósokról, beszéltél már jóssal, melyik jóst ajánlod, jóslással kapcsolatosa tapasztalatok

Mónika, 40 éves, Sopron

Puszilom, kedves Happy! Ennyire energikusnak még sosem éreztem magam, valóban sokan segített, másoknak is ajánlom!

Rita, 23 éves, Ózd

Köszönöm a sok hasznos tanácsot, és hogy kertelés nélkül elmondta, mit lát az életemben, párkapcsolatomban. Igaza lett, ez részben jó, részben pedig.. Köszönöm, hogy észhez térített!

kártyajóslás, kártyák, cigánykártya, cigánykártya jóslás, cigánykártyából jóslás, cigánykártya jós

Felhasználók hozzászólásai (8)

vilmosné on december 5, 2014 Válasz

üdvözlöm kedves Happy,multkor beszéltünk telefonon csaknem tudtuk befejezni a beszélgetést mert mobilról hivtam és előfizetéses szoktak rárakni a szolgáltato egy bizonyos összeget és ez lejárt azért szakadt meg a vonalnem nagyon tudom önt hivni pedig szeretnék önel beszélninem tudom E-mailen nem tudunk beszélgetn vagy irni nem tudok önek

  Astro24h on augusztus 5, 2015 Válasz

  Kedves! Holnap délelőtt itt vagyok és várom az Ön hívását segítek mindenben! Kérem hívjon a 0690633931-es (485Ft/p) telefonszámon. Üdv. Happy

Andor on február 10, 2015 Válasz

jónapot kaptam egy sms és fel hivtam őnt csak szétkapcsolt és az sms ben az ált hogy egy szeméj befojásol eről szeretnék érdeklődi szűletem 1962.07.15 Balogh Andor .

Astro24h on augusztus 5, 2015 Válasz

Kedves Andor! Holnap délelőtt itt leszek és várom hívását minden kérdésére pontos választ fogok adni. Hívjon a:0690633931-es (485Ft/p) telefonszámon. Üdv: Happy

Zsolt on szeptember 27, 2015 Válasz

Kedves Hepyy.Zsolt vagyok ha emlekszikram ne fejesztuk be azt az egyedi Imat ami megved mindentol.Le lehene e irnom hogy mindig elolvasam szuksegem van segitsegre.

  Happy on szeptember 27, 2015 Válasz

  Kedves Zsolt! Természetesen leírhatja, hogy mindig segítségére legyen. Keressen fel a 354-es kódon, 06 90 633 931-es számon (485 ft/p) és el fogom mondani Önnek mégegyszer, pontosan. Köszönöm bizalmát: Happy

Szilvia on március 27, 2017 Válasz

Kedves Happy!Köszönöm a hosszú imát!
Bonyolultan találtam Önre!Nagy energiát kaptam,azonnal elvégeztem amit kellett.A Családomban várom a változást!Az anyagiakban a csodát!Sajnos most a telefonom kapcsolt szét korlázozva vagyok havi szinten.Áprilisban még szeretnék beszélni Önnel!Szeretettel Szilvi(62)

  Astro 24h on március 29, 2017 Válasz

  Kedves Szilvia! Örülök, hogy segíthettem! Bármikor állok rendelkezésére, ha lehetősége lesz telefonálni, a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/perc)! Happy 354

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét