Gloria

Glória

NEM ELÉRHETŐ

(295 értékelések)

Technikák: Kártyajóslás, Látnoki képesség, Lelki segítségnyújtás, Sorskártyák, Távgyógyító
Specialitások: Egészség, Szerelmi jóslás

Hívd most

  • Hívd
  • 0690 633 931
  • 485 Ft/p
  • és üsd be a kódot
  • 532

Szeretettel üdvözlöm Önöket! Glória vagyok, és szeretném felajánlani  a segítségemet.

Évezredek óta, már időszámításunk előtt, az emberek kíváncsiak voltak sorsuk további alakulására. Ezért segítséget kértek azoktól akiknek ez a tudás a jövőbe látó képesség megadatott.

Gondoljunk a történelem nagy hadvezéreire (Nagy Sándor, Néró , Brutus) vagy esetleg történelemben hozzánk közelebb eső egyénekre,  akik sorsunkat vagy jelenünket befolyásolták (Hitler, Sztálin stb.) és akiknek a tettei a mai napig formálják életünket pozitív illetve negatív formában.

Nagyon fontos a jelen az életünkben és az ami várhat ránk.

Ezért feltétlen fontos rendszeresen fordulni a tanácsadókhoz. Én is mint a többi látó, érző, médium, táv- és lélekgyógyító és jós tanácsadó az Önök segítségére állok. Válaszaimmal az Önök kéréseire, megpróbáljuk a rosszat elkerülni. Segítek abban, hogy előjöjjenek olyan dolgok, ami tudatalattijában  rejtőznek és a beszélgetés folyamán együtt tudjuk ezeket felszínre hozni és megpróbálni ezeket a gondokat jó irányba terelni,valamint a lelki problémákat is átbeszélhetjük és megoldást találunk rá.

Lehetséges, hogy Ön nem is gondol ezekre a dolgokra, rég elmúltnak tekinti őket, miközben a múltunk  ráköszönt a jövőnkre. Ennek tudatában kell élnünk, ezért szükséges a gondjait, örömeit, bizonytalanságait megosztani valakivel.

A világ változik és ez által mi is változunk. Ezért a sorsunk előre vetített filmje is változhat időszakonként. Különböző módszerekkel segítek Önnek ha valóban hisz benne és részt akar ebben venni. Vállalom a sorsának a meghallgatását, hogy a mélyben lévő lerakódott események felszínre törhessenek.

Több évtizedes kórházi gyakorlat után biztonsággal merem vállalni, hogy feltárom Önnek a jövője alakulását.

Saját magam által kifejlesztett kártyákkal és módszerekkel segítek ebben. Megtalálom a probléma gyökerét és megoldást nyújtok Önnek.

1889-ben született borszéki dédanyám kezdte a jóslást belém ültetni. Felnőtt koromban új módszereket fejlesztettem ki. Távgyógyítással, lelki tanácsadással és energiaküldéssel is foglalkozom. Kontroll jóskártyát is használok a bizonytalan helyzetekre.

Ezenkívül még felajánlom látnoki képességem is, mellyel több mint 30 éve rendelkezem.

Ebben is tovább fejlesztettem tudásomat.  

Állok rendelkezésükre.

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét