Gábriel 323

Gábriel

NEM ELÉRHETŐ

(29 értékelések)

Technikák: Inga, Számmisztika
Specialitások: Család, Egészség, Munka, Pénzügyi jóslás, Szerelmi jóslás

Hívd most

  • Hívd
  • 0690 633 931
  • 485 Ft/p
  • és üsd be a kódot
  • 323

Minden kedves telefonálót köszöntök. A nevem Gábriel.

Gyermekkorom óta érdekelnek ezek a spirituális  dolgok. Elvégeztem a metafizikai akadémiát. Az ezoterikus jóslás különböző ágaival 19 éve foglalkozom. Betekintettem a reiki tudományaiban.

Technikáim: számmisztika, inga, kártyák.

Keresem az élet értelmét, kutattam hívatásomat, rájöttem nagyon közel áll hozzám a számok rejtelmes világa. Születési dátumokból megtudhatjuk karmikus feladatainkat ezen a síkon. Szerencse számok megadása szerencse napokon. Gyakorlom az időutazást. Sorselemzést a kártyák segítségével végzem. Szellemgyógyászatnál , negatív erők tisztításánál ingámat kérem állapot felmérésre. Egészségi kérdéseknél az isteni arkangyalokat hívom segítségül, ezoterikus jóslás angyalokkal.Gyógyító energiákat tudok közvetíteni.

Nevem is Gábriel arkangyal ajándéka. Dolgoztam egy közösségben embereket gyógyítottunk, elláttuk őket lelki tanácsadással. Jelen pillanatban is végzek karitatív szolgálatot az ezoterikus jóslás mellett.

Én megtaláltam az utamat az égiek segítségével az ezoterikus jóslásban. Tudásomat köszönhetem tanáraim, mestereimnek is. Szeretettel fogadok minden kedves telefonáló embert, aki hozzám fordul segítséget remélve.

 

Felhasználók hozzászólásai (4)

Kats on december 30, 2013 Válasz

Köszönöm hogy lelket öntött belém tudja nagyon el vagyok keseredve! Remelem sokat gondol majd Kisfiamra,hogy életünk picit megvaltozzon!Nagyon jó volt Önnel beszélni!Köszönöm KatA

CA on május 5, 2014 Válasz

Kedves Gábriel! Édesanyámmal beszélt telefonon és olyan tényeket mondott el a családomról, magánéletemről amelyek teljes mértékben igazak. Szeretnék Önnel én is beszélni telefonon. Általában mikor elérhető?

Gábriel on május 23, 2014 Válasz

Kedves Kats!
Én is köszönöm hogy megtisztelt hogy irt nekem.A szeretet -remény és a gondviselés angyalai önökkel vannak.miindennapjainkba ..csak kérjük őket segitségül.Segitségemre továbbra is szeretettel számithatnak. Gábriel (323-as kód)

Gábriel on május 23, 2014 Válasz

Kedves CA
Örömmal tolt el ha segithetek.Várom szeretettel mindennap az adások alatti időben l0-14 óra között..
Gábriel::323-as kódomon.

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét