Faragóné Inci

NEM ELÉRHETŐ

(37 értékelések)

Technikák: Cigánykártya, Kártyajóslás, Sorskártyák
Specialitások: Az élet értelme, Barátok, Család, Egészség, Gyerekek

Hívd most

  • Hívd
  • 0690 633 931
  • 485 Ft/p
  • és üsd be a kódot
  • 907

Köszöntelek, Faragóné Inci vagyok!

38 éves tapasztalattal rendelkezem az okkult tudomány és sorselemzés terén. Képességeimet őseimtől örököltem, nagyapám és édesanyám által. Majd anyósom, halála előtt, egy seprűt hagyott rám, amivel a lakást tisztára kellett sepernem. Akkor még én sem értettem, mit jelent… Ha érdekelnek a régi szokások, hiedelmek, mágiák, szívesen beavatlak!

Sorselemzést kártyákból végzek. Kérheted a segítségem még szellem-, átok-, és rontáslevételben, vizsgálatban, és megszabadíthatlak a szemmel veréstől is. Látói képességemnek köszönhetően felveszem a kapcsolatot elhunyt lelkekkel. Kapcsolatban állok a szellemvilággal. Segíthetlek aura- és csakratisztítással, feltöltéssel, a mágneses tér rossz hatásának megszüntetésével. El tudom mondani, hogyan helyezd el fekvőhelyed, hogy megelőzd a betegségeket vagy, hogy nyugodtan tudj aludni. Meg tudom állapítani, hogy a betegségeket milyen lelki gondok okozzák, és milyen gyógymódokat érdemes alkalmazni, valamint hogyan.

Ezeken a területeken tudlak Téged is segíteni.
Szeretettel várom hívásodat a 907-es kódon!

vidó jósokról, jóslás, ingyen jóslás, kártyajós, cigánykártya jóslás, jósok, telefonos jósok, elérhető jósok

vélemények jósokról, beszéltél már jóssal, melyik jóst ajánlod, jóslással kapcsolatosa tapasztalatok

József, 55 éves, Gödöllő

Faragóné Incike Ön visszaadta Nekem a családomat, újra beszél velem a lányom és a feleségem.

Ica, 67 éves Budapest

Engem évekkel ezelőtt megátkoztak, és erre Ön jött rá Kedves Faragóné Inci amit köszönök, hogy levette rólam az átkot és védelmet is adott. Normálisak újra a minden napjaim 

Felhasználók hozzászólásai (2)

Ildikó on április 9, 2017 Válasz

Hozzászólás
Köszönöm a mérhetetlen segítséget már most biztonságérzetet adott és most jobban érzem már magam. Tényleg működik a rontás levétel . Köszönet és hála . Tisztelettel Ildikó egerből .

    Astro 24h on április 11, 2017 Válasz

    Kedves Ildikó! Nagyon örülök, hogy visszajelzett, örülök, hogy valóban érzi a hatását. A legjobbakat kívánom, és ha bármikor segítségre van szüksége, itt elér: 0690633931 – 485 Ft/p! Szeretettel: Faragóné Inci – 907

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét