Ezó 983

Ezó

NEM ELÉRHETŐ

(143 értékelések)

Technikák: Asztrológia, Asztrológus, Asztronumerológia
Specialitások: Család, Egészség, Munka, Pénzügyi jóslás, Szerelmi jóslás

Hívd most

  • Hívd
  • 0690 633 931
  • 485 Ft/p
  • és üsd be a kódot
  • 983

Szeretettel üdvözöllek, a nevem Ezó!

Diplomás sorselemző, asztronumerológus,vagyok valamint tisztán érző
Elsősorban a számmisztikára épülő asztrológiával foglalkozom.
A születésnapodból rögtön megállapítható, melyik bolygó az, amely kihatással van a mindennapjaidra. A kiszámított személyes évből pedig következtetni tudok a jelenlegi életszakaszodnak aktuális történéseire, feladataira. A születési horoszkóp elkészítésével bele tudok nézni a sorskerekedbe, élettervedbe is. Így megtudhatod, mire születtél, jelenleg hol tartasz, melyik életterületén várható pozitív vagy esetleg negatív esemény.

A tendenciákat akár pontos születési óra nélkül is el tudom Neked mondani.

A legfontosabb szakterületem a pályaorientáció. Milyen területen lehet sikeres, hozott képességei és személyiségjegyei alapján.
Párkapcsolati problémák és lehetőségek időszakait is ki tudom keresni, kapcsolatelemzéssel.
Negatív energia, blokk feltárásával is foglalkozom, ingám segítségével is.döntéshelyzet, hogyan döntsek, jóslás, jósoltatás, kisiklott élet, rossz kerékvágás, mi tévő legyek

Abban hiszek, hogy mindig Neked kell kérni a segítséget, hiszen senki nem avatkozhat bele a szabad akaratodba, így én csak a hozott beleérző képességemmel segítek Neked.

Meglátom mások sorsában a fontos lehetőségeket, nehézségeket, figyelmeztető jeleket. Tudok segíteni döntési helyzetekben, előrejelzés, prognózis tendenciák keresésében.
Ma már szakterületemet nem csak tanulom, hanem tanítom is, így küldetésem következő szintjére léptem.
Fordulj hozzám bizalommal, segítek!

 

vélemények jósokról, beszéltél már jóssal, melyik jóst ajánlod, jóslással kapcsolatosa tapasztalatok

Márta, 40 éves, Sopron

Kedves Ezo! Köszönöm, hogy segítet az új munkahellyel kapcsolatosan, nehéz volt megszokni az új környezetet, de Ön erőt adott nekem. Köszönöm és puszilom.

Albert, 23 éves, Budapest

Hasznos tanácsokkal látott el, amikor nehéz döntést kellett meghoznom, és jól is döntöttem végül. Köszönöm, sokat segített.

asztrológia, horoszkóp, sorselemzés, asztrológusok, horoszkóp készítés, horoszkóp készítők, sors, csillag jóslás, csillagok állása, bolygók üzenete, bolygóállás

Felhasználók hozzászólásai (4)

robert on október 1, 2014 Válasz

Meg kerem tesek meg nezni az en penz ugyeimet robert 32

Cecília on november 10, 2014 Válasz

Üdvözlöm!
Én vagyok az a Cecília aki 86 február 20 án született. Kb. egy hete hívtam önt.
Mondta hogy egészen érdekes a képletem, de sajnos megszakadt a vonal, lejárt a pénz. Lényegében mindent elmondott, már ott tartottunk, hogy tudom e hogyan kell kaparósozni, ha sorsjegyet veszek. Halottam olyat, hogy el kell dobni előtte egy pénz érmét, meg a tv ben láttam h személyre szabott pénz mágiát végeznek és mindenki kap egy kódot a szül. dátuma alapján. Eddig úgy vetem észre hogy a születési év talán utolsó két jegyéből redukálnak egyet, és a második harmadik jegy pedig a hónap napot jelöli, de nem tudom hogy két jegyű szám esetében is így van e, illetve ha a jegyek összege több mint 10….Eddig is voltak és azóta is lettek kisebb nyereményeim, 5 ezer, 10 ezer ft, Szuperbankón szoktam játszani és nyerőnégyesen 🙂
valami pénz mágiát szerencsehozó mágiát tudna nekem ajánlani? ami meghozza a szerencsét. Örülnék neki, ha nem kéne visszamennem a gyárba dolgozni. Imádok énekelni egyébként és tudok is sokak szerint, de sajnos pánikbeteg vagyok és az utazást sem bírom jól, ezért nem tudom tudnám e csinálni, pedig vágyom az éneklésre kisgyerek korom óta.
Üdvözletem
Cecília

Cecília on november 10, 2014 Válasz

Még valami! Azért is szeretnék pénzt nyerni, hogy a párom tartozását is le tudjuk rendezni, és hogy tudjunk félrerakni pénzt, mert nincs saját lakásunk, és később szeretnénk majd babát is, de ahhoz kell a pénz. Am érdekes hogy pont ez az ön száma, mivel a 9-es és a 8-as szokott nekem szerencsét hozni, a 9 meg a három többszöröse, szal a pók szerencsét hozott nekem eddig, és annak 8 lába van, valamint odafigyelek a feng shuira. mikor a már amúgyis ott lévő lefele fordult kulcsot és patkót megfordítottam a szoba ajtó fölött, akkor anyu egyből nyert a lottón 10 ezer ft-ot 🙂 Köszönöm a válaszát!

Név on június 27, 2016 Válasz

Hozzászólásnekem van kettesem de nem birom hivni alexandret mert nincs penz a kártyámon mit tegyek????

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét