Váradi Éva

NEM ELÉRHETŐ

(4 értékelések)

Technikák: Cigánykártya, Ji king kártya, Mágia, Tarotkártya
Specialitások: Munka, Pénzmágia, Reiki, Rituálék, Szerelem

Hívd most

  • Hívd
  • 0690 633 931
  • 485 Ft/p
  • és üsd be a kódot
  • 341

Köszöntelek, Éva vagyok!

Jósnő, metafizika tréner- és oktató, életvezetési és spirituális tanácsadó.

Közel 20 éve foglalkozom ezotériával, spirituális tanokkal. Néhány éve a metafizika területét is tanulmányozom, melyből tréneri és oktatói végzettséget, valamint életvezetési speciális tanácsadó képesítést szereztem a Metafizikai Akadémián. Rendelkezem valláspszichológiai és integrálpszichológiai végzettséggel, amit a Szintézis Szabadegyetemen szereztem meg.

Életvezetési tanácsadóként segíteni tudlak az önismeret megszerzésében; megingott önbizalom helyreállításában; lelki súlyok, lelki terhek oldásában, feldolgozásában; krízis- és válsághelyzetek kezelésében; megromlott emberi kapcsolatok – elsősorban párkapcsolat – helyreállításában, vagy elengedésében.

Életvezetési tanácsadóként főbb szakterületeim a szemléletfejlesztés, önérvényesítés, tudatos életvezetés, asszertív kommunikáció, melyek segítségével elérhető a pénzügyi stabilitás, célkitűzések megvalósítása, harmonikus, építő emberi kapcsolatok kialakítása, egy új, minőségi élet megteremtése.

Amennyiben szeretnéd tudatosabban, hatékonyabban, sikeresebben irányítani az életed, elérni a vágyott célokat, megteremteni az anyagi bőséget  és megtapasztalni a pozitív változásokat a mindennapjaidban, hívj bizalommal!

Spirituális tanácsadóként a test-lélek-szellem harmonizálásán kívül, főbb tevékenységi területeim:

kártya jóslás cigánykártyából, tarot és ji king kártyából, átok- és rontáslevétel, szerelmi mágia, bőség-, siker- és pénzmágia, termékenységi mágia, oldó rituálék, elengedési szertartások, csakra-hangolás, tértisztítás és harmonizálás, hangterápia tibeti zengőtálak segítségével, meditációs, relaxációs és vizualizációs technikák, kristályprogramozás, víz energetizálás, reiki energia használata.

Ezekkel a bevált módszerekkel segítek Neked a negatív élethelyzeteket a legkisebb lelki fájdalommal, a legrövidebb időn belül megélni és – lépésről lépésre- megszüntetni. A kipróbált és jól működő technikák segítségével megteremtheted az anyagi bőséget és stabilitást, a harmonikus emberi kapcsolatokat, az egészséget testi, lelki és szellemi szinten egyaránt!

Ha a jövődre vagy kíváncsi, szeretnéd tudni, hogy egy-egy életterület hogyan alakul, milyen változásokra számíthatsz, akkor a kártya jóslást tudom felajánlani segítségképpen.

Ha úgy érzed, tőlem kaphatsz segítséget problémáid megoldásához, vagy a jövőddel kapcsolatos kérdéseidre, és tőlem szeretnéd hallani a válaszokat, akkor keress bizalommal!

Szeretettel várom megtisztelő hívásod, a 341-es kódon!

Felhasználók hozzászólásai (2)

zoli on április 11, 2017 Válasz

üdvözlöm megszeretném kérdezni hogy milyen munka lenne leginkább jó nekem spirituális úton vagyok e és hogy milyen tehetségem van? melyik az a szakterület ahol dolgoznom kellene.. én úgy érzem hogy valami különleges tehetsegem van a spiritualitás hoz

    Astro 24h on április 11, 2017 Válasz

    Kedves Zoli! Önhöz olyan munkák állnának közel, amelyekben meg tudja mutatni, hogy mire is képes valójában. Olyan munkát érdemes keresnie, ahol előlépési lehetőségei is vannak. Van most kilátásban ilyen? Javaslom, hogy rendszeresen keresse a kínálatot, a hirdetéseket. Én is bármikor segíthetek az ideális állás bevonzásában: 0690633931 – 485 Ft/p! Váradi Éva

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét