Eugénia 486

Eugénia

NEM ELÉRHETŐ

(184 értékelések)

Technikák: Cigánykártya, Inga, Lelki tanácsadás
Specialitások: Az élet értelme, Egészség, Pénzügyi jóslás, Rituálék, Szerelmi jóslás

Hívd most

  • Hívd
  • 0690 633 931
  • 485 Ft/p
  • és üsd be a kódot
  • 486

Üdvözlettel, Eugénia vagyok!

Az élet egy olyan nehéz eseményt gördített elém, amelynek során megnyugvást és beteljesedést kerestem. Sok lehetőség közül választhattam volna, de én a spiritualitás útját választottam. Régóta járom ezt az utat. Nem véletlen, hisz tudom, hogy az életem egyik feladata: segíteni azoknak, akiknek szükségük van rá. Az ezotérián belül az ingával kezdtem el foglalkozni, majd a cigánykártya is a kezem ügyébe került. A cigánykártya a legbeszédesebb, legpletykásabb kártya, ami minden területen a legprecízebben mutatja meg, mi is várható velünk kapcsolatban.

rossz egészség,Eugénia elérhetősége

Ha olyan kérdésed van, amire igennel és nemmel válaszolhatok, az ingát használom, és ha megerősítésre van szükséged, a kártya segítségét is kérhetem. Ennek segítségével megnézhetjük, van-e rajtad rontás és amennyiben van, orvosoljuk a problémát! A több éves tapasztalat alatt az intuíciómat sikerült olyan szintre fejleszteni, hogy ma már tisztánlátói, -érzői képességgel is rendelkezem.

A gondolatnak teremtő ereje van, ezért csak pozitívat teremtsünk! Az élet nagy titka a vonzás törvénye, melynek értelmében a hasonló a hasonlót vonzza, tehát amikor gondolkodunk, hasonló gondolatokat hívunk be elménkbe.
Ha változtatni akarunk az életünkön, ezt a frekvenciát, vagyis a gondolatainkat kell áthangolnunk. Jelenlegi gondolataink teremtik a jövőbeli életünket. Gondolataink dolgokká válnak.

Ha felkeltettem érdeklődésed és szeretnéd megtudni mit hoz a jövő vagy egyszerűen csak kíváncsi vagy arra, merre fele mutat sorsod, akkor bátran hívj a 486-os kódon, megnézzük, mit kell tenned annak érdekében, hogy életed a legjobb irányba menjen tovább!

vélemények jósokról, beszéltél már jóssal, melyik jóst ajánlod, jóslással kapcsolatosa tapasztalatok

Irénke 78 éves, Budapest

Eugénia, Ön visszaadta az életkedvemet, amit már nagyon rég elvesztettem! Köszönöm!

Barnabás, 33 éves, Tiszakécske

Köszönöm Eugénia, hogy a kérdéseim megválaszolására az ingáját használta és mindenre pontos választ kaptam Öntől. Segített, hogy helyesen döntsek!

Felhasználók hozzászólásai (2)

Kitti on július 22, 2014 Válasz

Kedves Eugénia,
A mai napon beszéltünk. Tanácsolta, hogy olyan emberekkel vegyem körül magam akik pozitív hatással vannak rám. Beszélgetésünk után ösztönösen két ismerősömet is felhívtam és most tele vagyok energiával, erővel (amit Önnek is köszönhetek), pozitív gondolatokkal, életszemlélettel… és tudom ki illetve kik az energiavámpírjaim.
Még egyszer köszönöm és remélem megmarad a kitartásom…

Eugénia on november 6, 2014 Válasz

Üdvözlöm Kitti..
Igazán örülök.
Ha segítségre van szüksége, bátran hívjon.
0690 633 931-es számon, 486-os kódon.

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét