eszter

Eszter

NEM ELÉRHETŐ

(28 értékelések)

Technikák: Cigánykártya, Reiki, Rúna
Specialitások: Egészség, Munka, Pénzügyi jóslás

Hívd most

  • Hívd
  • 0690 633 931
  • 485 Ft/p
  • és üsd be a kódot
  • 880

Eszter vagyok, kártya jóslás a fő technikám.

Közel másfél évtizede foglalkozom a jóslás és az ezotéria tudományával. Tizenhét éves koromtól érdekel a kártya jóslás.

Az élet kiszámíthatatlan, mert még harminc évig gyűjtöttem a tudást és csak akkor kezdhetem el tanulni. Legelső tanárom Bubu jósnő volt, nála tanultam meg cigánykártyával és rúnákkal dolgozni. A tanulást Akia-Reiki iskolában Zsazsánál a mai napig is folytatom.

Több alternatív iskolát is elvégeztem, Reiki Mesteri fokozat, Reflexológia, Testmasszázs. Fontosnak tartom, hogy az ember többféle energiával tudjon dolgozni.

Fő profilom cigánykártya és a rúnakő jóslás, ezeknél a jóslásoknál kristályt és féldrágaköveket használok. A kövek hihetetlen tudást hordoznak, jól kódolhatók gyógyításra, védelemre, tisztításra, egyaránt.

Speciális területem, bírósági-peres ügyek, házeladás, vizsgakérdések.

A bírósági peres ügyeknél, több évig kísérem a pert tárgyalásról tárgyalásra. Nagyon érdekes Justícia világa, mire a mérleg nyelve egyensúlyba kerül és eldől az igazság, családok és sorsok mennek tönkre.

Talán mindenre van megoldás és ezt próbáljuk a jóslás által megtalálni. A kártyáimmal és a köveimmel, más területen is szívesen válaszolok, lehet az szerelemmel, párkapcsolattal, munkával, vállalkozással, betegséggel kapcsolatos dolog.

Nagyon fontosnak tartom, ha az emberek hozzánk fordulnak a  napi problémájukkal, megkapják a jó és segítő választ a feltett kérdéseikre.

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét