Boszi Kata 340

Boszi Kata

NEM ELÉRHETŐ

(65 értékelések)

Technikák: Cigánykártya, Kártyajóslás, Látnoki képesség, Sorskártyák
Specialitások: Egészség, Pénzügyi jóslás, Rituálék

Hívd most

 • Hívd
 • 0690 633 931
 • 485 Ft/p
 • és üsd be a kódot
 • 340

Kedvesem, azért kattintottál az oldalamra, mert segítségre van szükséged!
Elárulom, most jó helyen jársz!

Boszi Kata jósnő vagyok és már több, mint 20 éve jósolok! A családban, amelyben felnőttem, nem voltak ismeretlenek a láthatatlan dolgok. Azokról szólok most, amelyeket csak a tisztánlátás és a tisztán érzékelés útján lehet megtapasztalni.
A tisztánlátás mellett használom a cigánykártyát, amely segítséget nyújt a képek vizualizációjában, így pontosabban tudom a jövőt feltárni előtted. A számmisztika és az asztrológia tudománya sem áll messze tőlem, ezen kívül tudok gyógyító és univerzális energiát küldeni.

egészségügyi problémák, Égiek üzenete, Boszi Kata tanácsai, keresem a boldogságot,

Átadom Neked is a tudást, hogy a túlvilággal kapcsolatos dolgoktól az embereknek nincs mitől félniük. Az ezotéria szerint, halálunkkal nem ér véget az életünk. Mivel dualitásban élünk, így a jó és rossz fogalma mindig attól függ, milyen szemszögből nézzük a dolgokat. Hiszem, hogy minden emberben ott van a jó, csak elő kell hozni és meg kell találni.
Külső segítséget mindenképpen érdemes kérned, hiszen egy ilyen segítő sokkal jobban rálát a probléma gyökerére és a megoldást is könnyebben találhatja meg általa.
Fordulj hozzám bizalommal, Neked is adhatok útmutatást, megoldást!

vélemények jósokról, beszéltél már jóssal, melyik jóst ajánlod, jóslással kapcsolatosa tapasztalatok

 

Rozália, 59 éves, Ajka

Kedves Boszi Kata! Segítségét szeretném megköszönni. Állandó szédüléssel küszködtem, a napom nagy részében. A B vitamin csak ideiglenesen használt. A szédülésem fő oka a lelki problémáimra volt visszavezethető. Ön segített ez kezelni, megkönnyítette ezzel a mindennapjaimat. Köszi!

Mária, 45 éves, Budakeszi

Hálásan köszönöm, hogy segített szűnni nem akaró gyomorgörcsömön. Mára már teljes mértékben elviselhetővé vált, csak igen ritkán fordul elő. Sok kíntól mentett meg, köszönettel tartozom Önnek, kedves Boszi Kata!

kártyajóslás, kártyák, cigánykártya, cigánykártya jóslás, cigánykártyából jóslás, cigánykártya jós

Felhasználók hozzászólásai (10)

Ilona on február 11, 2014 Válasz

Drága Kata !
Vasárnap beszéltünk sajnos lefogyott az egyenlegem és nem hallottam a válaszodat. Szeretném ha email-ben segítenél , hogy kérdésemre választ kapjak.
1962.01.17. születési dátumom…..
Kérlek segits ha tudsz……Köszönettel millió puszi és ÁLDÁS RÁD !!!!!! Ilona

  Boszi Kata on május 22, 2014 Válasz

  Kedves Ilona.
  Minden személyes beszélgetésnél igyekszem mindenre válaszolni.
  Vannak olyan információk amit jobb személyesen megbeszélni, mert a rezgéseket akkor át tudom küldeni, és tudunk rajta emelni együtt. Ehhez rád is szükség van, hogy itt legyél velem.
  Várom a jelentkezésedet.
  Üdvözlettel.
  Boszi Kata a kódom a 340.

Zsolt on november 19, 2015 Válasz

Kedves Kata.Ma beszeltunk hogy kitalaltam Angela megfejteset MEGSZAMLALHATATLAN SZERENCSE.Es nem fejesztükbe a beszelgetest.Kel e valamit tudnom hogy mindenben tisztaba legyek es levegye rolaym enek a nonek a roszenergiait stb.Es ez mukodjon menyi percbe vagyis idobe kerul.Zsolt.1981.07.20

  Boszi Kata on november 20, 2015 Válasz

  Kedves Zsolt! Ahhoz, hogy eltávolítsam Önről ennek a nőnek a negatív energiáit, mindenképp fel kell, hogy hívjon a 340-es kódon (06 90 633 931 – 485 ft/p)! Körülbelül 10-15 percet vesz igénybe, keressen mielőbb!
  Boszi Kata

Rudolfné on június 26, 2016 Válasz

Kedves Boszi Kata!

Szeretnék jelentkezni kiscsoportos meditációra, szeretném megtudni, hogy mi a módja, hogy lehet bejutni és hol kell jelentkezni.
Üdvözlettel: TóthnéHozzászólás

  Boszi Kata on június 26, 2016 Válasz

  Kedves Rudolfné! Melyik meditációra gondol pontosan? Jelenleg ilyenről nem tudok. De ha valamelyik életterületen elakadt, szívesen várom, és segítek Önnek egy hatékony meditációval a 06 90 633 931-es számon (485 Ft/p), 340-es kódon!

Gyongyi on szeptember 15, 2017 Válasz

Kedves Boszi Kata.Beszéltunk már telefonon nagyon jo sok dolgot mondott,Én Gyongyi vagyok 1979.05.24.A páromrol (Péter 1980.03.09)szeretnék érdeklodni hogy sikerult-e lezárnia a nálam 15 évvel fiatalabb novel a kapcsolatát,vagy tartják még itt a telefonra gondolok.Koszonettel Gyongyi

  Astro 24h on szeptember 20, 2017 Válasz

  Kedves Gyöngyi! Lapjaim azt jelzik, valamilyen szinten még kapcsolatban áll Péter valakivel. Lehetséges, hogy a szóban forgó hölggyel, bár ahhoz, hogy többet mondjak, az ő születési dátumára is szükségem lenne. Fontos lenne tiszta vizet önteniük a pohárba. Péter tud teljesen őszintén beszélgetni Önnel? Bármikor várom szeretettel, ha segítségre van szüksége: 06 90 633 991 (485 Ft/p)! Boszi Kata 340

Gyongyike on november 21, 2017 Válasz

Kedves Boszi Kata.Koszonomszépen a segitségét,nagyon jo sok dolgot mondott a multbol is és jovobe is nagyon preciz.Gyongyike 38 éves

  Astro 24h on január 10, 2018 Válasz

  Drága Gyöngyike, nagyon örülök a bizalmának! Ha bármaikor kérdése lenne, vagy segítségre lenne szüksége, elér a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc)! Szeretettel: Boszi Kata 340

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét