Ariel

NEM ELÉRHETŐ

(2 értékelések)

Technikák: Kártyajóslás
Specialitások: Angyali üzenet, Mágiák

Hívd most

  • Hívd
  • 0690 633 931
  • 485 Ft/p
  • és üsd be a kódot
  • 346

Köszöntelek! Ariel vagyok, mágusnő, tisztánlátó!

Nagyon fiatalon ébredtem rá arra, hogy más vagyok, mint a többiek. Mindig segítő szándékkal közeledtem mindenki felé, a kezdetektől velem voltak az angyalok. Azonban nem csak az angyalokat vagyok képes látni és érzékelni, hanem azt is, ami a múltban történt, és azt is, ami a jövőben fog. Múltadból törölhetem mindazt, amik miatt most nem tudsz előrelépni, és ami akadályoz abban, hogy a jövődet a reményeid szerint alakítsd.

Kártyavetéssel is foglalkozom, és átadhatom személyes angyali üzeneted is. Ezek az üzenetek sokakat óvtak már meg a bajoktól, és sokaknak üzentek nyereményről! Rád is értékes üzenet vár, amit érdemes meghallgatnod.

Mindemellett tisztítást is végzek. Levehetem rólad az átkot, rontás – ha van, és különböző mágiákkal segíthetlek hozzá egy jobb élethez. Pénzmágia, nyeremény mágia, szerencse mágia, bőség mágia. Neked melyikre van szükséged?

Az életed bármelyik részét is látod bizonytalannak, kilátástalannak, akkor fordulj hozzám bizalommal a 346-os kódon! Sok éves tapasztalattal segíthetlek át a nehéz helyzeteken, és válaszolhatom meg a Téged foglalkoztató kérdéseket!

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét