Anyssa

NEM ELÉRHETŐ

(5 értékelések)

Technikák: Asztrológia, Kártya, Látnoki képesség
Specialitások: Család, Egészség, Munka, Pénz, Szerelmi jóslás

Hívd most

  • Hívd
  • 0690 633 931
  • 485 Ft/p
  • és üsd be a kódot
  • 464

Anyssa ezoterikus néven segítek az embereknek 2006. óta, ezoterikus tanácsadás formájában. Ez mit is jelent? Nagyon sok olyan probléma merül fel az emberek életében, amit saját maguk nem tudnak megoldani, ilyenkor külső rálátást igényelnek, így érkeznek el hozzám. Egy mély beszélgetés keretein belül próbálunk megoldást találni, és az esetek többségében sikerrel járunk. Azért beszélek többes számban, hisz ehhez Te is kellesz. A megoldandó részt Te hozod, a megoldási javaslatot én teszem hozzá, s így ketten tudjuk összetenni a megoldást.

Én miben tudok segíteni Neked?

Párkapcsolati gondokban, anyagi problémákban, családi feszültségek tisztán látásában, egészség felmérésében, illetve bármilyen olyan jellegű problémában, ami számodra jelenleg gondot okoz.

Milyen módszerekkel dolgozom?

Három féle kártya nyújt kiegészítő segítséget: Rider tarot, magyar kártya, cigánykártya és ezekhez elengedhetetlenül fontos a tisztánlátás, megérzés. Hisz önmagukban a lapok nem tudnak megszólalni, de egy felsőbb energia vezetésével megkapjuk a válaszokat.
Elvégzett ezoterikus végzettségeim:

Angyalkommunikáció, reiki 2, metafizikai-parapszichológia, energia-lélekgyógyászat.
Sok éve tevékenykedem ezeken a területeken, sok nehézségről hallottam, de mindig fontos elmondani, hogy a gond az nem szégyellnivaló, hanem megoldásra váró feladat! A titoktartás alap elvárás és kötelesség a részemről.

Ha felkeltettem érdeklődésed, kérlek, fordulj hozzám, hívj bizalommal!

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét