Születésünk napja megmutatja, hogy milyen halálunk lesz!

Születésünk napja megmutatja, hogy milyen halálunk lesz!

Vajon mit árul el rólad a születési dátumod? Mi minden derül ki abból a néhány számból,  amikor a világra jöttél? Ha nem találják fel az örök fiatalság titkát néhány éven belül, hogy mindannyiunknak örök földi élete legyen, akkor előbb-utóbb távoznunk kell a földi életünkből egy másik dimenzióba, ahova már csak a lelkünket vihetjük magunkkal.

Benned is felmerült a kérdés, hogy milyen körülmények között veszel búcsút a földi léttől, hogyan történik majd a végső elválás? Nézd meg, hogy a hét melyik napján születtél és olvasd el a rád vonatkozó részt.

Érdekel, hogy mit árul még el a születési dátumod? Sokkal több minden kiderülhet, olvasd el cikkünket ide kattintva.

Hétfő

Ha ezen a napon születtél, akkor lesz időd búcsút venni a környezetedtől, szépen és méltóságteljesen zárod a földi pályafutásod.

Kedd

Az az ember lesz melletted életed utolsó órájában, akit a legjobban szeretsz a világon, ezért könnyen hagyod itt a Földet.

Hasonló témájú cikket olvashatsz még ITT, főleg, ha kíváncsi vagy egy sorselemzésre.

mit árul el a születési dátum

Szerda

Sikerül megvalósítani a legnagyobb álmodat, ezért nyugodt lélekkel hagyod itt a földi javakat.

Csütörtök

Hirtelen kell távoznod, de mégsem hagysz semmilyen ügyet lezáratlanul. Jó megérzésed segít felkészülni erre a pillanatra.

Péntek

Mire eljön a pillanat, hogy menned kell, megbarátkozol a túlvilág gondolatával és nem félsz majd attól, hogy mi vár rád, ha már többet nem nyithatod ki a szemed.

Szombat

Valamilyen kellemes ital és lágy zene, jó társaság lesz körülötted, amikor távoznod kell. Nem lesz benned félelem, sem aggódás.

Vasárnap

Te úgy váltasz dimenziót, hogy észre sem veszed. Sokat gondolsz a halálra és félsz tőle. Kollégáink oldják a félelmed, amely vélhetően karmikus eredetű.

mit árul el a születési dátum

A fentiekben leírtakat semmilyen tudományos kutatás vagy statisztika nem támasztja alá. Ha félsz a haláltól, esetleg pánikbeteg vagy, kérd kollégáink segítségét! Ők oldani tudják ezeket a félelmeket, hogy teljes értékű életet élhess.

Szeretnél egy mélyre hatóbb elemzést? Tudni akarod, hogy mi fog történni veled akár hosszabb távon is? Akkor hívd most Megmondó vagy Aurethiel jósokat a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Lájkolj minket!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Felhasználók hozzászólásai (2)

Éva on szeptember 6, 2017 Válasz

Szép napot!Szeretném tudni,hogy hogyan alakul a jövőm.Munka,család,és egészség terén.Éva 1983.09.21.

    Astro 24h on szeptember 14, 2017 Válasz

    Kedves Éva! Szakembereinktől tud válaszokat kapni a jövővel kapcsolatos kérdéseire. 24 órában van elérhető jósunk, hívja őket bizalommal: 06 90 633 931 (485 Ft/p)! Astro24h

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét