Sztárhoroszkóp – Schobert Norbert

Schobert_Norbert

Schobert Norbert Kos csillagjegyéből adódóan a tettek embere. Emberek százait “mozgatja” meg nap mint nap, küzdvén az egészséges életmód elterjedése mellett.

Életútja

Norbi 1971. április 16-án született a Kos jegyében. A gyermekkorában túlsúlyos aerobik oktatónak hatalmas löketet adott jelenlegi munkájához az a rengeteg kritika, amit akkoriban kapott. A mai napig sokan vitatják az általa hirdetett fogyókúrás módszert, de üzletei töretlenül sikeresek.

Tipikusan Kos férfi a jegye minden jellemzőjét erőteljesen hordozza. Aktív és energikus mind a magánéletében mind a munkájában. Hihetetlenül nagy vállalkozó kedvvel van megáldva. A rengeteg munka meghozta számára a kívánt sikert. Cége három országban több mint 60 üzlethálózattal működik és kínálja fogyókúrás termékeit, nevével fémjelezve.

Munkáját nagyon sokan kritizálják, és nem ismerik el. Sajnos a Kos eléggé naív ahhoz, hogy néha kígyót melengessen a szívén. Rengeteg irigye lesz még az élete során, ezzel bizony meg kell majd küzdenie. Barátaival mindig megértő és melegszívű, viszont nagyon kell figyelnie arra nehogy kihasználják, visszaéljenek bizalmával.

Mindig barátságos és vidám természet jellemzi, még akkor is amikor gondokat cipel a vállán. Nehezen jön ki a sodrából, de ha ezt valakinek sikerül elérni arra minden haragját rázúdítja.

Család, szerelem

Felesége Rubint Réka, aki szintén sportoló, aerobikoktató. Annak ellenére hogy rengeteget dolgoznak együtt nagyon jó a házasságuk, szinte minden téren kiegészítik egymást. A Kos kapcsolataiban rendkívül türelmes és alkalmazkodó társ. Ha megtalálja élete párját a végsőkig ragaszkodik hozzá.

Három gyermekük született Lara, Norbert, és Zalán. Felesége Réka végig a férje mellett állt, akkor is amikor szívpanaszaival többször meg kellett operálni. Kapcsolatuk még szorosabbra fűződött ezen idő alatt.

A Kos férfi igazán romantikus alkat. Szereti elkápráztatni szerelmét meglepetésekkel, és elhalmozni ajándékokkal.

Norbi kitartását és teherbírását elnézve elgondolkodhatunk azon, hogy ha megküzdünk a mindennapok terheivel, biztosan el fogjuk érni azt, amit igazán szeretnénk!

Nézze meg Sophia Loren horoszkópját is!

Nézze meg Antonio Banderas horoszkópját is!

 

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét