Sztárhoroszkóp – Robert Redford

Sztárhoroszkóp – Robert Redford

A mindig sármos és rendkívüli tehetséggel megáldott Robert Redford az Oroszlán jegyében született. Egész életét a média kereszttüzében élte és éli még a mai napig is, művészlelke pedig folyamatos alkotómunkára ösztönzi!

Karrier

Robert Redford 1937. augusztus 18-án született az Oroszlán jegyében, Kaliforniában. Édesanyja halála után nyakába vette Európát. Alkalmi munkákból élt, ahogyan egy Oroszlán sem ő sem félt a kockázatoktól, merész és meggondolatlan lépésekkel haladt előre az életben.

Európai tartózkodása alatt a festészetben is kipróbálta magát, de mivel ebben nem tudott igazán kiteljesedni ezért hazatért New Yorkba és felvételt nyert az Amerikai Színművészeti Akadémiára. Ahogyan minden Oroszlánnak neki is ki kellett tűznie egy célt az életben, számára ez a színészet lett.

Lelki megnyugvása akkor teljesedett be igazán mikor megkapta első igazi filmszerepét a Mezítláb a parkban főszereplőjeként (1967), oldalán Jane Fondával. A legfontosabb számára a csillogás a nagyvilági élet lett. Ahogyan felfelé ívelt karrierje úgy növekedetett meg az oroszlán férfira jellemző nagystílű életvitele is.

Az 1980-as évektől szinte csak romantikus filmekben szerepelt, ez betudható sármos külsejének és vonzó karakterének. Ez számára rettentően imponáló volt. Rendezőként is sikeresen tevékenykedik, alkotásáért az Átlagemberek-ért Oscar díjat is kapott.

Az oroszlán férfi hihetetlenül őszintén éli az életét, szavára mindig lehet adni, hiszen meglátásai roppant helytállóak. Munkáját minden esetben teljes odaadással végzi, amely meg is hozza gyümölcsét.

A mai napi aktívan dolgozó Redford, minden nap új dolgot tesz le az asztalra. Elszántsága és munkabírása cseppet sem csökkent.

Szerelem, párkapcsolat:

1958-ban vette feleségül Lola Van Wagennent, akitől négy gyermeke született, egyikőjük még csecsemőkorában meghalt. Ezt Redford rendkívül rosszul élte meg és nagyon hosszú ideig nehezen birkózott meg a mindennapokkal, hiszen az Oroszlán férfinak foggal-körömmel kell óvnia családját.

Az 1980-as évek végén felé Sonia Braga színésznővel, utána 1995-ig Kathy O’Rearrel, 1996-ban pedig Sibylle Szaggars, német festőnővel állt szerelmi kapcsolatban.

Mindig a művész világból választott magának partnert, hiszen őt az intellektuális nők elégítik ki teljes mértékben. Fontos számára hogy mindig egy hullámhosszon legyen partnerével, ellenkező esetben hamar továbblép és keres magának egy újabb szerelmet.

Habitusából adódóan gyakran hűtlen, nagyképű és narcisztikus. Viszont gyermekeivel mindig lojális és odaadó. Négy gyermeke és négy unokája született.

Robert Redford korából adódóan is hatalmas élettapasztalattal rendelkezik, munkája példátlan és kitartása töretlen! Romantikus fellépésével még mindig a nők titkos álma, filmbéli alakításai pedig feljthetetlenek!

 

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét