Sztárhoroszkóp – Eszenyi Enikő

Sztárhoroszkóp – Eszenyi Enikő

A bak nő tudja, hogy nem az élet kegyeltje, de mégis kihozza belőle a maximumot. Eszenyi Enikő, érdemes művész az élet minden területén megállja a helyét, és nem is akárhogy!

Életpályája:

Eszenyi Enikő 1961. január 11.-én született a Bak jegyében.  Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő, rendező és a Vígszínház igazgatója. Érettségi után felvételizett a Színművészeti Főiskolára, elvégzése után a Vígszínházhoz került, majd színészi tehetségének kivirágzása után rendezővé, majd igazgatóvá lépett elő. A művésznő a legjobb példa a Bak nők kitartására, szívósságára és munkamániájára.

A Bak jegyében születtek a horoszkóp szerint, így Enikő is zárkózott, és nagyon nehéz a bizalmába férkőzni, de ha valakivel közelebbi, akár baráti kapcsolatba kerül, ahhoz élete végéig hűséges lesz. Néha elhatalmasodik rajta karrierizmusa, amikor csak a művészetnek él.

Szigorú napi rutinja szerint tölti napjait, ebből nagyon nehezen lehet kizökkenteni. Büszke arra amit elért életében, hiszen az élteti a bak nőt igazán, hogyha valami maradandót tud letenni az asztalra.

Hajlamos a depresszióra és a levertségre, főleg olyan élethelyzetekben mikor nem ő uralja az eseményeket, és kiesik a kezéből a gyeplő.

Család, párkapcsolat:

Eszenyi Enikő 18 évig volt Kaszás Attila (1960-2007) felesége. Házasságuk alatt örökbe fogadták Vera nevű kislányukat. A bak nő foggal-körömmel védi a szeretteit. Karrierista beállítottsága ellenére mindig szakít időt a családjára.

Számára nem a lángoló szenvedély a fontos párkapcsolatában, hanem a nyugodt és kiegyensúlyozott élet. Nagyon zárkózott és szemérmes még szerelme előtt is. A nyíltságot és az őszinteséget nagyon fontosnak tartja. Az esetleges félrelépéseket is meg tudja bocsájtani, ha párja ezt beismeri és megbánást mutat irányába.

A családjával töltött közös időt is szigorú menetrend szerint folytatja. Legtöbbször az aktív szabadidős tevékenység az ami a bak nőt pihenteti igazán.

Ahogyan Enikő, úgy a legtöbb bak nő rettentő kitartó, rendkívül intuitív és művelt. Sokat tanulhatunk tőlük, ezért érdemes odafigyelni tanácsaikra, hiszen igen realista szemmel látják az élet minden területét!

 

 Tekintse meg napjaink egyik legnagyobb sztárjának a horoszkópját!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét