Sztárhoroszkóp – Dobó Kata

Sztárhoroszkóp – Dobó Kata

Dobó Kata -az egyik legnépszerűbb magyar színésznő- a Halak jegyében született. Határtalan emberszeretet és hivatástudat jellemzi mindennapjait! Igazi művészlélek, amely modell és színészi karrierjében egyaránt megmutatkozik.

 

Életút, karrier

Dobó Kata, születési nevén Kovács Katalin 1974. február 25-én született Budapesten a Halak csillagjegyében. Színészi tanulmányait a Színház- és Filmművészeti Főiskolán végezte. A Halak csillagjegyre jellemzően sokáig nem tudta eldönteni mit is szeretne csinálni az életben, nem is állapodott meg egy szakmánál. Modell karrierje is beindult és vele párhuzamosan színésznőként is jól teljesített.

Hollywoodi tanulmányai alatt vált számára teljesen világossá hogy jó úton jár az életben. Valószínűleg a Halak kettősége élete végéig jellemző lesz bármire amit tesz. Célratörő, viszont sokszor meghátrál, és hajlamos a depresszióra, állítja a horoszkóp. Emberszeretete határtalan, a közönsége jókedvéért és elégedettségéért minden tőle telhetőt megtesz.

A filmvilágban is kipróbálta magát, melyért számos elismerésben részesült. Szerepelt például az Éretlenek, A miniszter félrelép, 15 perc hírnév, és a Szabadság szerelem című alkotásokban.

Mindennapjait csodaként éli meg, attól függetlenül hogy hangulata néha ingadozó. Nehéz teljesen kiismerni, hiszen mindig csak annyit mutat meg magából, amennyit a partnere kiérdemel. Nagyon megbízható és titoktartása is példás.

A jövőre nézve karrierje és keresettsége kissé megcsappan, de a későbbiekben újra magára és rátalálnak majd!

Szerelem

Párkapcsolatában harmóniára törekszik, néha túlságosan is. Sokat enged meg szerelmének, ami miatt elfojtott düh járja át néha a lelkét. Kedvese ezen tulajdonságával elég gyakran visszaél, viszont a Halak nő engedékenysége miatt nehezen lép ki a kapcsolatból, hiszen kényelmet és biztonságot érez.

Kata a híres amerikai – magyar producer Andy Vajna élettársa volt hosszú éveken át. Mindennapjait a csillogás, a média kereszttüzében élte. Néha unottan, viszont gyakran hatalmas átéléssel és örömmel élte meg.

2008-ban talált rá a nagy szerelem Gulyás Levente személyében, akitől 2012-ben megszületett első kislánya Szofi. Imádja gyermekét, mindent feláldozna érte, igazán jó anya, akivel később gyermeke barátnőként beszélgethet majd.

Romantikus beállítottságú, szeret álmodozni, ábrándozni. Muszáj néha visszarántani a földre, hogy újra magára találhasson. Igazán karakán és pedáns pár illik személyiségéhez.

 

Remélhetőleg hamarosan újra láthatjuk majd a filmvásznon vagy valamelyik magazin címlapján, és újra az egyik legkeresettebb magyar színésznő lesz!

Nézze meg Eszenyi Enikő horoszkópját is!

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét