Szingli vagy? Tudd meg meddig!

Kérd az Univerzum segítségét, hogy megtaláld a megfelelő társat! Hívd a 06 90 633 931-es számot (485 ft/p)!

A számok hatással vannak az életedre, minden területre, beleértve a szerelmi életedet is. A mágia elvei alapján mindent fel lehet vázolni matematikai módszerekkel, amire a tudósok is kezdenek már rávilágítani. Nem véletlen hát, hogy kialakult az úgynevezett párszámmisztika, vagy szerelmi számmisztika, ami segít megjósolni azt, hogyan alakul az egyén párkapcsolata. Most egy kis bepillantást kaphatsz arról, hogyan is kapcsolódik egymáshoz a szerelem és a számok, úgy, hogy közben megtudhatod azt is, mikor lesz újra esélyed párkapcsolatra.

jós, jósnő, jóslás, szerelem, anyagi, kártyajóslás, cigánykártya, jóslásp, árkapcsolat, mystic, mysticjósnő

Minden számmisztikai módszer a Te neveddel és születési dátumoddal foglalkozik, ezt veszi alapul. Ahhoz, hogy ki tudd számolni a személyes számodat, el kell végezni a következő cikkben olvasott első két lépést saját adataiddal: személyes szerencseszám kiszámolása

Ezt követően fogsz kapni két számot, amit össze kell ismét adni, míg a végeredmény egyetlen számjegyből álló szám nem lesz.

Az így kiszámolt szám a Te személyes számod, ami az avatott számmisztikus szakembernek nagyon sok mindent elárul. Feltárja a személyiségedet, a képességeidet, a sorsfeladatodat és azt is, hogy mit is tartogat számodra a szerelem. Vannak szakemberek az Astro24 csapatában akik minden egyén terület közül kimondottan a párszámmisztikára specializálódtak, mert annyira lenyűgözte őket a szerelem és a számok különös viszonya.

szerelem, Happy, Happy jósnő, rád talál, szerelem, párkapcsolat, jós, jóslás,

Nézzünk meg itt a teljességre való törekvés nélkül néhány számot, ami végeredményként feljöhetett számodra, hogy mit is takar a szerelmi számmisztika rendszere szerint:

1, 2, 3: Az első három szám nagyon erős jellemre utal, olyanra, aki képes kezdeményezni, adni és elfogadni. Ha ezek közül került ki a Te személyes számod is, akkor valószínűleg nem leszel sokáig egyedül, és általában jól is választasz. Maximalista vagy a szerelemben, a számmisztika alapján képes vagy egy életen át szeretni valakit.

4, 5, 6: Azok, akiknek a négyes, ötös vagy hatos lett a végeredmény, általában többet gondolkodnak, vacillálnak, és mérlegelnek. Inkább intellektuális alapon szeretnének párt találni, bár a hatosok mindkét oldalt – az érzelmit és a szellemit – is figyelembe veszik. Ezek a számok elsősorban passzív lelkületet jeleznek, ezért inkább megvárod, míg valaki kezdeményez irányodba. Ha így teszel, akkor tovább tarthat valamivel, míg megleled a másik feled.

szerelem, rád talál, Lunczer Judit, párkapcsolat, jós, jóslás, jósnő

7, 8, 9: Ezek a számok kevésbé kategorizálhatóak, az ilyen számmal rendelkező személyeknek jobb, ha egyedi párszámmisztikát végeznek, amit a vonalunkon is kérhet több neves tanácsadótól is. Tömören a hetes számmal rendelkező személyekre igaz lehet, hogy szeretnek kalandozni, nehezen állapodnak meg, és akkor is messziről jött ember lesz a társuk. A nyolcasok komolyabban veszik az életet, viszont megeshet, hogy túlságosan is komolyan, ezért csak életük második felében kötelezik el magukat hosszútávra. A kilencesek a legérdekesebbek, mert őket nagyon erős kisugárzás kíséri. Általában különleges karmát hordoznak, valamilyen karmikus kapcsolat részeseként teljesednek ki, ami szinte kiszámíthatatlan, hogy életük mely szakában talál rájuk. Mindezt csak egy részletes számmisztikai elemzéssel, vagy horoszkópkészítéssel lehet pontosítani.

Szeretnéd már végre megtalálni az ideális társat, aki mellett biztonságban érzed magad, és elhozza a várva várt boldogságot, harmóniát az életedbe? Akkor kérd a legjobb szerelemi tanácsadónk segítségét, hívd Xalent a 06 90 633 931-es telefonszámon (485 Ft/perc), és segíthet Neked mielőbb megtalálni a nagy Ő-t! Keresd bátran külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,61€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

lájkold, lájkold és oszd meg, lájkold ha tetszett,

[fbcomments]

Ezt olvastad már?

Hagyjon választ

Változtass a jövődön most

Most lehetőséged van, hogy jobbra fordítsd az életed

Kérd jósaink segítségét