Szeretteid csillagjegyük alapján – Rák családtagok

Szeretteid csillagjegyük alapján, Rák családtagok

 

  • Rák gyermek

A csillagjegyek közül talán a Rák gyermek a leginkább kiismerhetetlen típus. Látszólag minden rendben van nála, minden megfelel neki, amit a szülő mond, közben saját véleményét nem mondja ki. Mivel visszafogja magát, előbb vagy utóbb komoly meglepetéseket okoz. A Rák gyermek szokott hirtelen rossz lenni az óvodában, iskolában, a viselkedése előtt sokan csak értetlenkednek. Természetesen minderre semmi szükség értő szülőnél, aki engedi, hogy gyermeke önmaga legyen. A Rák gyermeket könnyű elnyomni, de utána bármikor lázadhat, ami szinte teljesen érthetetlen jelenség a szülők számára. Amennyiben Rák gyermeked van, érdemes olvasnod a havi horoszkóp sorait, hiszen abból következtethetsz arra, hogy mikor is várható lázadás, vagy mikor lesz gyermeked viselkedése  kiszámíthatatlan. Amennyiben többet szeretnél tudni, hívd Etát a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), kérj személyes horoszkópot gyermekedről!  

 

A magyar kártyának is külön üzenete lehet számodra! ITT megtudhatod, hogyan használd a lapokat jóslásra!

 

  • Rák testvér

Nagyon figyelmes és szerető testvér, de időnként kicsit irigy, képes a rivalizálásra. Fontos, hogy még a jelentéktelennek tűnő dolgokra is figyelj, amennyiben Rák szülött testvéredről van szó. A csillagjegyek jellemzői közül a Rákra illik leginkább, hogy megbízható, de mellette kiszámíthatatlan is! Nagyon érdekes ez az kettősség benne, ami mély belső világból alakul ki. Rák testvéred lehet, hogy sokat panaszkodik, lehet, sok baja van, viszont biztos lehetsz benne, hogy mindent megtesz érted. Ami rosszat tesz neki, az a távolság. Minél több időt nem beszélsz vele, annál inkább hajlamos arra, hogy komplikáljon és haragot ébresszen irántad. Hívd Ágnest a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), kérj kártyajóslást, ha tudni szeretnéd, mi is jár Rák testvéred fejében!

Ebben az esztendőben valami nagy dolog vár még rád! ITT megtudhatod, mi is az, puszán születési dátumod alapján!

 

  • Rák édesanya

A Rák édesanya nagyon figyelmes, odaadó, tisztaságra rendkívül sokat adó édesanya. Nem szabad az általa felállított szabályokat sokat bolygatni, mert könnyen torkollhat veszekedésbe, hogy megkérdőjelezed az otthonában kialakított rendszert. Csemetéire odafigyel, de a szabadságukat nem korlátozza. A családi horoszkóp természetesen csak hozzávetőleges információkat ad, egy Rák édesanya esetén mindig vannak furcsa szabályok, amelyekkel azért együtt lehet élni. Felé csak megértéssel és odafigyeléssel érdemes fordulni, ő is ezt teszi gyermekeivel kapcsolatban. Nagyon érzékeny, de rendkívül következetes típus is, éppen ezért, sokan nem is tudják hova tenni. Valahol érvel, mint egy ügyvéd, határozottan ragaszkodik a szabályokhoz, miközben már gyermeke óvodás ballagását is megkönnyezi. Értelem és érzelem nagyon furcsa egyveleget hoz létre a Rák édesanyában. Hívd Xalent a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), ha úgy érzed, édesanyád rá van telepedve az életedre!  

 

ITT most húzhatsz egy lapot. Megtudhatod, mit üzen a jóskártya számodra!

 

 

  • Rák édesapa

Sok áldozatot képes hozni a családjáért, éppen ezért nem árt figyelni rá, hogy a munka miatt ne szigetelődjön el. Ahogy megszületik gyermeke, hajlamos a barátokat és ismerősöket kizárni az életéből, pedig szüksége van a közösségre. Éppen ezért szenved, ha engedik neki a mártír életet. Egy Rák apa főnyeremény a legtöbb édesanyának, viszont, aki ismeri a csillagjegyek jellemzői közül a Rák csillagjegyekre vonatkozókat, az tudja, hogy tenni kell azért, hogy az apai örömök mellett a régi életét se veszítse el a Rák édesapa. Túlzott odaadása mellett a csemeték igazi társa ő, jóban és rosszban velük akar lenni. Ennek ellenére elfogadja, ha felnőttek, bár a lánya első randiján azért kösse fel a gatyáját az a fiú, aki oda megy udvarolni. Mivel sok áldozatot hoz a családért, jelen van mindenhol, a gyerekek is rajonganak érte. Gyermekei sokszor veszik át az apa hivatását, illetve a nagy kamaszkori lázadások is elmaradnak. Erős édesanya kell mellé, aki képes ellensúlyozni, képes kimozdítani az apaság élő szobra szerepéből a Rák édesapát.

Gondok vannak házasságodban, és Rák csillagjegyű a férjed? Kérj párkapcsolati elemzést, ami megoldást kínál számotokra! Hívd Megmondót a 0690633931-es számon (485 Ft/perc)!

  • Rák nagymama

Szinte mindent be akar pótolni, amit nem tehetett meg, míg anyuka volt. Rendkívül szabadságszerető, élettel telített nagymama, aki mindig feldobja a családot. Míg anyaként szigorú volt, nagymamaként túl engedékeny. Sokszor megy szembe unokái javára a szülők nevelési elveivel. Nehéz vele, de szívét és lelkét beleadja, ha éppen a gyerekekkel van. Nem szabad megsértődni, ha egy Rák nagymama éppen nem ér rá. Neki nagyon fontos a pezsgés, hogy utazhasson, legyenek programok az életében. A Rák nagymama nem a családnak él, Ő már ezt édesanyaként megtette, viszont a család szerves része, nélküle semmi sem lenne az igazi. Az unokái rajonganak érte, még akkor is, ha kevés időt tölt velük. Ne feledd, a Rák nagymama keveset van az unokákkal, de amikor ott van, akkor azt az időt tartalmasan tölti el a gyerekekkel.

Nem jössz ki jól a Rák nagymamával, vagy éppen az anyósod tartozik a Rák csillagjegyek közé? Hívd Edit Jósnőt a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), sok hasznos tanáccsal ellát téged!

 

  • Rák nagyapa

Rendkívül komoly nagyapa, aki az unokái számára nehezen megközelíthető. Ennek ellenére mindig jelen van a család életében. Számára legnehezebb elkészíteni a horoszkópot, nehéz neki jóslást végezni, mert nehezen kiszámítható, milyen személyiség jegyet vesz fel. Apaként önfeláldozó volt, nagyapaként működnek benne az alkotó energiák. Irodalommal, valamilyen művészettel foglalkozik, ami azzal jár, hogy magas a csend igénye. Többnyire az unokáit 12 éves koruk után fedezi fel, akkor már kialakul egyfajta szellemi összhang. Ilyenkor viszont erős hatásokat gyakorol a csemetékre, akik gyakran kedvelik meg a művészeteket a nagyapa hatásai miatt. Mindenképpen jó hatással van az unokáira egy Rák nagyapa, csak el kell fogadni, hogy kissé zárkózottabb egy átlagos nagyapánál.

Kérdésed lenne a család Rák jegyű nagyapájáról? Esetleg aggódsz egészségi állapota miatt? Hívd Aurethielt a 0690633931-es számon (485 Ft/perc), tőle minden kérdésedre választ kapsz!

 

Nem vagy benne biztos, hogy gyermeked a megfelelő úton halad? Attól félsz, hogy rossz társaságba keveredhet? Kérd kártyajósaink segítségét, hogy még időben felismerd, ha baj közeledne felé! Keresd Tündér Lilit vagy Happy jósnőt a 0690633931-es telefonszámon (485 Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760664 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605908 (1,61€/p) számon, Szerbiából pedig a 0901855854 (120din/p) számon!

Olvastad már?

Heti horoszkóp 2018.11.15 – 2018.11.22

Heti horoszkóp 2018.11.15 – 2018.11.22   KOS A héten rendkívüli munkakedved lehet, annak ellenére, hogy teendőd viszont nem lesz sok. Ha idő előtt végzel a dolgoddal, legalább lesz egy kis időd arra, figyelj a belső hangodra, mely újra és újra egy titokra figyelmeztet. A heti horoszkópból kiderül, valamit tudnod kellene, valami nagyon fontos most veled […]

Ilyen lesz 2019. a számmisztika szerint

Ilyen lesz 2019. a számmisztika szerint   hármas év. 2+0+1+9 = 12. 1+2 = 3   A 3-as év a következőt üzeni nekünk: Itt az idő, hogy növekedjünk, gyarapodjunk. A tudásunkat, az ismereteinket, a családot, barátokat, és nem mellesleg a pénzt is gyarapíthatjuk. A 3-as év a nagy változások éve.   A számmisztika sokkal több […]

Nagy pénzhoroszkóp 2019-re! Ne hagyd ki!

Nagy pénzhoroszkóp 2019-re! Ne hagyd ki!   Kos A pénz sokszor okoz számodra gondot az esztendő első felében. Éppen ezért minden lehetőséget érdemes megragadnod. Sajnos gyakran nem hallgatsz másokra, amit ebben az esztendőben többször is érdemes lenne. Ne adj ki pénzt akármire, sokszor lesz a drágább az olcsóbb! Hívd Marcus Mágust a 0690633931-es számon (485Ft/perc), […]

Segítő Lélek

Segítő Lélek: 10 motiváló üzenet, amit minden nap el kellene olvasnod   Segítő Lélek blogom egy fontos fejezethez ért. Kivételesen nem egy rossz, káros szokást beszélünk meg, hanem minden rosszat félretéve, megindítjuk a boldogság projektet. Nagyon nehéz összeszedni a legjobb motivációs üzeneteket, de azért megpróbáltam a boldogság terápia érdekében. Kérlek, mentsd el ezt a cikket […]

Ingatlan mágia – Ingatlan eladásra, vételre

Ingatlan mágia – Ingatlan eladásra, vételre   Ingatlan mágia sorozatunk első részében kiadtunk egy titkos otthonteremtő mágiát, amit ITT olvashatsz. Bombaként robbant a hír, hogy nyilvánosságra hoztuk ezt a mágiát. Nagyon sok ingatlan mágus vette fel velünk a kapcsolatot, jelezve, hogy eszünkbe ne jusson ingyenesen a weboldalon megosztani ezeket a trükköket, praktikákat, és legfőképp a […]

Heti horoszkóp 2018.11.08 – 2018.11.15

Heti horoszkóp 2018.11.08 – 2018.11.15   KOS Gyakran kalandozol el a távolabbi jövőbe, aminek nincs sok értelme, ugyanis a jelen és közeljövő kínálja neked a legjobb megoldásokat és lehetőségeket. Vidd bele minden tudásod a munkádba, mert igyekezeted hamarosan megtérül! A szerelmi horoszkóp nem jó időszakot jelez előre. Kerülnöd kell a veszekedéseket, mert kapcsolatod nagyon sérülékeny […]

Válaszok után kutatsz? Válassz egy jóst, aki segít Neked!

Ha kilátástalannak látod a szerelmi életed és szeretnél erre megoldást találni, akkor ne várj tétlenül. Specialitásom a párkapcsolati válságkezelés. Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 313

Már több, mint húsz éve foglalkozom kártya jóslással. A kártyák közül a cigánykártyát használom, emellett tisztánlátó vagyok, és rontáslevétellel is dolgozom.

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 619

Ha egészségügyi problémáidra keresed a megoldást, de már nem tudod kihez fordulj, akkor ne tétovázz! segítek felfedni a probléma forrását, és megszüntetem azt! Tárcsázd a telefonszámot és üsd be a kódom, most!

Hívd 0690 633 931 (485 Ft/p) és üsd be a kódot 530